Tolis SBE1
Banned
Εχω ακουσει πολλα φτηνά φυσιγγια που πεζουν εκει να εχουνε πολλα οπλα θεματαΠαλιοφύσιγγα
Εχω ακουσει πολλα φτηνά φυσιγγια που πεζουν εκει να εχουνε πολλα οπλα θεματαΠαλιοφύσιγγα
Παναγιώτη ποτέ δεν μου άρεσαν τα πάντα σε ένα όπλο, από αυτά που είχα και δεν δένομαι μαζί τους. Το μόνο που με στεναχώρησε όμως ήταν το verney carron saggitaire. Η αίσθηση που είχε στα χέρια μου ήταν απίστευτη, αλλά δυστυχώς δεν βγήκε καλό. Πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους, αν όχι ο μόνος, που είχα θέμα. Αν σου πέσει κανένα, δοκίμασε τοΠλάκα -πλακα άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη.Αλλα σε χαίρομαι που δεν έχεις κανένα ενδοιασμό αν κάτι δεν σου αρέσει σε ένα όπλο να το στείλεις αδιαβαστο.
σιγουρα ο μονος!αν όχι ο μόνος
Αγαπητέ ΦίλεΚώστα σήμερα χάιδευα μια Auto5 light twelve.
Ξέρεις ότι την σιχαινόμουνα σαν σουλούπι.
Έχω αρχίσει να την ερωτεύομαι.
Το λέω με κάθε σοβαρότητα.
ΟΠΛΑΡΑ.
Κοίταζα λεπτομέρειες.
Οι άνθρωποι δεν τσιγκουνεύονταν το ατσάλι.
Αν κάνει εμπλοκές δεν ξέρω, ο τύπος δεν την καθαρίζει ποτέ, αλλά δεν ρίχνει και πολλά φυσίγγια.
Γουρουνάς.
Βαρύ όπλο όμως, είναι και η light ...
με μια ανακατασκευή θα γίνει καινούριαΑπό αυτά καταλαβαίνεις τίποτα Σπύρο ?
1* βλέπω.
View attachment 83072
View attachment 83070 View attachment 83071
Πάρε πάρε. Εγώ μόλις μπορέσω θα ξαναπάρω μια ρεμι 1100. The mother of all shotgunsΜα είναι ο πατέρας ο browning πολλών όπλων θα με κάνετε να αγοράσω και την light auto 5 του φίλου που έχω ξαναγράψει που είναι άριστη και όντως ερωτευσιμη με το άγγιγμα όπως το 20 αρακι s/p που θα πάρω σε λίγες μέρες.
Γιωργο το δευτερο το εβγαλε με το χερι και το τρειτο εμεινε μεσα αδειος καλυκας για ξαναδες
Και πλήθος outlaws ....Τις auto5 τις έχουν χρησιμοποιήσει στρατοί και σώματα ασφαλείας.
αυτη με της τρύπες που έχει στην κάνη μέσα κάνει και για σφυρίχτραΚαι νόμιζα ότι ομοιώματα και σφυριχτρες χρειάζονται μόνο οι benelli για να κυνηγήσουν παπια .
Υπάρχει μια την έχουν φέρει την δεκαετία 80 από Αμερική στο κουτί της και δέν έχει ρίξει ούτε ένα φυσίγγι ολοκαίνουρια 500€. Αλλά δεν στο λέωΠάρε πάρε. Εγώ μόλις μπορέσω θα ξαναπάρω μια ρεμι 1100. The mother of all shotguns
Διάβασα ότι θα μεταφερθεί σε άλλη πολιτεία των ΗΠΑ στη Georgia το εργοστάσιο λόγω του ότι οι νομοθεσία της είναι ποιο φιλική προς εταιρείες κατασκευής όπλωνΗ Remington θα κλείσει το ιστορικό εργοστάσιο του Ίλιον
https://www.americanrifleman.org/content/remington-to-close-historic-ilion-factory/
Η RemArms κλείνει το φημισμένο εργοστάσιο Ilion της Νέας Υόρκης που κατασκευάζει πυροβόλα όπλα Remington για σχεδόν δύο αιώνες. Η είδηση έγινε με επίσημη επιστολή της εταιρείας που απευθυνόταν σε συνδικαλιστικά στελέχη. "Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι η RemArms, LLC αποφάσισε να κλείσει όλες τις δραστηριότητές της στο Ίλιον, NY 13357" σύμφωνα με την Utica Observer της 1ης Δεκεμβρίου «Η Εταιρεία αναμένει ότι οι εργασίες στην Εγκατάσταση του Ιλίου θα ολοκληρωθούν στις 4 Μαρτίου 2024 ή περίπου. Η Εταιρεία δεν κατέληξε σε αυτήν την απόφαση επιπόλαια».
