Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
@Alex76
Μην διανοηθείς να το αλλάξεις μόνος σου αυτό ...
Δεν το έχω προσπαθήσει αλλά ο ξάδερφός μου πέταξε την σκανδαλοθήκη και πήρε άλλη όταν προσπάθησε να την λύσει.
Αν αισθάνεσαι τυχερός βρες βίντεο στο yt πρώτα.
Οχι ρε δεν κανω τετοια, θα την στειλω στον Βαγγο να την αλλαξει, το οπλο μια χαρα ειναι παντως

Κόκορα ... αλλά αυτό δεν δημιουργεί προβλήματα σπασιμάτων.
Απλά δεν θα χτυπάει δυνατά την βελόνα και αυτή το καψούλι.
Δεν δημιουργει προβλημα σπασιματων αλλα δημιουργει προβληματα αφλογιστιας...εγω στην mp155 αλλαξα ελατηριο σφυρας προχθες 4 χρονων οπλο απλα απαραδεκτο...δεν μου εσκαγε πολλες φορες το φυσιγγιο απο ολες τις μαρκες αλλα δεν το περιμενα σε 4χρονια μεσα να πεσει το ελατηριο στην αρχη σκεφτομουν οτι εφταιγε κατι αλλο ,αλλα με το που το αλλαξα ολα κομπλε... ξενερωσα

@Alex76
Μην διανοηθείς να το αλλάξεις μόνος σου αυτό ...
Δεν το έχω προσπαθήσει αλλά ο ξάδερφός μου πέταξε την σκανδαλοθήκη και πήρε άλλη όταν προσπάθησε να την λύσει.
Αν αισθάνεσαι τυχερός βρες βίντεο στο yt πρώτα.
Ένα βράδυ στην καλύβα στο δέλτα του Έβρου το όπλο ενός φίλου του εβγάζε πρόβληματα όλη μέρα στη σκανδάλη... Βρε έλα να το λύσουμε... Βρε άσε με δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τη σκανδαλοθηκη... Βρε τι χειρότερο να πάθει, έλα να τη λύσουμε...
Έχω πιει κ 2-3-4 chivas να ζεσταθώ τα βλέπω όλα ισιωμα, βάζω το φακό της κεφαλής, βρίσκουμε κ μια άλλη σκανδάλη από διπλανή καλύβα για να βρούμε πως θα την ξαναδεσουμε κ αρχίζω... Τελικά κάτι κάναμε...
Ξεμεθυστος δεν το ξανακάνω....big smile.

Ένα βράδυ στην καλύβα στο δέλτα του Έβρου το όπλο ενός φίλου του εβγάζε πρόβληματα όλη μέρα στη σκανδάλη... Βρε έλα να το λύσουμε... Βρε άσε με δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τη σκανδαλοθηκη... Βρε τι χειρότερο να πάθει, έλα να τη λύσουμε...
Έχω πιει κ 2-3-4 chivas να ζεσταθώ τα βλέπω όλα ισιωμα, βάζω το φακό της κεφαλής, βρίσκουμε κ μια άλλη σκανδάλη από διπλανή καλύβα για να βρούμε πως θα την ξαναδεσουμε κ αρχίζω... Τελικά κάτι κάναμε...
Ξεμεθυστος δεν το ξανακάνω....big smile.
Έχω λύσει πολλά μηχανήματα στην ζωή μου ... χωρίς να τραβάω βίντεο για να τα δέσω μετά.
Αυτό που δεν μπόρεσα ποτέ να δέσω ξανά ήταν ένας εκτυπωτής dot matrix.
Κόλαση από εξαρτηματάκια ...
Σκουπίδια κατευθείαν ...

Έχω λύσει πολλά μηχανήματα στην ζωή μου ... χωρίς να τραβάω βίντεο για να τα δέσω μετά.
Αυτό που δεν μπόρεσα ποτέ να δέσω ξανά ήταν ένας εκτυπωτής dot matrix.
Κόλαση από εξαρτηματάκια ...
Σκουπίδια κατευθείαν ...
Κοίτα... Εγώ δεν μπορείς να πεις ότι είμαι κ χειρουργός σε αυτά τα θέματα... Βάλε με να σου σκεφτώ ότι θέλεις αλλά μην με βάλεις να σου βιδωσω ούτε μεντεσε :p

,
Υδρόβια σημενει Remington όλα τα άλλα είναι γατάκια μπροστά του και δεν το λέω για πλαιτο εννοώ
Πολλές φορές επερνα και ένα δίκανο μαζί μου μην τοιχον και με αφήσει και ένα πολυεργαλιο
Πάντως στα video που βλέπω στο yt στην Αμερική βλέπω να χρησιμοποιούν beretta-benelli-franchi φουλ.
Είναι θέμα marketing λες?

