Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
@wingmaster

10 Perfect GIF - 10 Perfect Perfect10 - Discover & Share GIFs

Σκέφτομαι να παραγγείλω από ΗΠΑ τα πλαστικά μερη (κοντάκι και πάπια) σε παραλλαγή για να ανανεώσω και να πρασινίσω λίγο την 11-87 μου (premium με ξύλα) και να την κάνω πιό αδιαβροχη. Χρειάζεται να παραγγείλω κάτι άλλο? Το Balistol είναι σα την Κοκα-κολα? Πάει με όλα?
Θα πρότεινα:
1. Αντικατάσταση τάπας στην αποθήκη φυσιγγίων με νέα από αλουμίνιο ή inox γιατί πιάνει πυρίτιδα και κάνει εμπλοκές
2. Αντικατάσταση Μοχλού οπλίσεως με νέο τύπου Tactical
3 Νέο μονοκόμματο δαχτυλίδι αντι για δύο
4. Νέο O-ring Viton ( Έχουν ασημί χρώμα )
5. Βαφή Cerakote για να γλυτωσεις μια και έξω από σκουριές.

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/remington-team.230/page-120#post-426774

1703262633558.png
1703262891882.png
1703262994337.png
1703263022682.png

Attachments

• 1703263047880.png
    1703263047880.png
    4,1 MB · Προβολές: 13
Θα πρότεινα:
1. Αντικατάσταση τάπας στην αποθήκη φυσιγγίων με νέα από αλουμίνιο ή inox γιατί πιάνει πυρίτιδα και κάνει εμπλοκές

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/remington-team.230/page-120#post-426774

View attachment 83843
View attachment 83844
View attachment 83845
View attachment 83846
Ολοκληρωμένη και εξαιρετική πρόταση. Εγκρίνω και επαυξάνω.

Σκέφτομαι να παραγγείλω από ΗΠΑ τα πλαστικά μερη (κοντάκι και πάπια) σε παραλλαγή για να ανανεώσω και να πρασινίσω λίγο την 11-87 μου (premium με ξύλα) και να την κάνω πιό αδιαβροχη. Χρειάζεται να παραγγείλω κάτι άλλο? Το Balistol είναι σα την Κοκα-κολα? Πάει με όλα?
Δες εκτός από αυτά που έγραψε ο φίλος και γλώσσα τροφοδοσίας χωρίς το κουμπί.υπαρχει

Έχω γνωρίσει ανθρώπους που πενεβουν πράγματα που έχουν αγοράσει ενώ είναι χρεπια αλλά είναι ελάχιστοι κ στον κύκλο τους όλοι ξέρουν ότι είναι καραγκιοζιδες οπότε δεν τους παίρνουν στα σοβαρά. Προσωπικά είτε αυτό λέγεται αυτοκίνητο, είτε όπλο είτε εργαλείο πάσης φύσεως αν είναι κακής ποιότητας θα το πω. Θα πω όμως και θετικά πράγματα για ότι είναι καλό. Πχ οδηγώ Σιτροέν C3 από το 2007 μέχρι σήμερα. Όλα τα σέρβις στην ώρα τους.Το χειρότερο αυτοκίνητο. Έρχεται ένας φίλος στο γυμναστήριο μια μέρα και μου λέει καλό το c3 ( όλο χαρά ο άνθρωπος). Όχι του λέω είναι χρεπι όλο βλάβες στα ηλεκτρικά. Και παγώνει. Τι έπαθες του λέω; Το έχω παραγγείλει. Εμ βρε μαλακ@ κάθε μέρα με βλέπεις δεν με ρώτησες πριν το πάρεις; Έγινα δυσάρεστος αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Το κρατάω για να κάνω κοντινές αποστάσεις και δεν το εμπιστεύομαι για ταξίδι. Και το έχω χρυσοπληρωσει. Μόνο τον τελευταίο χρόνο έχω δώσει 1500 ευρώ για βλάβη στο βεντιλατερ που διαπίστωσα μόνος μου, το έχω πάει σε τρεις ηλεκτρολόγους και κανένας δεν μου έχει φτιάξει αυτή τη βλάβη μέχρι και σήμερα. Αναγκάστηκα και αγόρασα καινούργιο για να έχω αξιόπιστο αυτοκίνητο, μιλάμε για απελπισία.Όπλα έχω 9 συνολικά. Έχω πουλήσει και άλλα τρία. Έχω ρίξει και με διάφορα όπλα φίλων στο σκοπευτήριο και έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου. Τυχαίνει να διαθέτω μια Remington 870 wingmaster. Με ρωτάει ένας άνθρωπος είναι καλό; Τι να πω ότι δεν είναι; Το όπλο είναι διαμάντι. Ντε και καλά να πω ότι είναι ζημιαρικο; Βλάβη ποτέ. Εμπλοκή ποτέ. Τουφεκιά άριστη με τα τσοκ του το όπλο. Ο άλλος λέει η επαναληπτική καραμπίνα δεν κάνει για όλα τα κυνήγια και δεν έχει πιάσει τέτοιο όπλο να κυνηγήσει ποτέ. Τι να πω έχει δίκιο; Έχω κυνηγήσει λαγό, γουρούνι, φάσσα, τσίχλα, μπεκάτσα, ορτύκι, τρυγόνι χωρίς κανένα πρόβλημα. Να μην το πω;
Εχεις ακουσει το jamomatic ??? Για τα 870 δεν ακουγετε πραγματι τιποτα για τα αλλα σελιδες να θες τα βλεπω και σε γνωστους που εχουνε πολλα οπλα αλλα με αλλα κυνηγανε

