Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ξέχασα...φταίνε οι κάτοχοι που είναι λιγδιαρηδες και καινούρια όπλα κάνουν εμπλοκές.
Καθάρισμα θέλουν, χαιδεμα, μετά λουκούμι και μετά μια νέα κανη γιατί αυτή που έχουν πάνω από τη μάνα τους κάνει εμπλοκές.

Βαριοπουλα και στα σκραπ.

Διαβάζω και απορώ....
Δίνεις τα ωραία σου χρήματα , αγοράζεις τοπ όνομα made USA , όχι κινεζικό και μετά σπας το στομάχι σου γιατί αυτό που πλήρωσες δεν κάνει τη δουλειά για την οποία έχει φτιαχτεί .
Αλλά επειδή τα λεφτά τα έδωσες πια και δεν γυρνούν πίσω προσπαθείς να παραμύθιασεις τον εαυτό σου ότι δεν φταίει το γαμο όπλο αλλά φταις εσύ που δεν το κερνάς λουκουμακι πριν πας για κυνήγι...
Μην ανχωνεσαι κάνε α όπλο δεν έχει τα τραγικά που βλέπουν κάποιοι.

Μην ανχωνεσαι κάνε α όπλο δεν έχει τα τραγικά που βλέπουν κάποιοι.
Εκτός τη κανη στη Ρεμ όλο το υπόλοιπο όχι τραγικό είναι χειρότερο από αρχαία τραγωδία είναι.ουτε οι 3 μεγάλοι αρχαίοι δεν είχανε γράψει τέτοιο πραμα

Η κάννη σχεδιάστηκε για magnum φυσίγγια. Τέλος. Δεν κάνει για απλά φυσίγγια.
@thanashs το όπλο σου είναι στημένο για magnum φυσίγγια. Αν θες να ρίχνεις απλά φυσίγγια πρέπει μάλλον να πάρεις άλλη κάννη με θαλάμη 2 3/4 in. (70 χιλιοστά).
Και με την άλλη κάνη όμως στα 28γρ μπορεί να κάνει λόξυγγες.
Ρώτα στον Διαμαντόπουλο αν έχει κάννη.
Όπως είπε ο @jnp η 1100 δεν είναι για 28γρ. Αν τα ρίχνει καλώς, αν δεν ρίχνει απλά ζείς μ' αυτό.
Ενδεχομένως η 1100 magnum να έχει διαφορετικά ελατήρια από την απλή. Εγώ θα έστελνα mail στη remington και θα ρώταγα σχετικά πριν κάνω οτιδήποτε. Πρίν καμιά 15αριά χρόνια απαντούσε ο αρχι-οπλουργός τους.
Η δική μου 1100 μάγκνουμ έχει δύο κάννες,μια 2 3/4 καί μια μάγκνουμ. Και οι δύο έχουν ρίξει χιλιάδες φυσίγγια στην τσίχλα 32 γρ χωρίς κανένα πρόβλημα,χρειάζεται όμως καλό καθάρισμα και λαστιχακι χωρίς ρωγμές!

Η δική μου 1100 μάγκνουμ έχει δύο κάννες,μια 2 3/4 καί μια μάγκνουμ. Και οι δύο έχουν ρίξει χιλιάδες φυσίγγια στην τσίχλα 32 γρ χωρίς κανένα πρόβλημα,χρειάζεται όμως καλό καθάρισμα και λαστιχακι χωρίς ρωγμές!
Γιάννη μου ούτε οι Αμερικάνοι δε παίρνουνε ρεμ.κι εγώ στην 11-87 δεν είχα θέματα.τι σημαίνει αυτό?διάβασε πίσω να δεις πόσοι είχανε καεί με 11-87.οσες v3 αγοράστηκαν Ε σχεδόν όλες πουληθηκανε πριν βγάλουν χρόνο οι ελάχιστες έβγαλαν και τον δευτερο

Γιάννη μου ούτε οι Αμερικάνοι δε παίρνουνε ρεμ.κι εγώ στην 11-87 δεν είχα θέματα.τι σημαίνει αυτό?διάβασε πίσω να δεις πόσοι είχανε καεί με 11-87.οσες v3 αγοράστηκαν Ε σχεδόν όλες πουληθηκανε πριν βγάλουν χρόνο οι ελάχιστες έβγαλαν και τον δευτερο
Ε αφού δεν παίρνουν ούτε οι αμερικανοί … 🤣

Συνάδελφε θερμέ υποστηρικτή της Remington, εσύ ποια μοντέλα της έχεις στην κατοχή σου και ποιες οι εντυπώσεις σου;
Επειδή η ερώτηση σου εμπεριέχει «θερμή» εμπάθεια ( αν κάνω λάθος διόρθωσε με σε παρακαλώ) δεν θα σου απαντήσω .

Επειδή η ερώτηση σου εμπεριέχει «θερμή» εμπάθεια ( αν κάνω λάθος διόρθωσε με σε παρακαλώ) δεν θα σου απαντήσω .
Καμία απολύτως εμπάθεια! Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόσο ένθερμη συμπάθεια προς τη συγκεκριμένη μάρκα. Ειλικρινά δεν έχω καμία πρόθεση αντιπαράθεσης ή ειρωνείας. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.

Καμία απολύτως εμπάθεια! Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόσο ένθερμη συμπάθεια προς τη συγκεκριμένη μάρκα. Ειλικρινά δεν έχω καμία πρόθεση αντιπαράθεσης ή ειρωνείας. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.
Model 700 και 870 .

Model 700 και 870 .
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό των όπλων που έχουμε στην Ελλάδα. Ραβδωτά έτσι κι αλλιώς δεν παίζουν εδώ και επαναληπτικά (χραπα χρουπα) δεν έτυχαν ποτέ ευρείας αποδοχής. Νομίζω πως το 99% της κακιάς εμπειρίας και της αρνητικής κριτικής οφείλεται στα ημιαυτόματα.

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό των όπλων που έχουμε στην Ελλάδα. Ραβδωτά έτσι κι αλλιώς δεν παίζουν εδώ και επαναληπτικά (χραπα χρουπα) δεν έτυχαν ποτέ ευρείας αποδοχής. Νομίζω πως το 99% της κακιάς εμπειρίας και της αρνητικής κριτικής οφείλεται στα ημιαυτόματα.
Το 99% της κακιάς εμπειρίας ωφείλεται σε μια γενιά χρηστών οι οποίοι μόλις ανοίξουν το κουτί πετάνε το μάνουλ στον σκουπιδοτενεκέ , οι ίδιοι οι οποίοι τυγχάνει να ψάχνουν να βρουν το φθηνότερο λαδι καθαρισμού των όπλων σε καταστήματα τύπου λιντλ …

Status
Not open for further replies.
Back