Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το όπλο δε κάνει αν θα κάνει εμπλοκή από καθάρισμα θα κάνει από άλλα θέματα το συγκεκριμένο όπλο με δύο φορές τη σεζόν είναι κομπλέ και για έναν που θα είναι λεπτολόγος να κάνει και μισή ώρα τη φορά και μια ώρα να βάλω θα ασχοληθείς 2 ώρες τη σεζόν και είναι μέγα θέμα μόνο αν βραχείς θα χρειαστεί καθάρισμα που ούτως η άλλως το κάνεις σε όλα τα όπλα αυτό .Όσο για τον πιρακι που σπάει στη v3 που λένε δεν ξέρουμε αν έγινε σωστή χρήση αλλα αν μου έσπαγε θα έφτιαχνα ένα στο τορνο που δε θα ξανασπουσε ποτέ.Οδοντοβουρτσες όταν θέλεις καλό καθάρισμα χρησιμοποιείς σε όλα τα όπλα όπως και στους οδηγούς της βάσης μιας benelli εσωτερικά γιατί δε νομίζω πως βγάζει κάνεις το λαμάκι από τη βάση που φέρνει το φυσίγγι πίσω ούτε τον εξολκεα του κλείστρου της για βγάλτε τα και θα δείτε πόσο χρόνο θέλει μετά για βγάλτε και το ελατήριο επανάστασης από το κοντάκι γιατί στη Ρεμί βγάζει και τα επανατατικά ελατήρια και εμβολακια,μπορεί να αργείς λίγο αλλά κανείς ποιο πλήρη καθαρισμό γενικά στο όλο όπλο κάθε φορά.
Καλά και το ελατήριο πίσω μια φορά τον χρόνο το βγάζω και δεν είναι δύσκολο απλά αν το κανεις μια φορά μετά είναι εύκολο

Ναι αλλά στη v3, τα βγάζεις κάθε φορά και το υπολογίζεις στο χρόνο και τη διαδικασία καθάρισματος εάν είναι έτσι να το βγάζουμε κάθε φορά και στα υπόλοιπα αερίων αδράνειας και να δεις τελικά ότι το γρήγορο καθάρισμα θα γίνει πολύ αργό,να λέμε και τα υπέρ κάποιου μηχανισμού όχι μόνο τα κάτα +, ότι παίζεις με το κοντάκι όπως θέλεις γιατί δεν το ενοχλεί κάτι μέσα (καστ οφ/καστ ον ) .Το πιο γρήγορο καθάρισμα το κάνεις στη guerini που έχω αδράνειας ένα ελατήριο κάτω από την πάπια κλείστρο σαν μπέρετα ελατήριο επανάστασης γύρω από την αποθήκη με σιδηρόδρομο στο χρώμα τιτάνιο όλα μπροστά σου εύκολα πλαστική σκανδαλοθηκη σε 2 λεπτά τα έχεις βγάλει όλα σκουπίσει και ξαναβάλει αφού δε βρωμιζει και κάτι εκτός από τη κανη.

Κωστα, ξερεις τι ποσο παιρνει ενας οπλουργος για ενα καλο καθαρισμα?
Αν και το προβλημα δεν ειναι το ποσο αλλα η αποσταση...
Εγώ δε λέω να το πάει σε οπλουργό. Μόνος του να το κάνει. Δεν είναι δύσκολο. Το χρησιμοποιεί και δεν ξέρει να το λύσει και να το σκουπίσει με ένα πανί με λάδι; Μερικοί δεν ασχολούνται Παναγιώτη. Τα όπλα θέλουν συντήρηση από το χρήστη. Αν κάποιος δεν είναι ικανός να λύσει το όπλο του (σε επίπεδο χρήστη), δεν πρέπει να το κατέχει. Είναι το ίδιο επίπεδο δυσκολίας με τη χρήση (γέμιση, απογέμιση, αλλαγή τσόκ κλπ). Εδώ ρε συ βάζουν λάδι φαγητού. Τι να λέμε τώρα..

Εγώ δε λέω να το πάει σε οπλουργό. Μόνος του να το κάνει. Δεν είναι δύσκολο. Το χρησιμοποιεί και δεν ξέρει να το λύσει και να το σκουπίσει με ένα πανί με λάδι; Μερικοί δεν ασχολούνται Παναγιώτη. Τα όπλα θέλουν συντήρηση από το χρήστη. Αν κάποιος δεν είναι ικανός να λύσει το όπλο του (σε επίπεδο χρήστη), δεν πρέπει να το κατέχει. Είναι το ίδιο επίπεδο δυσκολίας με τη χρήση (γέμιση, απογέμιση, αλλαγή τσόκ κλπ). Εδώ ρε συ βάζουν λάδι φαγητού. Τι να λέμε τώρα..
Εγω ρωτω αν καποιος για χ, ψ λογους θελει να το πηγαινει για καθαρισμο και εναν ελεγχο σε οπλουργο, ποσο κοστζει?

