Καμιά πληροφορία για τα magnum buffered 10βολα αν θα ξανακυκλοφορίσουν έχεις ή μόνο για τις θανατερές μονόκανες (κατά βουληση του σιδερικού) καραμπίνες;
https://www.remington.com/shotshell/29-20408.htmlΚαμιά πληροφορία για τα magnum buffered 10βολα αν θα ξανακυκλοφορίσουν έχεις ή μόνο για τις θανατερές μονόκανες (κατά βουληση του σιδερικού) καραμπίνες;
Δεν έχω θέμα με την ανάκρουση Βασίλη έχω το 870 express deer gun και το maverick 88, δεν με ενοχλούν με βαριές γομωσεις.Αν σκοπεύεις να ρίχνεις βαριές γομώσεις, να πάρεις το versa max. Το λέω αυτό, επειδή με το 870 wingmaster magnum που έχω, όταν ρίχνω κανένα ενισχυμένο, το αισθάνομαι.
Για Ελλάδα μάστορα, εξωτερικό δεν μας νοιάζει από την στιγμή που δεν μπορούμε να εισάγουμε.
Πάρε φυσοκαλαμο , δεν βλέπω να έρχονται σύντομα...Για Ελλάδα μάστορα, εξωτερικό δεν μας νοιάζει από την στιγμή που δεν μπορούμε να εισάγουμε.
Αν την βρεις να μου τηλεγραφήσεις δεν υπάρχει και δεν την παράγει κιόλαςΑν σκοπεύεις να ρίχνεις βαριές γομώσεις, να πάρεις το versa max. Το λέω αυτό, επειδή με το 870 wingmaster magnum που έχω, όταν ρίχνω κανένα ενισχυμένο, το αισθάνομαι.
Στα καταστήματα πουλάνε ρεμ φυσίγγια τα οποία έχουν καταργηθεί εδω και πάνω απο 5 χρόνια... και η περιγραφή είναι : ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ....Αν την βρεις να μου τηλεγραφήσεις δεν υπάρχει και δεν την παράγει κιόλας
https://www.armania.gr/προϊοντα/κυν.../remington/remington-versa-max-wood-tech.htmlΑν την βρεις να μου τηλεγραφήσεις δεν υπάρχει και δεν την παράγει κιόλας
https://www.tsianikas.gr/el/kinigi/...pines/remington-versa-maxr-sportsman-c12.htmlΑν την βρεις να μου τηλεγραφήσεις δεν υπάρχει και δεν την παράγει κιόλας
Εγώ ρώτησα καλκα δεν υπάρχει μου λέει και δεν ξέρω να θα ξανά έρθει αυτό μου απάντησε ενώ στο site την γράφει διαθεσημη εδώ και ένα χρόνο.Τώρα εκεί που λέει διαθέσιμο καλά είναι να ρωτάμε κιόλας αν υπάρχειΣτα καταστήματα πουλάνε ρεμ φυσίγγια τα οποία έχουν καταργηθεί εδω και πάνω απο 5 χρόνια... και η περιγραφή είναι : ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ....
Η sportsman είναι φθηνότερη έκδοση από αυτή που έχει ο καλκατζακος δεν έχει αρκετά πράγματα όπως και η αλλαγή η wood έχει 1830€ δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω τόσα χρήματα για αυτό το όπλο ενώ είχε βγει προσφορά στα 1250€
Παναγιώτη δεν σου πρότεινα να την αγοράσεις. Στον φίλο xrhstosnik είπα την γνώμη μου, όταν έθεσε δίλημμα αγοράς για magnum ή super magnum 870. Απλά, εσύ μου έγραψες, αν βρω πουθενά την versa max, να σου στείλω τηλεγράφημα.Η sportsman είναι φθηνότερη έκδοση από αυτή που έχει ο καλκατζακος δεν έχει αρκετά πράγματα όπως και η αλλαγή η wood έχει 1830€ δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω τόσα χρήματα για αυτό το όπλο ενώ είχε βγει προσφορά στα 1250€
Η αναγραφή ψευδών στοιχείων, πρέπει να διώκεται. Είναι παραπλάνηση του καταναλωτή. Αν κάποιος αγοράσει κάτι που δεν υπάρχει τι θα γινόταν; Κανονικά ο πωλητής θα έπρεπε να κόψει τον κώλο του να το βρεί.Εγώ ρώτησα καλκα δεν υπάρχει μου λέει και δεν ξέρω να θα ξανά έρθει αυτό μου απάντησε ενώ στο site την γράφει διαθεσημη εδώ και ένα χρόνο.Τώρα εκεί που λέει διαθέσιμο καλά είναι να ρωτάμε κιόλας αν υπάρχει
Έχεις ξεχάσει που ζούμε μάλλον νομίζεις ότι είμαστε σε κάποια σοβαρό κράτος.Η αναγραφή ψευδών στοιχείων, πρέπει να διώκεται. Είναι παραπλάνηση του καταναλωτή. Αν κάποιος αγοράσει κάτι που δεν υπάρχει τι θα γινόταν; Κανονικά ο πωλητής θα έπρεπε να κόψει τον κώλο του να το βρεί.
Στα όπλα γράφει να επικοινωνήσεις πρώτα με το κατάστημα πριν την παραγγελία οπότε είναι καλυμμένοςΗ αναγραφή ψευδών στοιχείων, πρέπει να διώκεται. Είναι παραπλάνηση του καταναλωτή. Αν κάποιος αγοράσει κάτι που δεν υπάρχει τι θα γινόταν; Κανονικά ο πωλητής θα έπρεπε να κόψει τον κώλο του να το βρεί.
Υπάρχουν έχεις πάρει τηλέφωνο; Ή απλά στο site το βλέπεις ;Παναγιώτη δεν σου πρότεινα να την αγοράσεις. Στον φίλο xrhstosnik είπα την γνώμη μου, όταν έθεσε δίλημμα αγοράς για magnum ή super magnum 870. Απλά, εσύ μου έγραψες, αν βρω πουθενά την versa max, να σου στείλω τηλεγράφημα.
Εγώ ρώτησα καλκα δεν υπάρχει μου λέει και δεν ξέρω να θα ξανά έρθει αυτό μου απάντησε ενώ στο site την γράφει διαθεσημη εδώ και ένα χρόνο.Τώρα εκεί που λέει διαθέσιμο καλά είναι να ρωτάμε κιόλας αν υπάρχει
Παναγιώτη δεν σου πρότεινα να την αγοράσεις. Στον φίλο xrhstosnik είπα την γνώμη μου, όταν έθεσε δίλημμα αγοράς για magnum ή super magnum 870. Απλά, εσύ μου έγραψες, αν βρω πουθενά την versa max, να σου στείλω τηλεγράφημα.
Το σοβαρό κράτος γίνεται από σοβαρούς πολίτες , όσο συμβαίνει το αντίθετο, απλά θα το περιμένουμε ως μάννα εξ ουρανούΈχεις ξεχάσει που ζούμε μάλλον νομίζεις ότι είμαστε σε κάποια σοβαρό κράτος.