Όμοια είναι την έχω τη bernadeli ήταν μια συνεργασία τότε δεν νομίζω ότι έχουν το ίδιο μετάλο κάνης διότι η Ρεμί είναι αχρωμιωτη ενώ η άλλη όχι ,έχω ρίξει τόσα μα τόσα φυσίγγια και η ζημιά που έχει βγάλει ήταν ξεκουμπωσε το κλασικό λαμάκι που φέρνει τα φυσίγγια πίσω και ράγισε το δακτυλίδι της κάνης απξ πολύ βαριά φυσίγγια που έριχναν κάτι ξαδέλφια με 35 βαθμούς ζεστη σε ένα γάμο .Εχω βάλει επάνω κανες από δυο τρεις ρεμινγκτον και έχω κυνηγήσει . Το θεώρησα μειονέκτημα που ράγισε αυτό το πράγμα ώσπου είδα ότι έχει συμβεί και σε κάποιες ρεμινγκτον 1100 και 1187 παρόλο που φαινόταν ισχυρότερο.Το ποιο πιθανόν να ειναι αστοχία υλικού γιατί έχει συμβεί αλλα σε ελάχιστες περιπτώσεις σε σχέση με τις χιλιάδες των όπλων που έχουν πωληθεί .Η Ρέμινγκτον 11-96 και η Μπερναρντέλι Βίνσεντ ήταν εντελώς όμοια όπλα; Ξέρω ότι και τα δύο κατασκευάζονταν στην Ιταλία αλλά έχω διαβάσει κάπου ότι η Ρέμινγκτον έστελνε πρώτες ύλες από ΗΠΑ. Παράλογο μου ακούγεται αλλά από την άλλη η 11-96 είχε πάνω κάτω διπλάσια τιμή από τη Βίνσεντ.
Στις ρεμ συμβαίνουν οι ζημιές αυτές κυρίως από τα φουρνέλα που ρίχνουν μερικοί και από την κακή συντήρηση .Όμοια είναι την έχω τη bernadeli ήταν μια συνεργασία τότε δεν νομίζω ότι έχουν το ίδιο μετάλο κάνης διότι η Ρεμί είναι αχρωμιωτη ενώ η άλλη όχι ,έχω ρίξει τόσα μα τόσα φυσίγγια και η ζημιά που έχει βγάλει ήταν ξεκουμπωσε το κλασικό λαμάκι που φέρνει τα φυσίγγια πίσω και ράγισε το δακτυλίδι της κάνης απξ πολύ βαριά φυσίγγια που έριχναν κάτι ξαδέλφια με 35 βαθμούς ζεστη σε ένα γάμο .Εχω βάλει επάνω κανες από δυο τρεις ρεμινγκτον και έχω κυνηγήσει . Το θεώρησα μειονέκτημα που ράγισε αυτό το πράγμα ώσπου είδα ότι έχει συμβεί και σε κάποιες ρεμινγκτον 1100 και 1187 παρόλο που φαινόταν ισχυρότερο.Το ποιο πιθανόν να ειναι αστοχία υλικού γιατί έχει συμβεί αλλα σε ελάχιστες περιπτώσεις σε σχέση με τις χιλιάδες των όπλων που έχουν πωληθεί .
Τα έχει φέρει ξάδελφος για τη g3Είχα γράψει παλιότερα για κοντάκι και "πάπια" συνθετικα από ΗΠΑ. Με πολύ δυσκολία μου βρήκαν προ 3μήνου ενα σετ - θα βάλω φωτο μετά. Για οσους μπορούν να τους φερουν από ΗΠΑ σας παραθεσω μερικά links που έψαχνα και κάποια έχουν ακόμη σε χρώμα μαύρο
https://picclick.com/?q=remington+11+87+stock
https://www.midwestgunworks.com/page/mgwi/prod/01-01-52
https://www.midwestgunworks.com/page/mgwi/prod/01-02-12
Με λίγη έρευνα στο διαδίκτυο λένεΚαλημέρα παιδιά..Μιπως ξέρει κάποιος τι διάσταση είναι το πίσω στόχαστρο από την 11 87 ??
Σε ίντσες πόσο βγαίνει αυτό πρέπει να βρωΜε λίγη έρευνα στο διαδίκτυο λένε
Εμπρός:6-48
Το μεσαίο/πίσω: 3-56
Οι διαστάσεις είναι σε ιντσα.
