Αν κυνηγήσεις με Remington θα καταλάβεις τι εστί τουφεκιά με δύναμη.Γοργόνα η Rem, Giorgosk
Ούτε να κυνηγήσεις μαζί της μπορείς ούτε να πανηγυρίσεις..
Μια θέση όμως στον τοίχο πάνω από το τζάκι την παίρνει δικαιωματικά λόγω των αιώνων της!!
Το ξέρω, έχω φίλους που τις πούλησαν.Αν κυνηγήσεις με Remington θα καταλάβεις τι εστί τουφεκιά με δύναμη.
Για αυτό σπάνε, δεν αντέχουν τις τερατώδεις δυνάμεις.Το ξέρω, έχω φίλους που τις πούλησαν.
Δεν άντεξαν τόση δύναμη.
Αυτό κάνω!Ρίξε μέχρι τα 40 μέτρα εσύ και πολύ είναι.
Κοιτά το ξέρουμε δεν είναι κακό το καλαμπούρι και το δούλεμα αρκεί να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.Πάντως εγώ, συνεχίζω να πιστεύω, ότι πέφτει πολύ δούλεμα εδώ μέσα.
Συμφωνώ Παναγιώτη. Όμως τα γραπτά που είναι για καλαμπούρι φαίνονται, όπως και αυτά που υποτίθεται είναι σοβαρά, αλλά στοχεύουν στο δούλεμα. Τα γραφόμενα μου, αφορούν και πολλές δημοσιεύσεις στο Benelli team.Κοιτά το ξέρουμε δεν είναι κακό το καλαμπούρι και το δούλεμα αρκεί να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Έτσι είναι … αν δεν «πιάνουν» τα χέρια σου….Γοργόνα η Rem, Giorgosk
Ούτε να κυνηγήσεις μαζί της μπορείς ούτε να πανηγυρίσεις..
Μια θέση όμως στον τοίχο πάνω από το τζάκι την παίρνει δικαιωματικά λόγω των αιώνων της!!
Συμπονια και φροντιδα για τα προβληματικα!Ορισμένοι αυθαδιάζετε ασυστόλως. Είπαμε αγαπάμε remi. Ξεχνάτε μου φαίνεται.
Βλεπεις τα αποτελεσματα φανταζομαι, μπαινεις στη benelli στα διαλειματα, βρισκουν αφορμη οι μπενελακιδες και μπαινουν εδω, αντε καντους καλα τωρα!!!!Έτσι είναι … αν δεν «πιάνουν» τα χέρια σου….
Όπου τους βρείτε, ΝΤΟΥ!!!Βλεπεις τα αποτελεσματα φανταζομαι, μπαινεις στη benelli στα διαλειματα, βρισκουν αφορμη οι μπενελακιδες και μπαινουν εδω, αντε καντους καλα τωρα!!!!
Έτσι μπράβο ! Κανε παιχνίδιΒλεπεις τα αποτελεσματα φανταζομαι, μπαινεις στη benelli στα διαλειματα, βρισκουν αφορμη οι μπενελακιδες και μπαινουν εδω, αντε καντους καλα τωρα!!!!
Εεεεπ ! Φρόνημα εσύ !Όπου τους βρείτε, ΝΤΟΥ!!!
Προσπαθω αυτο το καιρο να δειξω συμπονια στους μπενελακιδες γιατι εχουν ενδοοικογενειακους προβληματισμους, ανακαλυψανε τον υπερδιευριμενο(ξεχειλωμενο δλδ) αυλο, και το μονο που τους καθησυχαζει καπως και δεν μπαινουν στο διλημμα αν θα αλλαξουν οπλα, ειναι το κοστος της καινουργιας.Ειναι πολλα τα λεφτα ''Αρη''....Έτσι μπράβο ! Κανε παιχνίδι
Αν με ενδιέφερε να πάρω υπέρ διευρυμένο αυλό και κάννη που υπόσχεται υψηλή απόδοση με τα ατσάλινα στο βάλτο, θα αγόραζα μια Mossberg 835 με 400 ευρουλια να δω τι γίνεται. Σε καμία περίπτωση δεν θα πλήρωνα 3000€ τον Ιταλό που τόσα χρόνια διαρρηγνυε τα ιμάτια του ότι δεν παίζει ρόλο ο διευρυμένος. Και μη μου πείτε ότι είναι χραπα χρουπα η 835 και δεν κάνει για κυνήγι γιατί στην Ελλάδα η συγκεκριμένη ημέρα πρέπει να γίνει εθνική εορτή να πούμεΠροσπαθω αυτο το καιρο να δειξω συμπονια στους μπενελακιδες γιατι εχουν ενδοοικογενειακους προβληματισμους, ανακαλυψανε τον υπερδιευριμενο(ξεχειλωμενο δλδ) αυλο, και το μονο που τους καθησυχαζει καπως και δεν μπαινουν στο διλημμα αν θα αλλαξουν οπλα, ειναι το κοστος της καινουργιας.Ειναι πολλα τα λεφτα ''Αρη''....