Ελα ομως που για να δουλεψει αυτη η ρημαδοκανη πρεπει να δουλεψει πρωτα το υπολοιπο...Εκτός τη κανη στη Ρεμ όλο το υπόλοιπο όχι τραγικό είναι χειρότερο ...
Ελα ομως που για να δουλεψει αυτη η ρημαδοκανη πρεπει να δουλεψει πρωτα το υπολοιπο...Εκτός τη κανη στη Ρεμ όλο το υπόλοιπο όχι τραγικό είναι χειρότερο ...
Είσαι πάρα μα πάρα πολύ λάθος γιατί όταν πληρώνω κάτι δε το έχω για πέταμα ούτε φυσίγγια απ' το λιντλ του βάζω ούτε λάδια.οταν όμως για να κάνω ένα κυνήγι τσίχλας πρέπει να έχω μαζί μου ένα σακουλάκι ανταλλακτικά από ουρά μέχρι λαστιχακια μέχρι δαχτυλίδι ε κάποια στιγμή θα φύγει και δε θα ξανάρθει.τη καλύτερη κανη να έχει απλά δε μου κάνει ούτε αν μιλάμε για αέρια συγκρίνεται με το σύστημα της Μπερέτα και την απλότητα τηςΤο 99% της κακιάς εμπειρίας ωφείλεται σε μια γενιά χρηστών οι οποίοι μόλις ανοίξουν το κουτί πετάνε το μάνουλ στον σκουπιδοτενεκέ , οι ίδιοι οι οποίοι τυγχάνει να ψάχνουν να βρουν το φθηνότερο λαδι καθαρισμού των όπλων σε καταστήματα τύπου λιντλ …
Έτσι ακριβωςΕλα ομως που για να δουλεψει αυτη η ρημαδοκανη πρεπει να δουλεψει πρωτα το υπολοιπο...
Δεν έτυχε δυστυχώς.... ο συγκάτοικος μου στην σχολή πήγε Houston, μπήκε σε οπλοπωλειο και δεν ήθελε να βγεί εγώ Καναδά σας ήρθαΩραίο το Τέξας , δεν ξέρω αν έτυχε να βρεθείς εκεί . Πολύ ζέστη όμως βρε αδερφέ …
Εγώ που κοίταξα μια δόση την V3 την καινούρια μόλις είδα τον άλλον και την καθάριζε που είχε 3 μπολάκια και έβαζε κομμάτια από εδώ πηρακια από εκεί και διάφορα ελατήρια έπαθα πλάκα αυτό θέλει πτυχίο μηχανολογίας για να το καθαρίσεις.Δεν χρειαζεται να το κουραζουμε πολυ, το εχει πει πολυ ωραια ο συναδελφος kollias
" Αγαπαμε Remi " " αλλα να την εχουν αλλοι, οχι εμεις " ( αυτο το λεω εγω ) και ερχεται να επιβεβαιωσει ο ενθερμος υποστηρικτης της Remi ο καλος συναδελφος Γιαννης , που μολις του ειπαν να του δωρισουν μια εφυγε τρεχοντας.
Μπράβο , να πάρεις μπερετα τότε .Είσαι πάρα μα πάρα πολύ λάθος γιατί όταν πληρώνω κάτι δε το έχω για πέταμα ούτε φυσίγγια απ' το λιντλ του βάζω ούτε λάδια.οταν όμως για να κάνω ένα κυνήγι τσίχλας πρέπει να έχω μαζί μου ένα σακουλάκι ανταλλακτικά από ουρά μέχρι λαστιχακια μέχρι δαχτυλίδι ε κάποια στιγμή θα φύγει και δε θα ξανάρθει.τη καλύτερη κανη να έχει απλά δε μου κάνει ούτε αν μιλάμε για αέρια συγκρίνεται με το σύστημα της Μπερέτα και την απλότητα της
Εγω αν μου περισσευαν χρηματα θα επαιρνα μια.Εγώ που κοίταξα μια δόση την V3 την καινούρια μόλις είδα τον άλλον και την καθάριζε που είχε 3 μπολάκια και έβαζε κομμάτια από εδώ πηρακια από εκεί και διάφορα ελατήρια έπαθα πλάκα αυτό θέλει πτυχίο μηχανολογίας για να το καθαρίσεις.
Πήρα.σιγα μην εμενα με τη σφεντοναΜπράβο , να πάρεις μπερετα τότε .
Άρα γράψε, Μόνο μπενελομπερετα, τέλος.Πήρα.σιγα μην εμενα με τη σφεντονα
Δευτερατζες ( μπενελομπερετες )εκ πεποιθήσεως … ενδιαφέρον !Πήρα.σιγα μην εμενα με τη σφεντονα
Άρα μάλλον εσύ έχεις εμπάθεια κι όχι οι άλλοι από τη στιγμή που οι μπερετομπενελες παγκοσμίως στις πωλήσεις λειοκανου έχουν πάνω από το 90% της αγορας.αυτο κι αν είναι ενδιαφερονΔευτερατζες ( μπενελομπερετες )εκ πεποιθήσεως … ενδιαφέρον !
Αν είχες auto 5 τι θα έλεγεςΕγώ που κοίταξα μια δόση την V3 την καινούρια μόλις είδα τον άλλον και την καθάριζε που είχε 3 μπολάκια και έβαζε κομμάτια από εδώ πηρακια από εκεί και διάφορα ελατήρια έπαθα πλάκα αυτό θέλει πτυχίο μηχανολογίας για να το καθαρίσεις.