Μα σε ιντσες ειναι οι διαστασεις που σου εδωσε ο συναδελφος @xrhstosnik απλα ειναι κλασματα 6/48 της ιντσας και 3/56 της ιντσας...Σε ίντσες πόσο βγαίνει αυτό πρέπει να βρω
Στις ρεμ συμβαίνουν οι ζημιές αυτές κυρίως από τα φουρνέλα που ρίχνουν μερικοί και από την κακή συντήρηση .
Δεν νομίζω να είναι αστοχία αλλά είναι η φιλοσοφία γενικά σε πολλά αμερικανικά προϊόντα. Τώρα τα Remington πάντα ζημιάρικα ήταν σαν όπλα έχω δει να ρίχνουν φουρνέλα πολλά όπλα αλλά ελάχιστα να βγάζουν πρόβλημα τα Remington είναι αρκετά και βγάζουν ακόμη και με κανονικά φυσίγγια δεν έχω δει από beretta ποτέ σπασμένο δαχτυλίδι κανης η σε άλλα όπλα και αν είναι θα είναι είναι στα 10000οπλα και λίγα λέω. Τώρα δεν νομίζω ότι έφερναν μέταλλα διαφορετικά για της καραμπίνες που φτιάχνονταν στην Ιταλία αυτή είναι ελληνική παπατζα του καφενείου απλά η μια ήταν χωρίς χρώμιο και για αυτό ήταν ποιο ακριβή λόγο κατεργασίας και η άλλη με χρώμιο. Μπορεί να ήταν τέτοια η εμπορική συμφωνία και σίγουρα ποιο εύκολο ήταν να δώσουν την συνταγή τον κραμάτων και να γίνει στην Ιταλία παρά να τα κουβαλάνε από Αμερική.Όμοια είναι την έχω τη bernadeli ήταν μια συνεργασία τότε δεν νομίζω ότι έχουν το ίδιο μετάλο κάνης διότι η Ρεμί είναι αχρωμιωτη ενώ η άλλη όχι ,έχω ρίξει τόσα μα τόσα φυσίγγια και η ζημιά που έχει βγάλει ήταν ξεκουμπωσε το κλασικό λαμάκι που φέρνει τα φυσίγγια πίσω και ράγισε το δακτυλίδι της κάνης απξ πολύ βαριά φυσίγγια που έριχναν κάτι ξαδέλφια με 35 βαθμούς ζεστη σε ένα γάμο .Εχω βάλει επάνω κανες από δυο τρεις ρεμινγκτον και έχω κυνηγήσει . Το θεώρησα μειονέκτημα που ράγισε αυτό το πράγμα ώσπου είδα ότι έχει συμβεί και σε κάποιες ρεμινγκτον 1100 και 1187 παρόλο που φαινόταν ισχυρότερο.Το ποιο πιθανόν να ειναι αστοχία υλικού γιατί έχει συμβεί αλλα σε ελάχιστες περιπτώσεις σε σχέση με τις χιλιάδες των όπλων που έχουν πωληθεί .
Οι οπλοκατοχοι που παίζουν με φουρνελα καλά να πάθουν ...Δεν νομίζω να είναι αστοχία αλλά είναι η φιλοσοφία γενικά σε πολλά αμερικανικά προϊόντα. Τώρα τα Remington πάντα ζημιάρικα ήταν σαν όπλα έχω δει να ρίχνουν φουρνέλα πολλά όπλα αλλά ελάχιστα να βγάζουν πρόβλημα τα Remington είναι αρκετά και βγάζουν ακόμη και με κανονικά φυσίγγια δεν έχω δει από beretta ποτέ σπασμένο δαχτυλίδι κανης η σε άλλα όπλα και αν είναι θα είναι είναι στα 10000οπλα και λίγα λέω. Τώρα δεν νομίζω ότι έφερναν μέταλλα διαφορετικά για της καραμπίνες που φτιάχνονταν στην Ιταλία αυτή είναι ελληνική παπατζα του καφενείου απλά η μια ήταν χωρίς χρώμιο και για αυτό ήταν ποιο ακριβή λόγο κατεργασίας και η άλλη με χρώμιο. Μπορεί να ήταν τέτοια η εμπορική συμφωνία και σίγουρα ποιο εύκολο ήταν να δώσουν την συνταγή τον κραμάτων και να γίνει στην Ιταλία παρά να τα κουβαλάνε από Αμερική.
Ελληνική παπάντζα καφενείου η άγνωστη ή ειδική σύσταση των μετάλλων.να δώσουν την συνταγή τον κραμάτων