Συμφωνώ απόλυτα Remington και Mossberg.Το θέμα είναι ότι υπάρχει ξανά. Remington και Αμερική είναι αλληλένδετες.
Καλοτούφεκο! Να το ευχαριστηθείς σου εύχομαι!
Να την χαρεις εκανες και παλι σοφη επιλογη.αυτα ειναι οπλα οχι ντενεκεδες1200 διαμαντοπουλο
Θάμα γούστου είναι τα όπλα Δημήτρη .Να την χαρεις εκανες και παλι σοφη επιλογη.αυτα ειναι οπλα οχι ντενεκεδες
Κάνε Κωστή ένα ακριβό δώρο στην κυρία Μάρθα και δεν θα χτυπιέται καθόλου.Καλά, αν καταφέρω να πάρω 1100, θα γίνει ζευγάρι με την Α5. Θα μπουν στον τοίχο και δε πα να χτυπιέται η κυρά Μάρθα...
Καλορίζικο ΤΟ εργαλείο Νικόλα!
Κούκλα. Μεγιά σου συνονόματε , πάντα κέντρο!
Να σου ανεβασω φωτο με μια 1100 που μου εφεραν σε αθλια κατασταση η θα σε στεναχωρησω?Καλά, αν καταφέρω να πάρω 1100, θα γίνει ζευγάρι με την Α5. Θα μπουν στον τοίχο και δε πα να χτυπιέται η κυρά Μάρθα...
Λογω κακομεταχειρησης ή κακης κατασκευης?Να σου ανεβασω φωτο με μια 1100 που μου εφεραν σε αθλια κατασταση η θα σε στεναχωρησω?
ΔώσεΝα σου ανεβασω φωτο με μια 1100 που μου εφεραν σε αθλια κατασταση η θα σε στεναχωρησω?
Και στο βάρος επίσηςΑυτή είναι η sporting με λίγο ψηλότερο χτένι από το κυνηγετικό και 3 έσω έξω τσόκ και decelarator πέλμα και καλύτερα ξύλα. Το όπλο μαμάει.
Θαμμένο στο χώμα το είχε ο άνθρωπος;
Tο αριστερο πηγε σε ειδικο να του φτιαξει τα μετρα στο κοντακι παρατηρηστε το στραβωμα του σωληνα το οποιο ειναι εντονο και πολυ κοντα στην βαση Φυσικα η εμπλοκη παει συννεφοΠροσεξτε τις διαφορες αναμεσα στα δυο φυσικα το ενα κανει εμπλοκεςView attachment 83303
Καλορίζικο το εργαλείο!
Μοναδικό όπλο, μπορεί να θεωρηθεί και συλλεκτικό!