Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όποιο όπλο έχει το σαράκι να κάνει εμπλοκή θα την κάνει, είτε με λίγα φυσίγγια είτε με πολλά
Δεν μιλάω για ελλειπή καθαρισμό ή φυσιολογική φθορά κάποιου εξαρτήματος που δεν έγινε αλλαγή στην ώρα του
Εάν γίνει τέτοια εμπλοκή δεν φταίει το όπλο

1500 φυσίγγια το χρόνο θα ρίξει ένας φανατικός τσίχλας φαντάζομαι. Αλλιώς σε τι θήραμα να τις ρίξεις; Βγαίνουν συμπεράσματα πιστεύω Γιάννη, εδώ χαλάνε όπλα με πολύ λιγότερα φυσίγγια. Επίσης ένας που ρίχνει 2000 φυσίγγια το χρόνο απαιτείται και ο αντίστοιχος καθαρισμός μετά από κάθε χρήση και σέρβις κάθε τρία χρόνια το αργότερο. Αν δεν είναι επιμελής και δεν τα κάνει αυτά θα φταίει το όπλο αν βγάλει ζημιά;
Έχω ρίξει κάποιες φορές πριν μερικά χρόνια από 3/4000 τη σεζόν και με το ίδιο όπλο το οποίο ήταν bernadelli vincet κλώνος της 1196 Ρεμί που το έχω ακόμη θα σας πω ότι έχω αλλάξει ένα oring μόνο και έχω επισκευάσει το κλασικό λαμακι που φέρνει τα φυσίγγια από την αποθήκη πίσω ασχέτως αν μετά από χρόνια έγινε άλλη ζημιά από μαλακιά άλλου και λογο κατασκευής το ποτηράκι της κάνης είναι από λεπτότερο μέταλο από ότι στη Ρεμί..Είχε πέσει στη λίμνη μέσα και έγινε σοκολατί ενώ έριχνα κάργα και την επόμενη μέρα πέρασα στην απέναντι πλευρά της Ελλάδος και έριξα και 200 φυσίγγια για τσίχλες αυθημερόν εμπλοκή ποτέ .Το συγκεκριμένο ντουφέκι έχει αλλάξει και 2/3 κανες από Ρέμι πρέπει να έχω ρίξει ίσα με 15000 φυσίγγια με αυτή εύκολα γιατί την κυνηγούσα για 5 χρόνια ανελέητα απο το 2004 μέχρι το 2009 και μετά σταδικα μια χρονιά από 12 μέχρι 28 η Οκτώβρη είχα σπίτι 300 τσίχλες και από αρχές κυνηγιού μέχρι τότε αλλά τόσα ορτύκια ήταν χρονιές απίστευτες κυνηγετικά .Αφού πήγαινα για κυνήγι κάτι 15 νθημερα ολόκληρα.Σερι .Γι'αυτό το όπλο μπορώ να πω με ευκολία ότι είναι αξιόπιστο καθαρά λόγο εκτεταμένης χρήσης ελατήριο δε δεν έχω αλλάξει κανένα παρόλο που το επαναστατικό πίσω έχω κάνει το σωληνάκι σα γκλίτσα και δουλεύει μέσα εκεί για να έρθει στα μέτρα μου.

Τώρα άνοιξες πόλεμο. .big smile..terror.
Tzima Exoune Beef GIF - Tzima Exoune beef Debate - Discover ...

Απλά αναρωτιέμαι αν δεν κυκλοφορούν τα προβλήματα γιατί οι ιδιοκτήτες τα κρύβουν, τότε πως μαθαίνονται?
Τηλεφωνικά, ... για τους ιδιοκτήτες δεν είναι προβλήματα αλλά βαφτίζονται φυσιολογική φθορά.
Πχ έσπασε ένα έλασμα = φυσιολογική φθορά
Ξεκόλλησε η αποθήκη = φυσιολογική φθορά
Έσπασε ένα gas seal = φυσιολογική φθορά
κοκ