Εχεις ακουσει το jamomatic ??? Για τα 870 δεν ακουγετε πραγματι τιποτα για τα αλλα σελιδες να θες τα βλεπω και σε γνωστους που εχουνε πολλα οπλα αλλα με αλλα κυνηγανε
Και για τις 870 θα δεις πολλά αν το ψάξεις, αν δεν βρεις σου στέλνω εγώ λινκ. Και για τις Beretta και για τις Benelli και για οποίο όπλο θες εγώ θα σου βρω βίντεο και αρνητικά σχόλια. Οι γνωστοί σου που έχουν πολλά όπλα κυνηγάνε με αυτά που τους αρέσουν περισσότερο, με αυτά που τους πέφτουν καλύτερα και διαλέγουν όπλο ανάλογα τα κέφια, είμαι σίγουρος για αυτό. Δεν σημαίνουν όλα αυτά τίποτα όμως.

Θα πρότεινα:

View attachment 83843
View attachment 83844
View attachment 83845
View attachment 83846
Αν δεν είναι κόπος, γράψε κάποια διεύθυνση που μπορούμε να βρούμε, (κυρίως κοντάκι - πάπια πλαστικά καθώς και τα άλλα ανταλλακτικά που γράφεις), είτε δημόσια είτε σε μήνυμα.

Για να συμβουλέψει κάποιος εάν το όπλο είναι αξιόπιστο θα πρέπει να ρίχνει μερικές χιλιάδες φυσίγγια το χρόνο με 1000 και 1500 φυσίγγια δε μπορεί να βγει συμπέρασμα.Οπως καταρχήν δε υπάρχει αυτογεμη που όταν κάνει συνεχή χρήση με πολλά φυσίγγια να μη βγάλει κάποιο πρόβλημα .Κανενα ντουφεκι αυτογεμη τονίζω δεν έχει βγει για χρήση ατελείωτη χωρίς πρόβλημα αντιθέτως είναι πράγμα που μπορεί να το πετύχει ευκολότερα μια επαναληπτική ή ένα δίκανο χωρίς πολλούς αυτοματισμούς..

