Με αυτά που ανεβάζεις ...χριστιανέ μου θα χαλάσουν και τα δικά μας που πάνε απροβληματιστα 20 χρόνια.
Αμεσως να κοροιδεψουν τα παλιοπαιδα...
Τι είπε ο Πλαστουργός;Και από ανταλλακτικά τι κάνουμε τώρα νομίζω δεν υπάρχει αντιπροσωπεία άκουσα και το σχόλιο του πλαστουργου και μπήκα μέσα και είδα ότι όντος δεν έχει μόνο Remington
οτι της έχουμε ολες της μάρκες εκτός απο μια. και μπήκα μεσα και έλειπε η remigton ενω πριν την ειχεΤι είπε ο Πλαστουργός;
Δυνατή κάνη,το ορθόν.είναι ένα πάρα πολύ δυνατό ντουφέκι .
Συμφωνώ. Είχα μία κατασκευής 1973 με κάννη 3*, ζευγάρι με μία 870.δεν έπρεπε να πειραχτει ο μηχανισμός της 1100 απλά να βελτιώνονταν όπου τυχόν μειονεκτουσε.
3* κανη για όλα τα κυνήγια απλά για τα κοντινά θα ήθελες ένα καλό διασποράς .Έχω ρίξει κάτι ντουφέκιες με μια τέτοια κάνη που άλλο όπλο δεν θα τις έκανε ούτε με xful .Συμφωνώ. Είχα μία κατασκευής 1973 με κάννη 3*, ζευγάρι με μία 870.
Θα της εριχνα 15 σφυριες με τη βαριοπουλα να συνελθει!έριχνε μαζί μου και ένας συναδελφος με μια v3 .Θα σας πω ότι το όπλο έκανε πάνω από 15 εμπλοκές στη πούλα.Και διαφορετικού είδους .
Αν ειναι τοσο δυνατη η καννη της οσο την περιγραφουν αυτοι που την ειχαν ειναι οντως κριμα...Αγαπημένες κάνες παιδιά αλλά νομίζω πως δεν έπρεπε να πειραχτει ο μηχανισμός της 1100 απλά να βελτιώνονταν όπου τυχόν μειονεκτουσε.Δοκιμαζοντας ένα μεσημέρι τη guerini με το νέο κοντάκι ΓΙΑΝΝΗΣ στο σκοπευτήριο για να δω τις λεπτομερείες ,έριχνε μαζί μου και ένας συναδελφος με μια v3 .Θα σας πω ότι το όπλο έκανε πάνω από 15 εμπλοκές στη πούλα.Και διαφορετικού είδους .Στεναχωριόμουν γιατί είναι ένα πάρα πολύ δυνατό ντουφέκι .
Είμαι της άποψης ότι πρώτα εξετάζω τη αιτία και έπειτα πράτω .Υπάρχει αιτία για τις εμπλοκές δε μπορεί γιατί ξέρω και άνθρωπο που του κάνει ελάχιστες και ξέρω και άλλον που είναι εξαιρετικά σπάνιο να του κάνει εμπλοκή .Από εκεί και έπειτα να ξέρεις έχει τρομερά χαμηλή ανάκρουση και εξαιρετικά δυνατή ντουφέκια σαν σύνολο ,τα υπόλοιπα ο κάθε κάτοχος ας ψάχτει να τα διορθώσει .Θα της εριχνα 15 σφυριες με τη βαριοπουλα να συνελθει!
Οχι θα καθομουν να μου σπαει τα @ρχιδι@ το κωλοπραμα.
Εργαλειο που δεν κανει τη δουλεια του η παει στον τοιχο να τον κοσμει η παει στα σκραπ.
Δηλαδή η Remington είναι μια εταιρία με την οποία δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τα προϊόντα της ; … και αυτό επειδή έτυχε ένα όπλο της Remington που πέρασε απο τα χέρια σου να βγάλει ζημιές ;Όταν πούλησα την V3 μου, ο αγοραστής με ρώτησε γιατί την πουλάω. "Επειδή είναι ζημιάρα και βαρέθηκα να πηγαινοέρχομαι στον οπλουργό, όπως και να κουβαλάω δύο όπλα στο κυνήγι" του απαντάω. Με ρώτησε εάν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είχε κάποιο πρόβλημα που θα έπρεπε να γνωρίζει και του απάντησα ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή λειτουργεί άψογα και αν ήθελε να πάμε στο σκοπευτήριο να το διαπιστώσει. "Δεν χρειάζεται, σε πιστεύω" μου απάντησε.
Μία εβδομάδα αργότερα με πήρε έξαλλος, ουρλιάζοντας ότι το όπλο έβγαλε πρόβλημα και ότι τον εξαπάτησα γνωρίζοντας και αποκρύπτοντας ότι είχε πρόβλημα και να την πάρω πίσω επιστρέφοντάς του τα χρήματα! Να του επιστρέψω τα χρήματα επειδή ένα όπλο που τον ενημέρωσα ότι είναι ζημιαρικο, έβγαλε ζημιά! Ιδιοφυές!
Αφού ασχολήθηκα για λίγο ακόμα μαζί του, προσπαθώντας να τον βοηθήσω να βγάλει άκρη, η διαρκής προκλητική του και παράλογη συμπεριφορά με ανάγκασε να διακόψω κάθε σχέση μαζί του. Μέσω ενός κοινού γνωστού έμαθα ότι συνέχισε να τον πηδάει στις εμπλοκές και στις ζημιές και ότι παιδευτηκε για πολύ καιρό να την ξεφορτωθεί κι αυτός με τη σειρά του.
Ο οποίος κοινός γνωστός κυνηγάει εδώ και χρόνια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με V3 και δεν του έχει πάθει το παραμικρό!
Εν κατακλείδι, το συγκεκριμένο όπλο είχε την πιο απίστευτη τουφεκιά που έχω συναντήσει και δεν πιστεύω να αξιωθώ να ξανασυναντησω, την χαμηλότερη ανάκρουση που έχω βιώσει και την καλύτερη σκανδάλη που έχω τραβήξει στη ζωή μου, ΑΛΛΑ δεν σκοπεύω να ξαναασχοληθώ με αυτή τη μάρκα όσο ζω, ποτέ ξανά!
Είπα εγώ σε εσάς τι να κάνετε;Δηλαδή η Remington είναι μια εταιρία με την οποία δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τα προϊόντα της ; … και αυτό επειδή έτυχε ένα όπλο της Remington που πέρασε απο τα χέρια σου να βγάλει ζημιές ;
Καλά δεν είναι μόνο ένα τα περισσότερα που αγοράστηκαν πουλήθηκαν γιατί ήταν ψυχοβγαλτες στης εμπλοκές!!! Εδώ ενα μηχανισμό αντέγραψαν από την Benelli και αυτό καλά δεν το κατάφεραν στου φίλου μου την versa max στα 28γρ GT του έκανε καμιά εμπλοκή 5 περίπου στο κουτί και εγώ δίπλα έριχνα τα 24γρ με την Benelli νερό. Το κυνήγι είναι χόμπι αν έχεις Εργαλείο που σου βγαίνει η ψυχή δεν υπάρχει λόγος να το κρατάς. Και μπράβο στον δάσκαλο που είναι ειλικρινής σε αυτά και τα λέει φόρα και όπως πρέπει για όλα τα όπλα όχι μόνο για την Remington.Δηλαδή η Remington είναι μια εταιρία με την οποία δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τα προϊόντα της ; … και αυτό επειδή έτυχε ένα όπλο της Remington που πέρασε απο τα χέρια σου να βγάλει ζημιές ;