Περίμενε καμία ώρα να την παραλαβω κι θα σου βάλω φωτόΜόλις διευκολυνθώ το επόμενο τουφέκι που θα πάρω θα είναι μια 1100. Μου ξέφυγε μια ευκαιρία πριν κανα 15ήμερο.
Το σύστημα αερίων της σειράς G3- MP-5 λειτουργεί με κυλίνδρους σφηνώσεωςΔεν είναι για να τις συγκρατούν στην ευθεία αλλά δεν αφήνουν να κουμπώσουν τα δύο μέρη του κλείστρου.
Όσο οι μπίλιες είναι έξω, δεν μπορούν να κουμπώσουν τα 2 μέρη του κλείστρου.Δουλεύει ανάδρομα.
Τις εσωτερικές αυτές ράγες τις έχει ΚΑΙ το πολυβόλο.
Σωστά.
Έχει και αυτό ένα ελατήριο που κρατάει το πίσω μέρος όταν είναι κουμπωμένο.Βρίσκεται μπροστά στις μπίλιες.
Συν ότι εκμεταλεύεται το ελατήριο της βελόνας, σε ελάχιστο βαθμό.Γι' αυτό όταν λύνεις το κλείστρο στρίβωντας το, εκτονώνεται προς αντίθετη κατεύθυνση.
Δεν υπάρχει ενδιάμεση θέση για τις μπίλιες.Η μέσα όταν κινείται το κλείστρο μπρος - πίσω ή έξω όταν ασφαλίζει τέρμα μπροστά.
Γι'αυτό και δεν ρίχνει όταν δεν κουμπώσει το κλείστρο τελείως μπροστά.
(Γιατί απλά είναι χωρισμένο ακόμη σε 2 μέρη, είναι πιο μακρύ και δεν φτάνει η βελόνα να χτυπήσει το καψύλι.)
Καμία απολύτως σχέση.
Με την εκπυσοκρότηση μετακινείται το πίσω μέρος του κλείστρου λόγω αδράνειας και έτσι έχουν το ελεύθερο οι μπίλιες να μπούνε προς τα μέσα.
Ακόμη και στο πολυβόλο,που φαντάζομαι αυτό έχεις σαν εικόνα, έτσι δουλεύει με μόνη διαφορά η διαφοροποίηση στις μπίλιες, που εκεί παρεμβαίνουν για να μειωθεί η ταχυβολία.
Η διαφορά στο πολυβόλο είναι ότι η σκανδάλη συγκρατεί το κλείστρο τέρμα πίσω(το οποίο έχει σταθερή την βελόνα και όταν κουμπώνει το μπροστά με το πίσω κάνει και το χτύπημα στο καψύλι) ενώ στο τουφέκι δουλεύει τον επικρουστήρα.
Αυτό γίνεται την στιγμή που εξέρχεται το βλήμα από την κάννη.
Για τα 9χιλ. λες.Το σύστημα αερίων της σειράς G3- MP-5 λειτουργεί με κυλίνδρους σφηνώσεως
Γιατί να έχει πιστόνι ; Πάνω από την κάνη έχει σωλήνα που περνάνε τα αέρια μέσω ρυθμιστή . Κι αυτά σπρώχνουν το πάνω μέρος του κλείστρου που είναι σαν σωλήνας . Μετά ακολουθεί ο μόνος της φυσικής για τα υπόλοιπα .Για τα 9χιλ. λες.
Και το πιστόνι που είναι;
Όλα τα όπλα με κλείστρο αερίων έχουν πιστόνι.Γιατί να έχει πιστόνι ;
Τα G3 δεν έχουν ούτε ρυθμιστή ούτε τρύπες στην κάννη γιατί δουλεύουν με αδράνεια.Πάνω από την κάνη έχει σωλήνα που περνάνε τα αέρια μέσω ρυθμιστή
Το πάνω μέρος του κλείστρο είναι κούφιο και περνάει μέσα το ελατήριο επαναφοράς. Το ξαναγράφω - δεν είναι αερίων.. Κι αυτά σπρώχνουν το πάνω μέρος του κλείστρου που είναι σαν σωλήνας .
Δεν ακολουθεί τίποτε.Μετά ακολουθεί ο μόνος της φυσικής για τα υπόλοιπα
Τα FN είναι αερίων και στα τυφέκια ήταν απαγορευτικό οι ριπές άνω των 3 βολών..
Στο FN αν πείραζες τον ρυθμιστή άλλαζες την ταχύβολια .