Για να συμβουλέψει κάποιος εάν το όπλο είναι αξιόπιστο θα πρέπει να ρίχνει μερικές χιλιάδες φυσίγγια το χρόνο με 1000 και 1500 φυσίγγια δε μπορεί να βγει συμπέρασμα.Οπως καταρχήν δε υπάρχει αυτογεμη που όταν κάνει συνεχή χρήση με πολλά φυσίγγια να μη βγάλει κάποιο πρόβλημα .Κανενα ντουφεκι αυτογεμη τονίζω δεν έχει βγει για χρήση ατελείωτη χωρίς πρόβλημα αντιθέτως είναι πράγμα που μπορεί να το πετύχει ευκολότερα μια επαναληπτική ή ένα δίκανο χωρίς πολλούς αυτοματισμούς..
1500 φυσίγγια το χρόνο θα ρίξει ένας φανατικός τσίχλας φαντάζομαι. Αλλιώς σε τι θήραμα να τις ρίξεις; Βγαίνουν συμπεράσματα πιστεύω Γιάννη, εδώ χαλάνε όπλα με πολύ λιγότερα φυσίγγια. Επίσης ένας που ρίχνει 2000 φυσίγγια το χρόνο απαιτείται και ο αντίστοιχος καθαρισμός μετά από κάθε χρήση και σέρβις κάθε τρία χρόνια το αργότερο. Αν δεν είναι επιμελής και δεν τα κάνει αυτά θα φταίει το όπλο αν βγάλει ζημιά;

Και άμα δεν βγάλει ζημιά ? Τι λέμε σε αυτήν την περίπτωση?
Λέμε ότι παίζει με τις πιθανότητες να χαλάσει ένα κυνήγι ή ακόμα χειρότερα, κάποια στιγμή να βγει μια καταστροφική ζημιά στο όπλο και να είναι ουσιαστικά για πέταμα. Παίρνεις ένα καλό αυτοκίνητο και δεν του αλλάζεις λάδια, απλά συμπληρώνεις και το αυτοκίνητο πάει.... Για πόσο θα πάει; Ένα αυτοκίνητο μπορεί να πάει ένα χρόνο παραπάνω από το άλλο πριν καταστραφεί. Είναι καλύτερο το ένα αυτοκίνητο από το άλλο; Καλύτερα τα λιπαντικά που συμπληρώνεις; Για εμένα δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Άλλος μπορεί να το βλέπει φυσιολογική χρήση. Και μετά να έχει και άποψη για τα αυτοκίνητα, τα όπλα, τα αλυσοπρίονα ( εκεί να δεις αλχημείες)

1500 φυσίγγια το χρόνο θα ρίξει ένας φανατικός τσίχλας φαντάζομαι. Αλλιώς σε τι θήραμα να τις ρίξεις; Βγαίνουν συμπεράσματα πιστεύω Γιάννη, εδώ χαλάνε όπλα με πολύ λιγότερα φυσίγγια. Επίσης ένας που ρίχνει 2000 φυσίγγια το χρόνο απαιτείται και ο αντίστοιχος καθαρισμός μετά από κάθε χρήση και σέρβις κάθε τρία χρόνια το αργότερο. Αν δεν είναι επιμελής και δεν τα κάνει αυτά θα φταίει το όπλο αν βγάλει ζημιά;
ενας που ριχνει το ιδιο οπλο σκοπευτηριο -κυνηγι μπορει να εχει καλητερα συμπερασματα για το οπλο

ενας που ριχνει το ιδιο οπλο σκοπευτηριο -κυνηγι μπορει να εχει καλητερα συμπερασματα για το οπλο
Εννοείται αλλά αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα διαλέξει και το κατάλληλο όπλο για αυτή τη δουλειά, με το αντίστοιχο κόστος. Όπως μου το περιγράφεις φαντάζομαι στα χέρια του ένα σκοπευτικό σούπερ ποζε Browning ας πούμε. Επίσης θα το συντηρεί αντιστοίχως. Ή παλαιότερα που επιτρεπόταν η πρακτική σκοποβολή με το ίδιο όπλο που κυνηγάς, απλά στο κυνήγι έβαζες μειωτηρα. Ξέρεις πόσοι το έκαναν αυτό με μια Baikal 153? Με επαναληπτική καραμπίνα; Μιλάω για ερασιτέχνες που έκαναν το κέφι τους γιατί οι επαγγελματίες έχουν χορηγούς και για όπλο και για φυσίγγια. Σίγουρα όμως όσο περισσότερο χρησιμοποιείται ένα όπλο θέλει και την ανάλογη φροντίδα, αν δεν την έχει και βγάλει αβαρία φταίει αυτός που είναι πίσω από το όπλο, όχι το όπλο.

