Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μην κολλάς στην λέξη, το όλο σκηνικό μπορεί να έχει μεγάλη προετοιμασία στην απόκρυψη , παρατήρηση και προσέλκυση κάτι που εδώ απαγορεύεται το μαλαγρωμα.Αλλα η τουφεκιά αυτή δεν δείχνει ανωτερότητα κάννης -οπλου που εδώ μέσα έχει γίνει ευαγγέλιο.Το ίδιο σε άλλο βίντεο με πλανουρια.
Ωραίο και σύμφωνο μάζη σου για αυτεσ τησ μεθόδους διαφημησησ οπωσ κάνουν όμως και άλλες εταιρείες ...σε υποχρεωσε κανένας να την αγωρασησ αφού δεν την συμπάθειες ..το να λέτε την ρεμ ανύπαρκτη είναι απλά αστείο

Ωραίο και σύμφωνο μάζη σου για αυτεσ τησ μεθόδους διαφημησησ οπωσ κάνουν όμως και άλλες εταιρείες ...σε υποχρεωσε κανένας να την αγωρασησ αφού δεν την συμπάθειες ..το να λέτε την ρεμ ανύπαρκτη είναι απλά αστείο
Στην διαφήμιση δείχνουν κάτι που δεν εχει καμία δόση υπερβολής , απλά δείχνουν στιγμιότυπα της όλης διαδικασίας , θες διαφήμιση 4 ώρες στον κενό ( σαν τον συγχωρεμένο τον Αγγελόπουλο ) ;;;

Οι λέξεις με κεφαλαία τα γράμματα όταν γράφεις σε ένα φόρουμ σημαίνει ότι φωνάζεις … πάμε τώρα στα υπόλοιπα , αυτό που κρίνεις είναι ένα δείγμα μηδαμινό χωρίς αξία μέτρησης ,αλλά δεν λες να το καταλάβεις . Ασχολείσαι με το δέντρο και εχεις χάσει το δάσος συνάδελφε … Άλλη απορία με την ρεμ αν θες να σου την λύσω 😉 ;
Δεν φωνάζω,τονίζω την ουσία αυτών που θέλω να πώ αλλά εσύ εσκεμμένα κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις
Όχι με κάλυψες, άσε που δεν θα το καταλάβω κιόλας

Βεβαίως και θα σταθώ στις λέξεις , δεν έχουν ιδέα τον πως γίνεται ένα τέτοιο κυνήγι ορισμένοι … αλλά ο λόγος τους είναι δέκα μέτρα ψηλότερος από το κυνηγετικό τους μπόι … εεε boy ? Και Ναι η Τουφεκιά αυτή δείχνει σωστή συνεργασία καννης - τσοκ / φυσιγγίου όσο αναφορά την Τουφεκιά και μόνο .
Πάλι το κάνεις προσωπικό το θέμα ενώ κανένας δεν αναφέρεται προσωπικά σ εσένα εκτός και αν τον έχεις προκαλέσει .Τη αχρωμιωτη εργοστασιακή κάννη που σκοτώνει σε απίθανες αποστάσεις εκθειάζουν εδώ μέσα και όχι τη συνεργασία κάννης τσοκ στα 20-30 μέτρα.Το boy είναι προσφώνηση Κλαν σε έγχρωμο;

Last edited:
Μια κριτική έκανα δεν έβρισα κανενός τη μάνα.

Πάλι το κάνεις προσωπικό το θέμα ενώ κανένας δεν αναφέρεται προσωπικά σ εσένα εκτός και αν το έχεις προκαλέσει .Τη αχρωμιωτη εργοστασιακή κάννη που σκοτώνει σε απίθανες αποστάσεις εκθειάζουν εδώ μέσα και όχι τη συνεργασία κάννης τσοκ στα 20-30 μέτρα.Το boy είναι προσφώνηση Κλαν σε έγχρωμο;
Είσαι λάθος , ειδικά σε αυτό το τύπο κυνηγιού είναι πολύ βασικές αυτές οι τρεις παράμετροι .

Πάντα κάνουμε όλοι μας καλοπροαίρετες κριτικές , αλίμονο .
Μια ψυχρή ,στεγνή , χωρίς ίχνος συνομοσιας κριτική για απόσταση βολής σφεντόνας ήταν και τίποτα άλλο .Να βουλιάξει η Remington αν λέω ψέματα.

..σε υποχρεωσε κανένας να την αγωρασησ αφού δεν την συμπάθειες ..το να λέτε την ρεμ ανύπαρκτη είναι απλά αστείο
Ηλία κανένας δεν υποχρέωσε κανέναν να πάρει τίποτα, κουβέντα κάνουμε και κριτική με βάση τι ξέρουμε και τι έχουμε δεί,πολλά ή λίγα
Σε όλες τις εταιρίες έχει γίνει κριτική κατά καιρούς,μήπως για την benelli έχουν γραφτεί λίγα;
Εγώ προσωπικά την συμπαθώ γι'αυτό και τις τα έσκασα για να πάρω την 11-87 και στην ακριβή την έκδοση την premier όχι την sportsman, κριτική θα της κάνω ακριβώς επειδή την συμπαθώ
Ανύπαρκτη δεν θα την βγάλουμε αλλά δεν θα βάλουμε μέσα και πιστόλια, περίστροφα, ραβδωτά,πολεμικά και δεν ξέρω εγώ τι άλλο βγάζει για να πούμε ότι γενικά είναι στην κορυφή
Κορυφή μπορεί να είναι σε άλλα προϊόντα που βγάζει,στον συγκεκριμένο τύπο όπλου που μιλάμε,μάς ενδιαφέρει και μπορούμε να έχουμε και άποψη δεν νομίζω να είναι στην κορυφή

