Παιδιά θα το ξαναγράψω η αντίληψη είναι σημαντική υπόθεση δυστυχώς δεν την έχουμε όλοι .Νομίζουμε ότι την έχουμε το ίδιο συμβαίνει σε πολλά καθημερινά μας πράγματα π.χ (οδήγηση).Πωωω, Γιαννη, τσουτσουριασα....
Παιδιά θα το ξαναγράψω η αντίληψη είναι σημαντική υπόθεση δυστυχώς δεν την έχουμε όλοι .Νομίζουμε ότι την έχουμε το ίδιο συμβαίνει σε πολλά καθημερινά μας πράγματα π.χ (οδήγηση).Πωωω, Γιαννη, τσουτσουριασα....
Αυτό το ισχυρίστηκε στο βίντεο που είδα ένας κύριος,όχι εγώ εγώ είμαι απλά εντελώς αντίθετος με αυτή τη προσέγγιση.Μαλιστα.ενω με τα υπόλοιπα δε συμβαίνει.οκ
Ενώ παραπάνω έγραψες ότι όλα τ αυτογεμη θα βαλουν το ιδιο
Γιατί υπάρχουν και καλύτεραΜάλλον το μόνα ιαπωνικά αυτοκίνητα που γνωρίζεται είναι το starlet και άντε κάνα vitara για αυτό και λέτε αυτά που λέτε .
Εγώ που κοίταξα μια δόση την V3 την καινούρια μόλις είδα τον άλλον και την καθάριζε που είχε 3 μπολάκια και έβαζε κομμάτια από εδώ πηρακια από εκεί και διάφορα ελατήρια έπαθα πλάκα αυτό θέλει πτυχίο μηχανολογίας για να το καθαρίσεις.
Μάριε, θα έπαιρνε η αστυνομία και ο στρατός όπλα που σπάνε; Πέρα από το κυνήγι, το όπλο είναι εργαλείο. Αν δουλεύει πουλάει αν όχι δεν πουλάει.Με Όλο τον σεβασμό, να πω ότι τα μύρια της 870 είναι άσχετα με το κυνήγι. Ας μην ξεχνάμε ότι σχεδόν κάθε περιπολικό στο USA είχε μια 870 στη κονσόλα. Χωριά πόσες αγόρασαν οι ένοπλες δυνάμεις.
Το ίδιο ισχύει για την Mossberg, η οποία ξεπέρασε την Ρεμ σε πωλησεις αλλά στο κυνήγι σπάνια τις βλέπεις.
Σιγα μη χαλαστω επειδη η Rem δεν μπορει να βγαλει ενα οπλο της προκοπης.Δε υπάρχει λόγος να χαλιομαστε ο κάθε ένας ας πιστεύει ότι του αρέσει δικό του θέμα
Ναι Παναγιώτη , υπάρχουν .Γιατί υπάρχουν και καλύτερα
Έβγαλε η μύγα κ...... διαβασμένοι όλοι απο το GoogleΠαναγιώτη υπάρχουν πολλοί τρόποι να καθαρίσεις ένα όπλο και να φανεί ότι πρέπει να έχεις γνώσεις μηχανουργου το λιγότερο. Μην πιστεύεις οτιδήποτε βλέπεις στο YouTube
Μάριε, θα έπαιρνε η αστυνομία και ο στρατός όπλα που σπάνε; Πέρα από το κυνήγι, το όπλο είναι εργαλείο. Αν δουλεύει πουλάει αν όχι δεν πουλάει.
Σιγα μη χαλαστω επειδη η Rem δεν μπορει να βγαλει ενα οπλο της προκοπης.
Στην τσεπη μου μπαινουν ?
Εμείς Γιώργο την αγαπάμε αληθινά τη Rem .
Εγώ, κάποια στιγμή αν αξιωθω και πάρω μια , της έχω ηδη έτοιμη θέση πάνω στο τζάκι.
Μάριε, θα έπαιρνε η αστυνομία και ο στρατός όπλα που σπάνε; Πέρα από το κυνήγι, το όπλο είναι εργαλείο. Αν δουλεύει πουλάει αν όχι δεν πουλάει.
Μάλλον για το ζεστό τσαγακι είναι (για να προλάβω μερικούς)Έχει στο temu κάτι θερμός remington σε σχήμα φυσίγγι.Αξιοπιστα φαινονται
Αααααααα εσύ το συνεχίζεις....Μάλλον για το ζεστό τσαγακι είναι (για να προλάβω μερικούς)
Αστειεύομαι εννοείτε.
Ρε ευχαριστηθείτε τα όπλα σας και ας μένουν μονοκανα