Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πωωω, Γιαννη, τσουτσουριασα....
Παιδιά θα το ξαναγράψω η αντίληψη είναι σημαντική υπόθεση δυστυχώς δεν την έχουμε όλοι .Νομίζουμε ότι την έχουμε το ίδιο συμβαίνει σε πολλά καθημερινά μας πράγματα π.χ (οδήγηση).

Μαλιστα.ενω με τα υπόλοιπα δε συμβαίνει.οκ
Ενώ παραπάνω έγραψες ότι όλα τ αυτογεμη θα βαλουν το ιδιο
Αυτό το ισχυρίστηκε στο βίντεο που είδα ένας κύριος,όχι εγώ εγώ είμαι απλά εντελώς αντίθετος με αυτή τη προσέγγιση.

Δε υπάρχει λόγος να χαλιομαστε ο κάθε ένας ας πιστεύει ότι του αρέσει δικό του θέμα ,εξάλλου απόψεις καταθέτουμε και βιώματα, ο κάθε ένας με τη δική του αντίληψη και προσέγγιση .Καθώς το τι αναζητά ο κάθε ένας από ένα ντουφέκι είναι καθαρά υποκειμενικό.Καλό βράδυ σε όλους

Εγώ που κοίταξα μια δόση την V3 την καινούρια μόλις είδα τον άλλον και την καθάριζε που είχε 3 μπολάκια και έβαζε κομμάτια από εδώ πηρακια από εκεί και διάφορα ελατήρια έπαθα πλάκα αυτό θέλει πτυχίο μηχανολογίας για να το καθαρίσεις.
Παναγιώτη υπάρχουν πολλοί τρόποι να καθαρίσεις ένα όπλο και να φανεί ότι πρέπει να έχεις γνώσεις μηχανουργου το λιγότερο. Μην πιστεύεις οτιδήποτε βλέπεις στο YouTube

Με Όλο τον σεβασμό, να πω ότι τα μύρια της 870 είναι άσχετα με το κυνήγι. Ας μην ξεχνάμε ότι σχεδόν κάθε περιπολικό στο USA είχε μια 870 στη κονσόλα. Χωριά πόσες αγόρασαν οι ένοπλες δυνάμεις.
Το ίδιο ισχύει για την Mossberg, η οποία ξεπέρασε την Ρεμ σε πωλησεις αλλά στο κυνήγι σπάνια τις βλέπεις.
Μάριε, θα έπαιρνε η αστυνομία και ο στρατός όπλα που σπάνε; Πέρα από το κυνήγι, το όπλο είναι εργαλείο. Αν δουλεύει πουλάει αν όχι δεν πουλάει.

Παναγιώτη υπάρχουν πολλοί τρόποι να καθαρίσεις ένα όπλο και να φανεί ότι πρέπει να έχεις γνώσεις μηχανουργου το λιγότερο. Μην πιστεύεις οτιδήποτε βλέπεις στο YouTube
Έβγαλε η μύγα κ...... διαβασμένοι όλοι απο το Google

a man is being interviewed by a woman with the words  luben  on the bottom

Μάριε, θα έπαιρνε η αστυνομία και ο στρατός όπλα που σπάνε; Πέρα από το κυνήγι, το όπλο είναι εργαλείο. Αν δουλεύει πουλάει αν όχι δεν πουλάει.

Για την 870 δεν το αμφισβητώ. Είναι σκυλί αξιοπιστίας.
Νομίζω το θέμα είναι κατά ποσό πουλάει στα αυτογεμη πλέον.

Έχει στο temu κάτι θερμός remington σε σχήμα φυσίγγι.Αξιοπιστα φαινονται
Μάλλον για το ζεστό τσαγακι είναι (για να προλάβω μερικούς)
Αστειεύομαι εννοείτε.
Ρε ευχαριστηθείτε τα όπλα σας και ας μένουν μονοκανα

Status
Not open for further replies.
Back