Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και γω τη μπαικαλ ολη μερα στο αμαξι την κουβαλαω τι να λεω οτι κυνηγαει 24ωρο?
Με συγχωρείς,έχεις μπαικαλ και κυνηγάς με μπενελι;;

Για να μην πάθει τίποτα και σε αφήσει νομίζω;σωστά;

Κανείς δεν τσακώνεται με κανένα . Κουβέντα κάνουμε . Αφτερμαρκετ ανταλακτικα υπάρχουν για όλα τα όπλα . Δεν εχω αλλάξει ποτε κι αν χρειαστεί γιατί να βάλω αφτερμαρκετ κι όχι το γνήσιο ;
Η επιλογη δικη σου αλλα αλλο η αναβαθμιση και αλλο η εξαλιψη προβληματος

Εγκάθετοι ... επαναστάτες χωρις αιτία...
Αιτια εχω θελω μια ρεμη αλλα οι ημιαυτοματες εχουν αυξημένες πιθανοτητες αποτυχιας και η pump αυξημενη τιμη με ολα αυτα που λετε εφτασε μεταχειρισμενη 870 express να πωλιτε πιο ακρυβα απο καινουρια και δε μιλαω για wingmaster που την θεωρω κοσμημα και οι 1100 απο 300€ πηγανε στα 600€ και πανω απο 1000€ μερικες

Αιτια εχω θελω μια ρεμη αλλα οι ημιαυτοματες εχουν αυξημένες πιθανοτητες αποτυχιας και η pump αυξημενη τιμη με ολα αυτα που λετε εφτασε μεταχειρισμενη 870 express να πωλιτε πιο ακρυβα απο καινουρια και δε μιλαω για wingmaster που την θεωρω κοσμημα και οι 1100 απο 300€ πηγανε στα 600€ και πανω απο 1000€ μερικες
Αν θες παγωτό Παπασπύρου θα το πληρώσεις … αλλιώς πήγαινε στο περίπτερο και πάρε ένα ξυλάκι ότι νάνε …

Τόλη εδώ βλέπουμε ένα after market κλείστρο για Benelli m2. Τι μας κρύβουν Τόλη;;;;;bbq2:p
Δεν πωλείται το κλείστρο (bolt not included)
Πας το κλείστρο σου και το διακοσμούν έτσι, γιατί ουσιαστικά διακόσμηση είναι.
Πάντως βάσει φυσικής το σύστημα αδράνειας θα δουλέψει αξιόπιστα με χαμηλές γομωσεις όσο πιο βαρύ είναι το κλείστρο, όχι όσο πιο ελαφρύ είναι (γτ του κάνουν και ελάφρυνση, γιατί δεν ξέρω).

Κατά τα άλλα ναι.......αν για κάτι είναι γνωστές οι Ρεμί είναι ότι δεν βγάζουν εμπλοκές και δεν σπάνε εξαρτήματα (καλά μη βαρατε λέμε και κάνα χωρατο να περάσει η ώρα)

Ψιλοκιτς
Δεν πωλείται το κλείστρο (bolt not included)
Πας το κλείστρο σου και το διακοσμούν έτσι, γιατί ουσιαστικά διακόσμηση είναι.
Πάντως βάσει φυσικής το σύστημα αδράνειας θα δουλέψει αξιόπιστα με χαμηλές γομωσεις όσο πιο βαρύ είναι το κλείστρο, όχι όσο πιο ελαφρύ είναι (γτ του κάνουν και ελάφρυνση, γιατί δεν ξέρω).

Κατά τα άλλα ναι.......αν για κάτι είναι γνωστές οι Ρεμί είναι ότι δεν βγάζουν εμπλοκές και δεν σπάνε εξαρτήματα (καλά μη βαρατε λέμε και κάνα χωρατο να περάσει η ώρα)
Από τη μια αυτό δεν σημαίνει ότι το κλείστρο ή οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα που παράγει η μητρική εταιρεία έχει ντε και καλά πρόβλημα, από την άλλη για να υπάρχει και να πωλείται ,κάτι εξυπηρετεί παιδιά. Άρα λοιπόν, απαντώ στον φίλο μου τον Τόλη,γιατί υπάρχει εξωλκεας after market για μοντέλα Remington? Πολύ απλά, γιατί για όλα τα επώνυμα όπλα, υπάρχουν " πακέτα αναβάθμισης".

Βρε δε θα μαλωσουμε ουτε θα εκτρωχιαστουμε αλλα πες μου γιατι κυκλοφορεί αφτερμαρκετ εξωλκεας για ρεμι???
Ποιο πολύ ζημιαρικοι είναι οι εξολκεις στα φθηνά μοντέλα που κατασκευάζονται Με την μέθοδο MIM χάνουν εύκολα την αιχμηροτητα τους και σπάνε εύκολα,ο εξολκεας αυτός ξεχωρίζει από μια κάθετη γραμμή επάνω του. Προσωπικά τον άλλαξα στο 870 και από τότε δεν είχα ούτε μια φορά ένα θέμα και αγόρασα το ίδιο για το 1187 και δεν θα ασχοληθώ ξανά ούτε με αυτό.

Attachments

• IMG_20231213_124506_HDR.jpg
    IMG_20231213_124506_HDR.jpg
    203,8 KB · Προβολές: 35
  • IMG_20231213_124521_HDR.jpg
    IMG_20231213_124521_HDR.jpg
    171,7 KB · Προβολές: 32
Δυστυχώς δεν είναι μόνο στα μεταχειρισμένα όταν έψαχνα το 1187 το οποίο έχει προσφορά 790€ από τον αντιπρόσωπο και ήξερα ότι είναι διαθέσιμο επειδή τον είχα ρωτήσει τηλεφώνησα σε 2 πολύ γνωστά και μεγάλα καταστήματα. Ο πρώτος επέμεινε ότι αυτό το όπλο δεν είναι διαθέσιμο από τον αντιπρόσωπο και είπα οκ... Και ο δεύτερος τη πρώτη φορά μου λέει δεν είναι διαθέσιμο... Τον ξαναπήρα μετά από λίγο καιρό και μου λέει ναι είναι διαθέσιμο αλλά ο εισαγωγέας ανέβασε τη τιμή στα 920€ πλέον.... Το πήρα από το τοπικό κατάστημα στην περιοχή μου καινούργιο 790€.

Status
Not open for further replies.
Back