Και για τις 870 θα δεις πολλά αν το ψάξεις, αν δεν βρεις σου στέλνω εγώ λινκ. Και για τις Beretta και για τις Benelli και για οποίο όπλο θες εγώ θα σου βρω βίντεο και αρνητικά σχόλια. Οι γνωστοί σου που έχουν πολλά όπλα κυνηγάνε με αυτά που τους αρέσουν περισσότερο, με αυτά που τους πέφτουν καλύτερα και διαλέγουν όπλο ανάλογα τα κέφια, είμαι σίγουρος για αυτό. Δεν σημαίνουν όλα αυτά τίποτα όμως.
Παει με το οπλο που δε θα του βγαλει την παναγια

Όλα τα όπλα, μα όλα κάποια στιγμή θα παρουσιασουν δυσλειτουργια.
Νωρίτερα η αργότερα...
Μια στα 10 χρόνια,μια στο κουτί φυσίγγια...
Αν έχουμε διακρίνει τις αδυναμίες κάποιου όπλου μας κι έχουμε αποφασίσει να το κρατησουμε για τον οποιονδήποτε λόγο, πορευόμαστε ανάλογα...
Λογικά,θα πάρουμε το "προβληματικό"σε κάποιο θήραμα που δεν θα μας "πονέσει" πολύ η απώλεια του λόγω άρνησης του όπλου να κάνει την δουλειά του.
Ότι δεν τα λέμε όλα,είναι μια πραγματικότητα.
Μπορεί από εγωισμό,μπορεί επειδή θέλουμε να το "σπρώξουμε" και εννοείται ότι δεν θα το ξεμπροστιασουμε!
Το σίγουρο είναι ότι δεν σκεφτόμαστε ούτε λειτουργούμε ΟΛΟΙ με τον ίδιο τρόπο.

Τηλεφωνικά, ... για τους ιδιοκτήτες δεν είναι προβλήματα αλλά βαφτίζονται φυσιολογική φθορά.
Πχ έσπασε ένα έλασμα = φυσιολογική φθορά
Ξεκόλλησε η αποθήκη = φυσιολογική φθορά
Έσπασε ένα gas seal = φυσιολογική φθορά
κοκ
Βασίλη, η κουβέντα ήταν για την 1100 g3. Δηλαδή τηλεφωνιούνται οι ιδιοκτήτες σε όλη την Ελλάδα, που έχουν 1100 g3 και αναφέρουν μεταξύ τους τις ζημιές των όπλων τους; Ή, έχουν πολλοί φίλοι του Τόλη, μεταξύ των άλλων όπλων τους και 1100 g3 και πηγαίνουν με τα άλλα όπλο για κυνήγι γιατί αυτά τους βγάζουν βλάβες και τους παιδεύουν. Δεν μου φαίνονται λογικά αυτά. Σε όλο το HL, απ' όσο γνωρίζω, δύο άτομα έχουν αυτό το όπλο. Νομίζω, η κουβέντα γύρισε στα γνωστά, περί ποια μάρκα είναι καλύτερη κτλ, αλλά μιλούσαμε για το συγκεκριμένο όπλο. Μπορεί να είναι και αυτό ζημιάρικο, δεν ξέρω.

Βασίλη, η κουβέντα ήταν για την 1100 g3. Δηλαδή τηλεφωνιούνται οι ιδιοκτήτες σε όλη την Ελλάδα, που έχουν 1100 g3 και αναφέρουν μεταξύ τους τις ζημιές των όπλων τους; Ή, έχουν πολλοί φίλοι του Τόλη, μεταξύ των άλλων όπλων τους και 1100 g3 και πηγαίνουν με τα άλλα όπλο για κυνήγι γιατί αυτά τους βγάζουν βλάβες και τους παιδεύουν. Δεν μου φαίνονται λογικά αυτά. Σε όλο το HL, απ' όσο γνωρίζω, δύο άτομα έχουν αυτό το όπλο. Νομίζω, η κουβέντα γύρισε στα γνωστά, περί ποια μάρκα είναι καλύτερη κτλ, αλλά μιλούσαμε για το συγκεκριμένο όπλο. Μπορεί να είναι και αυτό ζημιάρικο, δεν ξέρω.
Έχουν πόνο οι άνθρωποι , μην τους αποπαιρνεις μερες που είναι .... 🤣 🤣 🤣