Εννοείται αλλά αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα διαλέξει και το κατάλληλο όπλο για αυτή τη δουλειά, με το αντίστοιχο κόστος. Όπως μου το περιγράφεις φαντάζομαι στα χέρια του ένα σκοπευτικό σούπερ ποζε Browning ας πούμε. Επίσης θα το συντηρεί αντιστοίχως. Ή παλαιότερα που επιτρεπόταν η πρακτική σκοποβολή με το ίδιο όπλο που κυνηγάς, απλά στο κυνήγι έβαζες μειωτηρα. Ξέρεις πόσοι το έκαναν αυτό με μια Baikal 153? Με επαναληπτική καραμπίνα; Μιλάω για ερασιτέχνες που έκαναν το κέφι τους γιατί οι επαγγελματίες έχουν χορηγούς και για όπλο και για φυσίγγια. Σίγουρα όμως όσο περισσότερο χρησιμοποιείται ένα όπλο θέλει και την ανάλογη φροντίδα, αν δεν την έχει και βγάλει αβαρία φταίει αυτός που είναι πίσω από το όπλο, όχι το όπλο.
Εγω το λεω οχι πως θα διαλεξει ενας που ασχολειτε κ μετα δυο ,αλλα προς τις εμπειριες που εχει και ξερει τι μπορει να βγαλει το εκαστος οπλο που χρησημοποιει κ ξερει παραπανω πραγματα απο εναν που ριχνει 200 μαξ 300 φυσιγγια το χρονο.

Εγω το λεω οχι πως θα διαλεξει ενας που ασχολειτε κ μετα δυο ,αλλα προς τις εμπειριες που εχει και ξερει τι μπορει να βγαλει το εκαστος οπλο που χρησημοποιει κ ξερει παραπανω πραγματα απο εναν που ριχνει 200 μαξ 300 φυσιγγια το χρονο.
Συμφωνούμε απόλυτα και να σου πω κάτι; Εγώ τους θαυμάζω αυτούς τους τύπους. Ένα όπλο για όλα, το μαθαίνουν πολύ καλά και έχουν άριστα αποτελέσματα. Τώρα για τα φυσίγγια, ένας που κυνηγάει από την αρχή της κυνηγετικής περιόδου και πάει και λίγο για τσίχλα τον ξεπερνάει άνετα τον αριθμό των 500 φυσιγγίων το χρόνο και δεν το καταλαβαίνει κι όλας. Εγώ πάω για ορτύκια πχ έχει τύχει να ρίξω 16 φυσίγγια σε ένα απόγευμα και δε ζω στην Ορεστιάδα να πεις ότι έχει κυνήγι. Τα όπλα όταν τα προσέχεις και τα συντηρείς σωστά και δεν τους βάζεις σαβουρα στη θαλάμη,δεν βγάζουν ζημιές συνήθως, εκτός και αν είναι από τριτοκοσμικές χώρες που δεν θα αναφερθώ για να μην στεναχωρήσω φίλους που τα έχουν ( και αυτά τα όπλα όμως όταν δεν έχουν αυτοματισμούς μια χαρά είναι, δεν χαλάνε)

Τι να κάνουμε είναι Remington και δουλεύει. Δε σπάει δε χαλάει βρε παιδιά ψέματα να πω; Η Benelli μου τέτοια χρήση δεν θα δει ποτέ. Στο κυνήγι φυσικά δεν την πήγα ποτέ με αυτό το συνδιασμό κάννης και αποθήκης. Σε αυτή τη φωτογραφία το όπλο ήταν σεταρισμενο για το σκοπευτήριο και έπαιρνε 10 φυσιγγια συνολικά.

Status
Not open for further replies.
Back