Πιστεύω ότι με ορθή χρήση και καθάρισμα οι περισσότερες Ρεμί δεν έχουν κανένα θέμα τώρα είναι δικαίωμα του κάθε ενός να επιλεγεί ντουφέκι εγώ έχω κολλήματα με τις αχρωμιωτες κανες και τον 18.5 αυλό με ενδιαφέρει πρώτα πως σκοτώνει ένα όπλο και μετά όλα τα άλλα εκτός από το κοντάκι βέβαια που αυτό λύνεται φτιάχνεις ένα ,απλά γιατί πιστεύω ότι με σωστή συντήρηση και ένα ελάττωμα να υπάρχει θα βρεθεί και θα λυθεί ,πράγμα που πριν χρόνια δε το έβλεπα .Υπάρχουν τώρα τόσα που ότι βρεις ελαττωματικό άμα γουστάρεις το όπλο θα το διορθώσεις .Και θα αναφέρω κάτι εάν κυνηγούσα και έριχνα 10/15 .000 φυσίγγια το χρόνο σίγουρα θα είχα επιλέξει δίκανο να κυνηγάω αλλά γιατί οποιοδήποτε αυτογεμες κάτι θα έβγαζε κάποια στιγμή ειδικά στους μη επιμελείς.Και δίκανο σκοπευτικό η αν ήθελα υποχρεωτικά αυτογεμη θα πήγαινα σε μοντέλα που έχουν προδιαγραφές σκοπευτηρίου (sporting) διότι φτιάχνονται ποιο προσεκτικά και έχουν μεγαλύτερες αντοχές.
Αν είχες auto 5 τι θα έλεγες
Καλά. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις.Πιστεύω ότι με ορθή χρήση και καθάρισμα οι περισσότερες Ρεμί δεν έχουν κανένα θέμα τώρα είναι δικαίωμα του κάθε ενός να επιλεγεί ντουφέκι εγώ έχω κολλήματα με τις αχρωμιωτες κανες και τον 18.5 αυλό με ενδιαφέρει πρώτα πως σκοτώνει ένα όπλο και μετά όλα τα άλλα εκτός από το κοντάκι βέβαια που αυτό λύνεται φτιάχνεις ένα ,απλά γιατί πιστεύω ότι με σωστή συντήρηση και ένα ελάττωμα να υπάρχει θα βρεθεί και θα λυθεί ,πράγμα που πριν χρόνια δε το έβλεπα .Υπάρχουν τώρα τόσα που ότι βρεις ελαττωματικό άμα γουστάρεις το όπλο θα το διορθώσεις .Και θα αναφέρω κάτι εάν κυνηγούσα και έριχνα 10/15 .000 φυσίγγια το χρόνο σίγουρα θα είχα επιλέξει δίκανο να κυνηγάω αλλά γιατί οποιοδήποτε αυτογεμες κάτι θα έβγαζε κάποια στιγμή ειδικά στους μη επιμελείς.Και δίκανο σκοπευτικό η αν ήθελα υποχρεωτικά αυτογεμη θα πήγαινα σε μοντέλα που έχουν προδιαγραφές σκοπευτηρίου (sporting) διότι φτιάχνονται ποιο προσεκτικά και έχουν μεγαλύτερες αντοχές.
Για μια ακόμα φορά μπερδεύεις το μύθο με τη πραγματικότητα.η 302 που έχω του συγχωρεμενου του πατέρα μου είναι αγορασμενη το 80 με πάνω από 100 150 χιλιάδες φυσιγγια σέρβις ποτέ δεν έχει βγάλει το παραμικρό και είναι σε κατάσταση βιτρίνας γιατί απλά όταν οι Ιταλοί φτιάχνανε όπλα οιι ινδιανοι ταιζανε γαλοπούλες τους αμερικανουςΠιστεύω ότι με ορθή χρήση και καθάρισμα οι περισσότερες Ρεμί δεν έχουν κανένα θέμα τώρα είναι δικαίωμα του κάθε ενός να επιλεγεί ντουφέκι εγώ έχω κολλήματα με τις αχρωμιωτες κανες και τον 18.5 αυλό με ενδιαφέρει πρώτα πως σκοτώνει ένα όπλο και μετά όλα τα άλλα εκτός από το κοντάκι βέβαια που αυτό λύνεται φτιάχνεις ένα ,απλά γιατί πιστεύω ότι με σωστή συντήρηση και ένα ελάττωμα να υπάρχει θα βρεθεί και θα λυθεί ,πράγμα που πριν χρόνια δε το έβλεπα .Υπάρχουν τώρα τόσα που ότι βρεις ελαττωματικό άμα γουστάρεις το όπλο θα το διορθώσεις .Και θα αναφέρω κάτι εάν κυνηγούσα και έριχνα 10/15 .000 φυσίγγια το χρόνο σίγουρα θα είχα επιλέξει δίκανο να κυνηγάω αλλά γιατί οποιοδήποτε αυτογεμες κάτι θα έβγαζε κάποια στιγμή ειδικά στους μη επιμελείς.Και δίκανο σκοπευτικό η αν ήθελα υποχρεωτικά αυτογεμη θα πήγαινα σε μοντέλα που έχουν προδιαγραφές σκοπευτηρίου (sporting) διότι φτιάχνονται ποιο προσεκτικά και έχουν μεγαλύτερες αντοχές.