Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φιλοσοφος δεν ειμαι κυνηγαω καθημερινα και ξανα λεω απ αυτα που βλεπω σε γνωστους δε χρειαζετε να παθω για ν μαθω και οι στραβες κανες ναι ειναι μεσα στην σταθερη πενταδα προβληματων της αλλα στο φορουμ δε παθαίνουν τιποτα πες και απο που εισαι να ξερουμε τι θυραματα κυκλοφορουν εκει και ξοδεβεις τοσο πολυ φυσιγγιΜάλλον
Απάντησα ποσά φυσίγγια ρίχνω σε ερώτηση ποιο πίσω .
Είπα τι κυνηγια κάνω κι οποίος κατάλαβε , κατάλαβε .
Ούτε εσυ είσαι φιλόσοφος ούτε εγώ έχω το δικαίωμα να σου επιβάλω την άποψη μου , γ αυτό άλλωστε είπα στην απάντηση μου πριν ότι είναι προσωπική γνώμη σαν 30 χρ χρήστης Remington.
Απάντησε μας μόνο ποιο μοντέλο Remington έχεις κι σου έχει βγάλει αυτές της ζημιές να ξέρουμε κι εμείς τι να κάνουμε αφού είσαι παθών .

Απάντησα ποσά φυσίγγια ρίχνω σε ερώτηση ποιο πίσω .
Είπα τι κυνηγια κάνω κι οποίος κατάλαβε , κατάλαβε .
Ούτε εσυ είσαι φιλόσοφος ούτε εγώ έχω το δικαίωμα να σου επιβάλω την άποψη μου , γ αυτό άλλωστε είπα στην απάντηση μου πριν ότι είναι προσωπική γνώμη σαν 30 χρ χρήστης Remington.
Απάντησε μας μόνο ποιο μοντέλο Remington έχεις κι σου έχει βγάλει αυτές της ζημιές να ξέρουμε κι εμείς τι να κάνουμε αφού είσαι παθών .
Ακου εχουν φιλοι μου και ειχαν 1100 1187 αλλα αν θες να σου κανω μια συγκριση τα βλεπω και τα λεω οτι δεν εχω δε σημενει οτι δεν τα ξερω αν ειναι πανε με μαγιο στο βοριο πολο και πηδα απ το μπαλκονι του 6ου δε θα κρυωσεις ουτε θαβγινεις σπαραλια αφου δε το εχεις ζησει ξανα

Χρονια πολλα και να θυμαστε αν δεν ηταν ετσι δε θα σας πειραζε οτι λεμε
Δεν ενοχλείται κανείς Τόλη από τα λεγόμενα σου, μπορείς να λες την άποψη σου φίλε. Προσωπικά απολαμβάνω την κουβέντα ειδικά όταν υπάρχουν επιχειρήματα.

Δεν ενοχλείται κανείς Τόλη από τα λεγόμενα σου, μπορείς να λες την άποψη σου φίλε. Προσωπικά απολαμβάνω την κουβέντα ειδικά όταν υπάρχουν επιχειρήματα.
Εγω δε θελω να κοντραριστω με κανεναν φιλε ειδικα με σενα που εισαι αντικειμενικος απο ρεμηνπαραδεχομε κανη κοντακι αυτη ειναι ολη και ολη η μαγεια και γω για στο ασχολουμε θελω να παρω μια και το υπεραναλυω δε το κρυβω σε 870 θα καταληξω μιας που δε παθενει τιποτα μιλανε για μια εταιρια που εβγαλε το πρωτο αεριων και κυριαρχισε τοτε λόγο τιμής και ελειψης ανταγωνισμου ναι θρυλος δε λεω αλλα

Ο καθένας κυνηγάει με ότι γουστάρει. Επειδή σ αυτο
Εγω δε θελω να κοντραριστω με κανεναν φιλε ειδικα με σενα που εισαι αντικειμενικος απο ρεμηνπαραδεχομε κανη κοντακι αυτη ειναι ολη και ολη η μαγεια και γω για στο ασχολουμε θελω να παρω μια και το υπεραναλυω δε το κρυβω σε 870 θα καταληξω μιας που δε παθενει τιποτα μιλανε για μια εταιρια που εβγαλε το πρωτο αεριων και κυριαρχισε τοτε λόγο τιμής και ελειψης ανταγωνισμου ναι θρυλος δε λεω αλλα
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για τις 870 και ίσως δεν γράφτηκε ποτέ κάτι αρνητικό εδώ μέσα για να το γνωρίζεις.

