Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το 99% της κακιάς εμπειρίας ωφείλεται σε μια γενιά χρηστών οι οποίοι μόλις ανοίξουν το κουτί πετάνε το μάνουλ στον σκουπιδοτενεκέ , οι ίδιοι οι οποίοι τυγχάνει να ψάχνουν να βρουν το φθηνότερο λαδι καθαρισμού των όπλων σε καταστήματα τύπου λιντλ …
Είσαι πάρα μα πάρα πολύ λάθος γιατί όταν πληρώνω κάτι δε το έχω για πέταμα ούτε φυσίγγια απ' το λιντλ του βάζω ούτε λάδια.οταν όμως για να κάνω ένα κυνήγι τσίχλας πρέπει να έχω μαζί μου ένα σακουλάκι ανταλλακτικά από ουρά μέχρι λαστιχακια μέχρι δαχτυλίδι ε κάποια στιγμή θα φύγει και δε θα ξανάρθει.τη καλύτερη κανη να έχει απλά δε μου κάνει ούτε αν μιλάμε για αέρια συγκρίνεται με το σύστημα της Μπερέτα και την απλότητα της

Ωραίο το Τέξας , δεν ξέρω αν έτυχε να βρεθείς εκεί . Πολύ ζέστη όμως βρε αδερφέ …
Δεν έτυχε δυστυχώς.... ο συγκάτοικος μου στην σχολή πήγε Houston, μπήκε σε οπλοπωλειο και δεν ήθελε να βγεί 😁😁 εγώ Καναδά σας ήρθα 😄😄

Δεν χρειαζεται να το κουραζουμε πολυ, το εχει πει πολυ ωραια ο συναδελφος kollias
" Αγαπαμε Remi " " αλλα να την εχουν αλλοι, οχι εμεις " ( αυτο το λεω εγω ) και ερχεται να επιβεβαιωσει ο ενθερμος υποστηρικτης της Remi ο καλος συναδελφος Γιαννης , που μολις του ειπαν να του δωρισουν μια εφυγε τρεχοντας.

Δεν χρειαζεται να το κουραζουμε πολυ, το εχει πει πολυ ωραια ο συναδελφος kollias
" Αγαπαμε Remi " " αλλα να την εχουν αλλοι, οχι εμεις " ( αυτο το λεω εγω ) και ερχεται να επιβεβαιωσει ο ενθερμος υποστηρικτης της Remi ο καλος συναδελφος Γιαννης , που μολις του ειπαν να του δωρισουν μια εφυγε τρεχοντας.
Εγώ που κοίταξα μια δόση την V3 την καινούρια μόλις είδα τον άλλον και την καθάριζε που είχε 3 μπολάκια και έβαζε κομμάτια από εδώ πηρακια από εκεί και διάφορα ελατήρια έπαθα πλάκα αυτό θέλει πτυχίο μηχανολογίας για να το καθαρίσεις.

Είσαι πάρα μα πάρα πολύ λάθος γιατί όταν πληρώνω κάτι δε το έχω για πέταμα ούτε φυσίγγια απ' το λιντλ του βάζω ούτε λάδια.οταν όμως για να κάνω ένα κυνήγι τσίχλας πρέπει να έχω μαζί μου ένα σακουλάκι ανταλλακτικά από ουρά μέχρι λαστιχακια μέχρι δαχτυλίδι ε κάποια στιγμή θα φύγει και δε θα ξανάρθει.τη καλύτερη κανη να έχει απλά δε μου κάνει ούτε αν μιλάμε για αέρια συγκρίνεται με το σύστημα της Μπερέτα και την απλότητα της
Μπράβο , να πάρεις μπερετα τότε .