Τόσο παίρνουν το έχω ακούσει το θέμα δεν είναι το 30 Άρι για κάποιους μια φορά το χρόνο είναι η διαδικασία και η επαφή με το όπλο προσωπικά ότι όπλο πιάσω μου αρέσει να το κάνω βίδες το έκανα και στο στρατό το βράδυ στη σκοπιά είχα λύσει το όπλο καμιά δεκαριά φορές να περάσει η ώρα με τρώγαμε και κάτι κουνούπια και στο τέλος έχασα μια σφαίρα που στο διάολο έπεσε γιατί εκεί που ήμουν είμαστε με γεμάτα όπλα και ανοιχτές δευτερες γεμιστήρες στις τσέπες και πλήρωσα φιλικά το λύσε δέσε με 20 μέρες φυλακή αφού στη μέτρηση στην αλλαγή η σφαίρες ήταν λιγότερες μπλέξαμε με τη μαλακία και δε βρέθηκε κιόλας μου ήρθε να ξηλωσω τη σαπιοσκοπια .

Εγώ είμαι της άποψης ότι ένα όπλο δεν πρέπει να λύνεται περισσότερο από όσο πρέπει ,ιδίως ένα benelli που λόγο συστήματος λειτουργίας είναι καθαρό .Λαμακι συγκράτησης φυσιγγίων ,εξωλκεας ποτέ,η σκανδαλοθηκη με ένα τρίχινο πινέλο,οι οδηγοί πέρασμα με καθαρή βενζίνη και μπατονετες σε σχήμα Γ.Κλειστρο εύκολο να λυθεί και να καθαριστεί.Καθαρισμα κάθε 400 φυσίγγια αν δεν το έχει πιάσει βροχή.Το επαναστατικό ελατήριο έλεγχος και αλλαγή με κάποια άλλα ελατήρια (οπλουργος) κάθε 5 χρόνια προληπτικά η σε περίπτωση εμπλοκών και με την προϋπόθεση να είναι βασικό όπλο ,να ρίχνεις πάνω 1000-1500 σωστά φυσίγγια το χρόνο και να αποθηκεύεις πάντα το όπλο ανάποδα (σημαντικό).Εκτός ίσως το κυνήγι των υδρόβιων που μπορεί να υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις.(καθαρισμα λίπανση μετά από κάθε έξοδο)

Last edited:
Εγώ είμαι της άποψης ότι ένα όπλο δεν πρέπει να λύνεται περισσότερο από όσο πρέπει ,ιδίως ένα benelli που λόγο συστήματος λειτουργίας είναι καθαρό .Λαμακι συγκράτησης φυσιγγίων ,εξωλκεας ποτέ,η σκανδαλοθηκη με ένα τρίχινο πινέλο,οι οδηγοί πέρασμα με καθαρή βενζίνη και μπατονετες σε σχήμα Γ.Κλειστρο εύκολο να λυθεί και να καθαριστεί.Καθαρισμα κάθε 400 φυσίγγια αν δεν το έχει πιάσει βροχή.Το επαναστατικό ελατήριο έλεγχος και αλλαγή με κάποια άλλα ελατήρια (οπλουργος) κάθε 5 χρόνια προληπτικά η σε περίπτωση εμπλοκών και με την προϋπόθεση να είναι βασικό όπλο ,να ρίχνεις πάνω 1000-1500 σωστά φυσίγγια το χρόνο και να αποθηκεύεις πάντα το όπλο ανάποδα (σημαντικό).Εκτός ίσως το κυνήγι των υδρόβιων που μπορεί να υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις.(καθαρισμα λίπανση μετά από κάθε έξοδο)
επαναστατικό ελατήριο;.welcome.

Εδώ υπάρχουν άτομα σε κτήρια και καλά συντηρητές που δεν ξέρουν τίποτε καλά ούτε να αλλάξουν μαστό σε βρύση ,αλλάζουν μόνο λάμπες ξύνουν κάνα τοίχο πασαλειφουν κάνα χρώμα άντε βαριά βαριά η τρομερή τεχνική δουλειά βίδα με ουπα στο τοίχο χωρίς να χαλάσουν τον σοβά και πληρώνονται και εσύ λες το λύσε δέσε του οπλουργού.Που στη τελική κάτι ξέρει.

Status
Not open for further replies.
Back