Φίλε εδώ στο ρεμι Τιμ πάντα γίνεται της φόρνης από μη κατέχοντες του "άκουσα" "είδα" "έχω γνωστό οπλουργου" (που είναι άγνωστος βασικά ή γνωστός σε 15 άτομα που γράφουν καπου)

-2 από αρνητικό κλίμα εδώ περα

Κι εγώ διαβάζω αλλά όλα τα όπλα που έχεις εσύ αντικειμενική άποψη από γραμμένα σχόλια από το 18 19 και πιο πριν η από σχόλια ενός άγνωστου,εμείς τα έχουμε και τα δουλεύουμε και εδώ και εξωτερικό. Απορώ για το μένος αν πάθει η δεν πάθει κάτι ζημεια. Θα το φτάσω στα όρια του.

Κοίτα το αμερικανικό κοντάκι συνήθως το συνηθίζεις είναι ίσιο οκ αλλά εγώ που επωμιζω αριστερά είδα ότι στα 37 μέτρα σταθερά ντουφεκαω πάνω δεξιά με τη Ρεμί ενώ με τη Μ1 ήμουν κέντρο ( έτυχε να μου ταιριάζει η εργοστασιακή φλάντζα, δεν έχω δοκιμάσει άλλη). Αυτό το διαπίστωσα στο χαρτί γιατί στο κυνήγι δεν έχω καταλάβει πρόβλημα ούτε καν με μονόβολα . Και μάλιστα μετά από παρατήρηση του @Duca di Montefeltro το συνειδητοποίησα. Όταν βρω παρέα να πάω σκοπευτήριο ,θα πάω να με δούνε εκεί τα τσακάλια, να κάνω κανένα τεστ μήπως θέλει πείραγμα το κοντάκι μου. Αν έχεις όπλο που σου κάνει τα κέφια, το έχεις συνηθίσει και δεν έχεις το σαράκι του οπλοφιλου που θέλει συνεχώς να δοκιμάζει, μείνε με το όπλο που σου κάνει τα κέφια. Όλα σκοτώνουν. Αν βρεις 870 wingmaster ακόμα και μεταχειρισμένη σε λογική τιμή,στείλε τη σε οπλουργο μήπως την έχει πειράξει ο κάτοχος. Αν είναι οκ μόλις πήρες όπλο για μια ζωή φίλε.

Χρόνια πολλά με υγεία και χαρές ! Δεν μας πειράζει ο λόγος ορισμένων , αντίθετα θα έλεγα μας διασκεδάζει ευχάριστα …
Να σε καλα χρονια πολλα καλα που ειμαστε και μεις και σας δινουμε νοημα στη ζωη φενετε πιος τσιμπαει και εχει την αναγκη να απαντησει

Κοίτα το αμερικανικό κοντάκι συνήθως το συνηθίζεις είναι ίσιο οκ αλλά εγώ που επωμιζω αριστερά είδα ότι στα 37 μέτρα σταθερά ντουφεκαω πάνω δεξιά με τη Ρεμί ενώ με τη Μ1 ήμουν κέντρο ( έτυχε να μου ταιριάζει η εργοστασιακή φλάντζα, δεν έχω δοκιμάσει άλλη). Αυτό το διαπίστωσα στο χαρτί γιατί στο κυνήγι δεν έχω καταλάβει πρόβλημα ούτε καν με μονόβολα . Και μάλιστα μετά από παρατήρηση του @Duca di Montefeltro το συνειδητοποίησα. Όταν βρω παρέα να πάω σκοπευτήριο ,θα πάω να με δούνε εκεί τα τσακάλια, να κάνω κανένα τεστ μήπως θέλει πείραγμα το κοντάκι μου. Αν έχεις όπλο που σου κάνει τα κέφια, το έχεις συνηθίσει και δεν έχεις το σαράκι του οπλοφιλου που θέλει συνεχώς να δοκιμάζει, μείνε με το όπλο που σου κάνει τα κέφια. Όλα σκοτώνουν. Αν βρεις 870 wingmaster ακόμα και μεταχειρισμένη σε λογική τιμή,στείλε τη σε οπλουργο μήπως την έχει πειράξει ο κάτοχος. Αν είναι οκ μόλις πήρες όπλο για μια ζωή φίλε.
Με το ίσιο κοντάκι βλέπεις να παίρνεις ποιο εύκολα θηράματα σε τραβέρσες από αριστερά προς δεξιά ,από ότι το αντίθετο;Μια λύση είναι να βάλεις μηχανισμό ρυθμιζόμενης ράχης.

Status
Not open for further replies.
Back