Ευχαριστω για την διευκρινηση.τσοκ φοράνε οι νεροσωλήνες που κρατάμε στα χερια μας .. οχι τα τόξα .
Να είσαι καλά.Ευχαριστω για την διευκρινηση.
Ακριβά τα άτιμα αλλά κάνουν δουλειά και πάντα τα ιδιαΦυσιγγάρες οι κάψουλες !!! μεγαλύτερη διαφήμιση από εμένα δεν έχει κάνει κανένας άλλος.
Αγαπάμε πράσινες κάψουλες, ειδικά τις μακρουλές.
View attachment 73325
Έτσι! Ενώ η Remington είναι σαν τις πράσινες κάψουλες που μας έδιναν στον στρατό. Πονούσε το δόντι σου; Πράσινη κάψουλα. Το γόνατο; Πράσινη κάψουλα. Είχες πυρετό; Περίοδο; Πράσινη κάψουλα. Για πάσα νόσο και πάσα μλκια... View attachment 73322
H απλή 18,4-18,5 και η “Pro Bore” 18,6-18,7Μπορεί καποιος να μου πει, τι αυλό εχει η Versa Max;;;
Ευχαριστώ.H απλή 18,4-18,5 και η “Pro Bore” 18,6-18,7
Γραφή απανο!!!Μπορεί καποιος να μου πει, τι αυλό εχει η Versa Max;;;
Εμείς με εδάφους εδάφουςάι ρε σουβαρεψΕμείς στο χωριό με τομαχωκ
Πολύξερος: εγώ δεν έχω ιδέα!!H απλή 18,4-18,5 και η “Pro Bore” 18,6-18,7
Αυτό γράφουν οι περισσότεροι Αμερικάνοι.Πολύξερος: εγώ δεν έχω ιδέα!!
Μετά από αυτά που διάβασα, μέτρησα κι εγώ κωνο στον Βάγγο. Franchi affinity 1,5 εκ. για όποιον ενδιαφέρεται.
Ναι Σταμάτη. Μη φανταστείς πολύ όμως. 3 κουτιά φυσίγγια έριξα 28γρ. Το κοντάκι είναι ok, δούλεψε άψογα και είναι πολύ άνετο στην επωμιση και στην κίνηση του επωμισμενο. Το βάρος του κατανέμεται ιδανικά ανάμεσα στα χέρια. Είναι 66 εκ, πολύ μανιτζεβελο.Την έριξες καθόλου σκοπευτήριο?
Ναι Σταμάτη. Μη φανταστείς πολύ όμως. 3 κουτιά φυσίγγια έριξα 28γρ. Το κοντάκι είναι ok, δούλεψε άψογα και είναι πολύ άνετο στην επωμιση και στην κίνηση του επωμισμενο. Το βάρος του κατανέμεται ιδανικά ανάμεσα στα χέρια. Είναι 66 εκ, πολύ μανιτζεβελο.