Ηλία κανένας δεν υποχρέωσε κανέναν να πάρει τίποτα, κουβέντα κάνουμε και κριτική με βάση τι ξέρουμε και τι έχουμε δεί,πολλά ή λίγα
Σε όλες τις εταιρίες έχει γίνει κριτική κατά καιρούς,μήπως για την benelli έχουν γραφτεί λίγα;
Εγώ προσωπικά την συμπαθώ γι'αυτό και τις τα έσκασα για να πάρω την 11-87 και στην ακριβή την έκδοση την premier όχι την sportsman, κριτική θα της κάνω ακριβώς επειδή την συμπαθώ
Ανύπαρκτη δεν θα την βγάλουμε αλλά δεν θα βάλουμε μέσα και πιστόλια, περίστροφα, ραβδωτά,πολεμικά και δεν ξέρω εγώ τι άλλο βγάζει για να πούμε ότι γενικά είναι στην κορυφή
Κορυφή μπορεί να είναι σε άλλα προϊόντα που βγάζει,στον συγκεκριμένο τύπο όπλου που μιλάμε,μάς ενδιαφέρει και μπορούμε να έχουμε και άποψη δεν νομίζω να είναι στην κορυφή
Δηλαδή ότι δεν μπορούμε ή ότι δεν μας αρέσει το βγάζουμε εκτός εσόδων , εκτός συλλογής ή πέστο όπως θες ;

Δηλαδή ότι δεν μπορούμε ή ότι δεν μας αρέσει το βγάζουμε εκτός εσόδων , εκτός συλλογής ή πέστο όπως θες ;
Δεν με ενδιαφέρουν τα έσοδα των εταιρειών ούτε και ποιά είναι η πιό πλούσια ή πιό φτωχή
Τα προϊόντα τους με ενδιαφέρουν και συγκεκριμένα τα προϊόντα που μπορώ να αποκτήσω ή να δώ από κοντά και να τα κρίνω μόνος μου
Δεν έχει να κάνει με το αν μου αρέσει ή όχι, έχει να κάνει με το ότι δεν μπορώ να έχω τεκμηριωμένη προσωπική άποψη
Γιατί άποψη μπορώ να έχω και για τα ραβδωτά από κριτικές και παρουσιάσεις που έχω διαβάσει
Αλλά θα πώ ότι έχω διαβάσει,όχι ότι έχω δεί

Νομίζω αν δεν κάνω λαθοσ ότι η 1100 είναι το μακροβιότερο αυτογεμεσ στην ιστορια ....το οποίο παράγεται ακόμα
Το πιό παλιό μοντέλο που παράγεται ακόμα ναί
Το μακροβιότερο νομίζω ότι ακόμα είναι η Auto5
Από το 1902 μέχρι το 1998 αν θυμάμαι καλά

Δεν με ενδιαφέρουν τα έσοδα των εταιρειών ούτε και ποιά είναι η πιό πλούσια ή πιό φτωχή
Τα προϊόντα τους με ενδιαφέρουν και συγκεκριμένα τα προϊόντα που μπορώ να αποκτήσω ή να δώ από κοντά και να τα κρίνω μόνος μου
Δεν έχει να κάνει με το αν μου αρέσει ή όχι, έχει να κάνει με το ότι δεν μπορώ να έχω τεκμηριωμένη προσωπική άποψη
Γιατί άποψη μπορώ να έχω και για τα ραβδωτά από κριτικές και παρουσιάσεις που έχω διαβάσει
Αλλά θα πώ ότι έχω διαβάσει,όχι ότι έχω δεί
Μετά σε χαλάει η λέξη μικρόκοσμος … αφού μόνος σου το λες ότι σε ενδιαφέρει μόνο η κατηγορία shotguns με λεία καννη . Τέλος πάντων η Ρεμ είναι μια εταιρία θρύλος και αυτό δεν αλλάζει , αρέσει ή δεν αρέσει !

Μετά σε χαλάει η λέξη μικρόκοσμος … αφού μόνος σου το λες ότι σε ενδιαφέρει μόνο η κατηγορία shotguns με λεία καννη . Τέλος πάντων η Ρεμ είναι μια εταιρία θρύλος και αυτό δεν αλλάζει , αρέσει ή δεν αρέσει !
Εδώ shotguns με λεία κάννη χρησιμοποιούμε τι θές να με ενδιαφέρει;

Αν καταλαβα καλα, πρεπει να αγοραζουμε προιοντα απο εταιρειες που εχουν καποιο ονομα στη χωρα που κατασκευαζονται, απλα και μονο γι'αυτο το λογο? και θρυλος ειναι στη χωρα της, στην Ιταλια θεωρειται θρυλος ή και οι Ιταλοι πρεπει να αγοραζουν το θρυλο της Αμερικης?Υπαρχουν κι άλλες εταιρειες με ιστορια, δεν ανακαλυψε η ρεμι τον τροχο και αν τον ειχε ανακαλυψει, καποιοι την προσπερασανε.....
Και εν πασι περιπτωση, εδω σχολιαζουμε και πρεπει να λεμε τα καλα και τα κακα της καθε εταιρειας και οχι να φανατιζομαστε με μια εταιρεια.

Status
Not open for further replies.
Back