Εδώ δεν έχω πάρει εγώ...Ακομα να παρετε μια Ρεμ ομως...
Μακρια απο μας το πικρο ποτηρι ?
Εδώ δεν έχω πάρει εγώ...Ακομα να παρετε μια Ρεμ ομως...
Εδω τον Γιαννη τον απειλησαν οτι θα του δωσουν μια δωρο και ακομα τρεχει !Εδώ δεν έχω πάρει εγώ...
Μη βιάζεσαι δεν έφτασε η ώρα όταν φτάσει μπορεί και να αλλάξω άποψη να πάρω τη 1100 1* γιατί βλέπω πολέμους απέναντι να ρίχνω κανένα Ισραηλινό drown από τη Μάνη φάτσα είναι σχεδόν με προσοχή μη πετύχω το Ψηλορείτη.Εδω τον Γιαννη τον απειλησαν οτι θα του δωσουν μια δωρο και ακομα τρεχει !
Στη Μανη κρυφτηκε να μην τον βρουν και του την φορτωσουν !
Ωραια νυφη η Ρεμ με πολλα χαρισματα, σαν την Γεωργια Βασιλειαδου
Απο μακρια θα εισαι ασφαλης που δεν θα ριχνει, αν ερθει ο πολεμος κοντα αλλαξε οπλο γιατι θα σε φανε λαχανο.... να πάρω τη 1100 1* γιατί βλέπω πολέμους απέναντι να ρίχνω κανένα Ισραηλινό drown από τη Μάνη...
Έχω αλλά 4 επομένως θα επιβιώσουμε αλλά δεν είναι κανόνας όπως έχω ξαναγράψει η 1100 έχει πολύ μεγάλη αξιοπιστία τουλάχιστον αυτή που είχε περάσει από τα χέρια μου .Απο μακρια θα εισαι ασφαλης που δεν θα ριχνει, αν ερθει ο πολεμος κοντα αλλαξε οπλο γιατι θα σε φανε λαχανο.
Καλημερα!
Καλααα, τι έχει να γίνει αν γελαστουν και το εφαρμόσουν, θα ξεχάσουν και αυτά που μάθανε τόσα χρόνια.Θα μπλεξουν.....
Για γενική χρήση εινα βαριά αλλά για καρτέρι είναι μια χαράΣτα 3.700 είναι Λεο
Μόνο καρτερία κάνω έτσι κι αλλιώςΓια γενική χρήση εινα βαριά αλλά για καρτέρι είναι μια χαρά
Σβέλτα όχι.Δεν θα το προτιμούσα για απογευματινό κυνήγι σε τσιχλες ας πούμε η σε περπατητο αλλά για τα κυνήγια που το θέλω είναι τοπ.Σταθερά σίγουρα Στέλιο. Σβέλτα όμως; Τέλος πάντων, έχω κυνηγήσει και με πολύ πιο βαριά όπλα αλλά τώρα τελευταία αρχίζω και προτιμώ τα μανιτζέβελα. Μεγαλώνω μάλλον.
Σαρσελακι που έρχεται με τις πάντες στο συθαμπο βαράει; Πλάκα κάνω. Απλά επειδή παραπάνω από τις μισές εξόδους μου είναι πλέον απογευματινά τσίχλας, έχω ασυναίσθητα δημιουργήσει άλλες προδιαγραφές για το "καρτεροτουφεκο".Σβέλτα όχι.Δεν θα το προτιμούσα για απογευματινό κυνήγι σε τσιχλες ας πούμε η σε περπατητο αλλά για τα κυνήγια που το θέλω είναι τοπ.
Σαρσελακια εδώ πέρα φίλε λόγο περιορισμένου φόντου για να κυνηγήσεις σωστά θες μπεκατσοτούφεκο και αποκεντρωτικα φυσίγγια 8-9 νούμεροΣαρσελακι που έρχεται με τις πάντες στο συθαμπο βαράει; Πλάκα κάνω. Απλά επειδή παραπάνω από τις μισές εξόδους μου είναι πλέον απογευματινά τσίχλας, έχω ασυναίσθητα δημιουργήσει άλλες προδιαγραφές για το "καρτεροτουφεκο".
Ότι και να περάσει με φόντο βουνό, απελπισία είναι.Σαρσελακια εδώ πέρα φίλε λόγο περιορισμένου φόντου για να κυνηγήσεις σωστά θες μπεκατσοτούφεκο και αποκεντρωτικα φυσίγγια 8-9 νούμερο
Αν μπορούσα θα την περνά χτες ..... υπάρχουν υποχρέωσης όμως....όπλα έχουμεΑκομα να παρετε μια Ρεμ ομως...
Καλοντουφεκο Θανάση, πανέμορφο όπλο να το χαρείς εύχομαι.Καλημέρα!!!!!!! Μπαίνω και εγώ στην ομάδα των βασανισμενων με το προικιο!!! Όπλο του πεθερου που έχει να κυνηγήσει λαγο από το 95!!! 1100 76cm με σταθερό άσσο ( πάμε και ο Θεός βοηθός)
Είναι λίγο περίεργο αυτό που γράφεις ότι δε ρίχνει φυσίγγια κάτω των 36 γρ ,μήπως ρι άι η έκδοση magnum που έχει στη κανη τη μια τρύπα αερίων αλλιώς αν όχι έχει κάποιο θεματακι.Το όπλο ήταν 30 χρόνια μέσα στη θήκη του,το έπιασα πρώτη φορά στα χέρια μου πέρυσι κάνοντας ένα κυνήγι σε παπιά εκεί διαπίστωσα ότι δεν ρίχνει Φυσιγγια κάτω από 36γρ και αυτά πρέπει να είναι τσαμπουκαλεμενα, με δυσκόλεψε το κοντακι του (θα μπει custom).Από χθες λοιπόν είναι επίσημα στην κατοχή μου...
Είναι όντως η magnum και έχει μια τρύπα για τα αέρια,μήπως παίζει ρόλο αυτόΕίναι λίγο περίεργο αυτό που γράφεις ότι δε ρίχνει φυσίγγια κάτω των 36 γρ ,μήπως ρι άι η έκδοση magnum που έχει στη κανη τη μια τρύπα αερίων αλλιώς αν όχι έχει κάποιο θεματακι.
Είχες σίγουρα 1100?μπορεί να είσαι και ο μόνος που μιλάει γι αξιοπιστία στο χαρχαλοΈχω αλλά 4 επομένως θα επιβιώσουμε αλλά δεν είναι κανόνας όπως έχω ξαναγράψει η 1100 έχει πολύ μεγάλη αξιοπιστία τουλάχιστον αυτή που είχε περάσει από τα χέρια μου .
Αν έχει το διπλό δαχτυλίδι πάρε να βάλεις το μονο και θα ρίχνει και 28αριαΤο όπλο ήταν 30 χρόνια μέσα στη θήκη του,το έπιασα πρώτη φορά στα χέρια μου πέρυσι κάνοντας ένα κυνήγι σε παπιά εκεί διαπίστωσα ότι δεν ρίχνει Φυσιγγια κάτω από 36γρ και αυτά πρέπει να είναι τσαμπουκαλεμενα, με δυσκόλεψε το κοντακι του (θα μπει custom).Από χθες λοιπόν είναι επίσημα στην κατοχή μου...