,
Πάντως στα video που βλέπω στο yt στην Αμερική βλέπω να χρησιμοποιούν beretta-benelli-franchi φουλ.
Είναι θέμα marketing λες?
Δεν έχει καμία σχέση το κυνήγι υδρόβιων στο εξωτερικό με το δικό μας, χωρίς να υιοθετώ την ανωτερότητα κάποιου όπλου...
Έξω τα πουλιά τουφεκιουνται κοντά, κ έτσι πρέπει... Εδώ που δεν υπάρχουν αυτές οι τεχνικές, αν αρχίσουν να περνουν ψηλά η βρίσκεις τρόπο να τα σκοτώσεις εκεί πάνω η κοιτάς κάποιον άλλο να το κάνει δίπλα σου ...

Δεν έχει καμία σχέση το κυνήγι υδρόβιων στο εξωτερικό με το δικό μας, χωρίς να υιοθετώ την ανωτερότητα κάποιου όπλου...
Έξω τα πουλιά τουφεκιουνται κοντά, κ έτσι πρέπει... Εδώ που δεν υπάρχουν αυτές οι τεχνικές, αν αρχίσουν να περνουν ψηλά η βρίσκεις τρόπο να τα σκοτώσεις εκεί πάνω η κοιτάς κάποιον άλλο να το κάνει δίπλα σου ...
Πάω πάσο δεν έχω εικόνα από υδρόβια δεν έχω κυνηγήσει ποτέ.
Αλλά έτσι όπως μου το λες καταλαβαίνω ότι όταν περνούν ψηλά ο τρόπος για να τα σκοτώσεις εκεί πάνω είναι η Remington.
Είχες remi και τώρα maxus.
Αν είσαι "πάνω" στο παπί δεν θα το πάρεις ότι και να κρατάς?Εκτός και αν εννοείς το πόσο ωραία θα το τιναξεις εκεί πανω

Πάω πάσο δεν έχω εικόνα από υδρόβια δεν έχω κυνηγήσει ποτέ.
Αλλά έτσι όπως μου το λες καταλαβαίνω ότι όταν περνούν ψηλά ο τρόπος για να τα σκοτώσεις εκεί πάνω είναι η Remington.
Είχες remi και τώρα maxus.
Αν είσαι "πάνω" στο παπί δεν θα το πάρεις ότι και να κρατάς?Εκτός και αν εννοείς το πόσο ωραία θα το τιναξεις εκεί πανω
Σου είπα δεν σου απάντησα για την ανωτερότητα κάθε όπλου αλλά για την διαφορετικότητα του κυνηγιού στην Ελλάδα σε σχέση με το εξωτερικό... Αν είσαι καλό τουφέκι με όλα τα όπλα θα πάρεις παπιά, ο τρόπος που τα σκοτώνεις κ η αναλογία ζωντανών κ τελείως ξερων μπορεί διαφέρει ωστόσο πολλές φορές

Σου είπα δεν σου απάντησα για την ανωτερότητα κάθε όπλου αλλά για την διαφορετικότητα του κυνηγιού στην Ελλάδα σε σχέση με το εξωτερικό... Αν είσαι καλό τουφέκι με όλα τα όπλα θα πάρεις παπιά, ο τρόπος που τα σκοτώνεις κ η αναλογία ζωντανών κ τελείως ξερων μπορεί διαφέρει ωστόσο πολλές φορές
Οκ με καλύψες.Απλα στο post του @Τeo virginia μου έκατσε κάπως στο μάτι το "γατάκια"

Έπρεπε να την κρατήσεις περισσότερο να γνώριζες και αυτή την εμπειρία. 😂
εμπειρία = προσπάθεια έκφασης της αποτυχίας με άλλα λόγια ( πχ οι Γάλλοι λένε δεν πήραμε το mudial αλλά ο τελικός ήταν μια αξέχαστη εμπειρία .big smile. ).

Α
Ηθελα πολυ καιρο τωρα να το αλλαξω γιατι αυτος που ειχα παρει το οπλο, το αφηνε συνεχως με το κλειστρο οπλισμενο απ το βραδυ μεχρι την επομενη το πρωι και πολλες φορες για ημερες.
Μιλαμε για μεγαλο κεφαλα οχι αστεια.
ΑΝ δεν ήταν ,τώρα θα κυνηγούσες με Μπένελι 😆😆😆😆😆

Status
Not open for further replies.
Back