Τη guerini την πήρα γιατί τη βρήκα ευκαιρία μεταχειρισμένη και είναι ένα πολύ ποιοτικό και σπάνιο όπλο και αδράνειας και αχρωμιωτη και με καλά τσοκ άριστη σκανδάλη με ένα μεγάλο μείον τη λαβή κοντακιου που με βάζει σε σκέψεις και μεγάλο προβληματισμό για το τι θα κάνω ,ίσως φτιάξω νέο κοντάκι μάλλον.Αλλιώς θα είχα πάρει v3 .Δεν είναι θέμα γνώσεων για το ποιοι κυνηγάνε με τι είναι θέμα απαιτήσεων και αντίληψης βολής δεν είναι κακό ούτε προσβλητικό αλλά δεν αντιλαμβάνονται όλοι όλα οποίος λέει για μένα ότι κάνει το ίδιο σκότωμα στο θήραμα μια αχρωμιωτη κανη σωστή όχι κατασκευής Βιετνάμ όπως έχω ξαναπεί με μια χρωμιωμενη και ιδίως beneli εγώ δε κρύβομαι τα λέω σταράτα δεν αντιλαμβάνεται ότι αντιλαμβάνομαι εγώ και είναι πιθανόν να είμαι εγώ κολλημένος και λάθος.Αυτο που θέλω να καταλήξω είναι ότι το κάθε θήραμα έχει την απαίτηση του οι τσίχλες τα ορτύκια οι μπεκάτσες δεν έχουν καμία βλητική απαίτηση ιδιαίτερη γιατί κατά κόρον ντουφεκιουνται κοντά πρώτον και δεύτερον είναι ευάλωτα θηράματα σε σχέση με τη πέρδικα το παπί τη φασα τη τρυγόνα.Οταν λοιπόν κυνηγάει κάποιος τα λεγόμενα πιο απαιτητικά θηράματα δύο φορές το χρόνο η άμα κάτσει οπότε κάτσει όλη του τη ζωή θα επαναπαυθει και σε γκλίτσα αρκεί να μη μπλοκάρει .Δε σημαίνει ότι δε γνωρίζει ούτε ότι είναι κατώτερος από κάποιον άλλο απλά φίλε κάνει τη δουλειά με το όπλο του για τα κυνήγια του ,του φτάνει και καλά κάνει,οι άλλοι περισσεύουν ,αλλά δε μπορεί να λέει ντε και σώνει ότι όλες οι καραμπίνες την ίδια δουλειά κάνουν .Είναι δεδομένο δε ότι αναιρούνται τα όσα γράφω για κάποιους που δε σηκώνουν ντουφέκι άνω των 35 μέτρων και υπάρχουν τέτοιοι συνάδελφοι που επιλέγουν καρτερία και βολές εντός ορίων κατά 90% και γιαυτούς αρκεί να ρίχνει ισχύει και ας κυνηγούν και χήνες ,αν ρίχνεις ακουμπητά που λέμε σε κούρνιες γιατι να χαλάς τη ζαχαρένια σου με όπλα κτλ .Άλλο το τι αρέσει και πως κυνηγά ο κάθε ένας και άλλο τι συμβαίνει πραγματικά.Εγω δε γράφω για την εντύπωση προσωπικά που έχω μόνο ,γράφω και ότι έχω δει ακούσει αλλά και ζήσει και αξιώθηκα και κυνήγησα με κάποιους δίπλα ανθρώπους που η σκοπευτική τους δεινότητα τερμάτιζε το ντουφέκι και έχω ιδίαν άποψη τι σκοτώνει μέχρι που και πως, και από νουμ σκαγιων και από κανες ,γι'αυτό έχω γράψει παλαιότερα ότι και τα ντουφέκια και τα σκακιά και τα 9ακομη σκοτώνουν εκεί που δεν μπορούμε να τα υποστηρίξουμε η πλειοψηφία γιατί απλά τα έχω δει να συμβαίνουν επανειλημμένα αυτά .Ούτε το ξύπνιο κάνω σε κανέναν ούτε τίποτα απλά γράφω τις διαπιστώσεις μου λάθος σωστές δεν υποχρεούται κανείς να συμφωνήσει και ούτε ενδιαφέρομαι να γίνουν αποδεκτές .Οι μεγάλες επιτυχίες θέλουν κάποιον πίσω από το κοντάκι και όπλο με φυσίγγια που και τα δύο πρέπει να έχουν δυνατότητες κανένα από μόνο του δε θα δώσει θέαμα , αριθμό θηραμάτων μπορεί να δεις εξωφρενικό σκοτωματα εντυπωσιακά επαναλαμβανόμενα ποτέ.Καθε ένας με τη τρέλα του παιδιά προτιμώ δύο πουλιά ένα σκοτωμένο στα 8 μέτρα από τη κανη και ένα στα 50 παρά 10 στα 30 μέτρα αυτό μου δημιουργεί αναμνήσεις να έχω να θυμάμαι .Το ότι επί 10 μέρες βαρούσα όριο στις τσίχλες δε μου λέει κάτι το ότι προσπαθω να σκοτώσω εκεί που δε σκοτώνει εύκολα άλλος και έχω τον κατάλληλο βοηθό (όπλο) είναι σημαντικό γιατί κυνήγι δεν είναι καρπωση μόνο αλλά και δοκιμασία σωματική ,δοκιμασία όπλου ,δοκιμασία ,πυρομαχικου ,και ευεξία ψυχής όταν όλα πάνε καλά και ας έριξα μια ντουφέκια αλλά τι ντουφεκιά.Και καμία να μη ρίξω πάλι όμορφα νιώθω γιατί απλά το κυνήγι είναι κυνήγι και όποιος δεν είναι κυνηγός δεν μπορεί να μας καταλάβει ούτε να νιώσει στο χιλιοστό τα συναισθήματα και την όμορφη τρέλα μας .