Εγώ που κοίταξα μια δόση την V3 την καινούρια μόλις είδα τον άλλον και την καθάριζε που είχε 3 μπολάκια και έβαζε κομμάτια από εδώ πηρακια από εκεί και διάφορα ελατήρια έπαθα πλάκα αυτό θέλει πτυχίο μηχανολογίας για να το καθαρίσεις.
Εγω αν μου περισσευαν χρηματα θα επαιρνα μια.
Για καθαρισμα ,servis, κλπ θα την πηγαινα σε οπλουργο.
Αν παρολη την φροντιδα παρουσιαζε προβληματα , στη τριτη εμπλοκη θα την πατουσα κατω με το Mitsubishi και θα το τραβουσα βιντεο.
Επειδη ομως δεν περισσευουν, φροντιζω οσο μπορω, τα εργαλεια που αγοραζω να δουλευουν σωστα,

Όσες Ρεμι θυμάμαι από παιδί σε χέρια,έχουν μείνει στα ίδια χέρια η στους κληρονόμους.
Κάποιες δούλευαν κανονικά,με υποτυπώδη συντήρηση, κάποιες έκοβαν τους εξολκεις,κάποιες σου έσπαγαν τα νεύρα από τις εμπλοκές...
Ωστόσο,ΕΜΕΝΑΝ!
Ίσως για το βολεμα που έχουν σχεδόν όλοι στο κοντάκι τους,ίσως επειδή όταν έριχναν ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΛΑ.
Ως κάτοχος όπλου με παρόμοιο σύστημα λειτουργίας(Mossberg)μπορώ να πω ότι το όπλο όταν είναι καθαρό,λειτουργεί.
Αν ρίξω 10 κουτιά φυσίγγια και δεν το καθαρίσω η 1 και δεν καθαρίσω την σωλήνα της αποθήκης και το ξαναπιάσω μετά από 20-30 μέρες,θα έχει... λόξυγκα.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ!
Από ανταλλακτικά,ένα λαστιχακι έχω αλλάξει εδώ και 20 χρόνια...
Είχα πάρει δύο,το δεύτερο το έχω όπως το πήρα.

Εγώ ρε παιδιά 2 ρεμι πέρασα 11 87 την premier την οποία έχω, και είχα και την special purpose την οποία την έδωσα στον κουνιάδο μου η premier αγορασμένη από το 93 απο τον πατέρα μου δεν έχει κάνει κιχ μόνο λαστιχάκι και μια βλακεια που μου έκανε πέρυσι ένας οπλουργος που την πήγα για βάψιμο και μου έκανε λάθος κάτι στην σκανδαλοθικη..Τα ίδια και του κουνιάδου μου τπτ από πρόβλημα ή εμπλοκές και παρόλο που της έχει αλλάξει τα φώτα μόνο με αυτήν κυνηγάει και δεν την συντήρη καθόλου όπως να ναι την έχει...Ο αδερφός του πατερα μου έχει 2 1100 το μόνο θέμα που του έβγαλε η μία 2 φορές έσπασε ο εξολκεας καλά για συντήρηση δεν μιλάω μηδέν είναι κόκκινη από την σκουριά και όποτε θυμάται ρίχνει λάδι...Άλλος θείος μου 11 87 από το 94 ούτε κιχ..Τυχανε δεν ξέρω...Αλλά ξέρω και άτομα που τους αλλάξανε τα φώτα στα προβλήματα και της έχουν στην άκρη....

Δευτερατζες ( μπενελομπερετες )εκ πεποιθήσεως … ενδιαφέρον !
Άρα μάλλον εσύ έχεις εμπάθεια κι όχι οι άλλοι από τη στιγμή που οι μπερετομπενελες παγκοσμίως στις πωλήσεις λειοκανου έχουν πάνω από το 90% της αγορας.αυτο κι αν είναι ενδιαφερον