Τα λενε μεταξυ τους να σε σηγουρος και το g3 μια 1187 ειναι σε μηχανισμο πεφτουνε διαφορα απο μεσα κατα καιρους ασφαλειες αναστολεις αποθηκες εξωλκεις ... Απο κοντακι και κανη πολυ καλα τωρα αν καπιος αρκειτε στο οτι θα παει για κυνηγι μια στο τοσο να ριξει ενα φυσιγγι κι αν και παρει μια φασσα και θα νομιζει ότι ήταν στο θεο δικαιομα του αλλα οπου εχει κυνηγετικη αφθονια ας που με εδω στα βορεια τετια οπλα δε κυκλοφορουνε

να σηκώσω το ´´ γαντι ´ ´ σαν κάτοχος Remington & browning τα τελευταία 30+ χρόνια κι θα απαντήσω από προσωπικής άποψης γιατί η κουβέντα εκτροχιάστηκε κατά την δίκη μου άποψη.
Μια 1100 με κάννη mod έριξε ανάσκελα πολλά χοντρά κυνήγια για χρόνια χωρίς ζημιες .
μια 1187 premier έριξε κάτω ανάσκελα πολλά χοντρά κυνήγια χωρίς το παραμικρό .
μια versa max έκανε ότι και οι υπόλοιπες πριν ,χωρίς να πάθει τίποτα απόλυτος .
μια Α5 , μια auto 5 κι όλα τα μοντέλα της browning το έκαναν χωρίς κιχ.
Τα remi κυνηγάνε 3 φορές την εβδομάδα χοντρά κυνήγια κι όχι μια φορά το χρόνο .
Αν έβγαζαν ζημιές ( και τι δεν έχω διαβασει εδώ μέσα ), θα ήμουν ο πρώτος που θα το έλεγα .
ουτε εξωλκεις έχω αλλάξει ποτέ , ούτε δαχτυλίδια , ούτε ελατηρια .
λαστιχακια μόνο στο πιστόνι κάθε σεζόν αλλάζω για το τυπικό της έναρξης .
Τώρα ο κάθε ένας γράφει για να γράψει .
αυτα από μένα λόγο προσωπικής άποψης σαν χρήστης Remington επι πολλά έτη .

να σηκώσω το ´´ γαντι ´ ´ σαν κάτοχος Remington & browning τα τελευταία 30+ χρόνια κι θα απαντήσω από προσωπικής άποψης γιατί η κουβέντα εκτροχιάστηκε κατά την δίκη μου άποψη.
Μια 1100 με κάννη mod έριξε ανάσκελα πολλά χοντρά κυνήγια για χρόνια χωρίς ζημιες .
Αν έβγαζαν ζημιές ( και τι δεν έχω διαβασει εδώ μέσα ), θα ήμουν ο πρώτος που θα το έλεγα .
Βρε δε θα μαλωσουμε ουτε θα εκτρωχιαστουμε αλλα πες μου γιατι κυκλοφορεί αφτερμαρκετ εξωλκεας για ρεμι???

Βρε δε θα μαλωσουμε ουτε θα εκτρωχιαστουμε αλλα πες μου γιατι κυκλοφορεί αφτερμαρκετ εξωλκεας για ρεμι???
Κανείς δεν τσακώνεται με κανένα . Κουβέντα κάνουμε . Αφτερμαρκετ ανταλακτικα υπάρχουν για όλα τα όπλα . Δεν εχω αλλάξει ποτε κι αν χρειαστεί γιατί να βάλω αφτερμαρκετ κι όχι το γνήσιο ;

Επειδή κυνηγάνε πολύ τα διαβάζουν και τους πιάνει αγχος

Status
Not open for further replies.
Back