Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Tο αριστερο πηγε σε ειδικο να του φτιαξει τα μετρα στο κοντακι παρατηρηστε το στραβωμα του σωληνα το οποιο ειναι εντονο και πολυ κοντα στην βαση Φυσικα η εμπλοκη παει συννεφο
Έτσι τα στραβωνουν για να δώσουν καστ οι μάστορες. Εγώ πλήρωσα στην sx4 καινούργιο σωλήνα και κοντάκι. Τα είχαν ξεκ@@@σει και τα δύο. Η πατούρα (plunger) που παταει η ουρά του κλείστρου δεν μπορει να περάσει άνετα από την κουρμπα και φουλ οι εμπλοκές. Τα παίρνει όλα η μπάλα ελατήριο, πατούρα, σωλήνα. Πάλι καλά που η ουρά του κλείστρου είναι λεπτή. Ο σωστός κοντακας δεν κάνει τέτοιες μαλακίες. Έτσι κάνω και εγώ το μάστορα. Έχω ακούσει με τα αυτιά μου γνωστό οπλουργο να τα χωνει σε επίσης γνωστό κοντακα για αυτό το λόγο. Ο πελάτης θα το παραλάμβανε την επόμενη μέρα και ο κοντακας είχε χεστει πάνω του.

Αυτή η υφή είναι πολύ περίεργη οπτικά.
Σαν να πέρασε το σκουριασμένο μέρος με βαφή αλλά τι βαφή;
Παλιά θυμάμαι διαφημιζόταν μια βαφή που έβαφες λέει πάνω στην σκουριά και μετέτρεπε την σκουριά σε σίδερο ή κάτι σχετικό τέλος πάντων και την σταματούσε - την αδρανοποιούσε κάπως.
Ίσως να την πέρασε με κάτι τέτοιο - δεν ξέρω, την απορία μου εκφράζω.

Αυτή η υφή είναι πολύ περίεργη οπτικά.
Σαν να πέρασε το σκουριασμένο μέρος με βαφή αλλά τι βαφή;
Παλιά θυμάμαι διαφημιζόταν μια βαφή που έβαφες λέει πάνω στην σκουριά και μετέτρεπε την σκουριά σε σίδερο ή κάτι σχετικό τέλος πάντων και την σταματούσε - την αδρανοποιούσε κάπως.
Ίσως να την πέρασε με κάτι τέτοιο - δεν ξέρω, την απορία μου εκφράζω.
Κάτσε να δούμε wtf θα κάνει ο Βαγγος.

Προσδοκώ ανάσταση νεκρών... κοιτάξτε μην δείτε πατέντα με γέμισμα με ηλεκτροκόλληση και σβουράκι, εκεί να δω μετά αν θα γελάμε ή θα κλαίμε.
Απ το Βαγγο μη περιμενεις τιποτα αλλο εκτως εξαιρετηκης δουλειας εφοσον ο πελατης το θελει αν θελει καραγκιοζιλικια τον παραπεμπει σε κανα σηδηρουργειο

Θέλεις απάντηση σε αυτά που έγραψες;
Δεν ξερω αλλα ισως αυτο το βιντεο μπορει να βοηθησει στην επιλυση της διαφωνιας σας...
Για να μην παρεξηγηθω δεν γνωριζω τιποτα σχετικα με το οπλο απλα βρηκα το βιντεο και το ανεβασα...

Απ το Βαγγο μη περιμενεις τιποτα αλλο εκτως εξαιρετηκης δουλειας εφοσον ο πελατης το θελει αν θελει καραγκιοζιλικια τον παραπεμπει σε κανα σηδηρουργειο
Εννοείται πως το σχόλιο δεν ήταν για τον Βάγγο. Έχει όμως και κάτι μπαρμπα-Μήτσους που αυτά τα κάνουν για ζέσταμα.

Προσδοκώ ανάσταση νεκρών... κοιτάξτε μην δείτε πατέντα με γέμισμα με ηλεκτροκόλληση και σβουράκι, εκεί να δω μετά αν θα γελάμε ή θα κλαίμε.
Το πλακωνεις στον σιδηροστοκο μια ωραία κεραμική βαφή και ποιος αφελής -δυστυχής θα το αγοράσει (σενάριο επιστημονικής φαντασίας από άλλο πλανήτη)

Το πλακωνεις στον σιδηροστοκο μια ωραία κεραμική βαφή και ποιος αφελής -δυστυχής θα το αγοράσει (σενάριο επιστημονικής φαντασίας από άλλο πλανήτη)
Άμα δεν ξέρει την ιστορία του όλο και κάποιος θα βρεθεί.

Δεν ξερω αλλα ισως αυτο το βιντεο μπορει να βοηθησει στην επιλυση της διαφωνιας σας...
Για να μην παρεξηγηθω δεν γνωριζω τιποτα σχετικα με το οπλο απλα βρηκα το βιντεο και το ανεβασα...
Τέλεια.
Από το 0,48 έως το 1,05 -
από το 3,32 έως το 4,27 -
από το 6,22 έως το 7,10
και στο 10,48 δείχνει αυτά που έγραφα πιο πάνω.

Status
Not open for further replies.
Back