Αν είχες auto 5 τι θα έλεγες

Πιστεύω ότι με ορθή χρήση και καθάρισμα οι περισσότερες Ρεμί δεν έχουν κανένα θέμα τώρα είναι δικαίωμα του κάθε ενός να επιλεγεί ντουφέκι εγώ έχω κολλήματα με τις αχρωμιωτες κανες και τον 18.5 αυλό με ενδιαφέρει πρώτα πως σκοτώνει ένα όπλο και μετά όλα τα άλλα εκτός από το κοντάκι βέβαια που αυτό λύνεται φτιάχνεις ένα ,απλά γιατί πιστεύω ότι με σωστή συντήρηση και ένα ελάττωμα να υπάρχει θα βρεθεί και θα λυθεί ,πράγμα που πριν χρόνια δε το έβλεπα .Υπάρχουν τώρα τόσα που ότι βρεις ελαττωματικό άμα γουστάρεις το όπλο θα το διορθώσεις .Και θα αναφέρω κάτι εάν κυνηγούσα και έριχνα 10/15 .000 φυσίγγια το χρόνο σίγουρα θα είχα επιλέξει δίκανο να κυνηγάω αλλά γιατί οποιοδήποτε αυτογεμες κάτι θα έβγαζε κάποια στιγμή ειδικά στους μη επιμελείς.Και δίκανο σκοπευτικό η αν ήθελα υποχρεωτικά αυτογεμη θα πήγαινα σε μοντέλα που έχουν προδιαγραφές σκοπευτηρίου (sporting) διότι φτιάχνονται ποιο προσεκτικά και έχουν μεγαλύτερες αντοχές.

Πιστεύω ότι με ορθή χρήση και καθάρισμα οι περισσότερες Ρεμί δεν έχουν κανένα θέμα τώρα είναι δικαίωμα του κάθε ενός να επιλεγεί ντουφέκι εγώ έχω κολλήματα με τις αχρωμιωτες κανες και τον 18.5 αυλό με ενδιαφέρει πρώτα πως σκοτώνει ένα όπλο και μετά όλα τα άλλα εκτός από το κοντάκι βέβαια που αυτό λύνεται φτιάχνεις ένα ,απλά γιατί πιστεύω ότι με σωστή συντήρηση και ένα ελάττωμα να υπάρχει θα βρεθεί και θα λυθεί ,πράγμα που πριν χρόνια δε το έβλεπα .Υπάρχουν τώρα τόσα που ότι βρεις ελαττωματικό άμα γουστάρεις το όπλο θα το διορθώσεις .Και θα αναφέρω κάτι εάν κυνηγούσα και έριχνα 10/15 .000 φυσίγγια το χρόνο σίγουρα θα είχα επιλέξει δίκανο να κυνηγάω αλλά γιατί οποιοδήποτε αυτογεμες κάτι θα έβγαζε κάποια στιγμή ειδικά στους μη επιμελείς.Και δίκανο σκοπευτικό η αν ήθελα υποχρεωτικά αυτογεμη θα πήγαινα σε μοντέλα που έχουν προδιαγραφές σκοπευτηρίου (sporting) διότι φτιάχνονται ποιο προσεκτικά και έχουν μεγαλύτερες αντοχές.

Αν είχες auto 5 τι θα έλεγες

Καλά. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις.

Last edited:
Για μια ακόμα φορά μπερδεύεις το μύθο με τη πραγματικότητα.η 302 που έχω του συγχωρεμενου του πατέρα μου είναι αγορασμενη το 80 με πάνω από 100 150 χιλιάδες φυσιγγια σέρβις ποτέ δεν έχει βγάλει το παραμικρό και είναι σε κατάσταση βιτρίνας γιατί απλά όταν οι Ιταλοί φτιάχνανε όπλα οιι ινδιανοι ταιζανε γαλοπούλες τους αμερικανους

30 χρόνια 1100 μάγκνουμ κ 27χρονια 1187 76εκ.κανες κανένα θέμα ντουφεκας κ θάνατος ρίξτε πρώτα με Ρεμί κ μετά μιλάτε τώρα αν ρίχνετε ότι φυσίγγια υπάρχει φτηνό λογικό είναι οι εμπλοκές!!!!αν ποτέ άλλαζα πάλι Ρεμί θα επερνα δεν υπάρχει όπλο να βγάζει καλύτερη ντουφέκια!!!!!!τα άλλα είναι ναχαμαι να λεγαμαι!!!!νεροπιστολα μπροστά σε Ρεμί κανένα!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Back