Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
λοιπον οπως ειπα και στον φιλο μου τον φουρογατο ηρθε η ωρα να σας παρουσιασω τις αλλαγες που υπεστη η γριουλα 1100.τ οπλο ειχε 76 π.κανη φουλ με 18,3 αυλο αχρωμιωτη η οποια ειχε κοπει απο τον μπαμπα αλλα εκεινη την εποχη που εγινε η επεμβαση εγινε τελειως λαθος και τα τσοκ δεν δουλευαν.να σημειωσω εδω οτι ειχαν τοποθετηθει breda μ εξωτερικο σπειρωμα.οταν ηρθε τ οπλο στα χερια μου ξανακοπηκε η κανηγια να γινουν σωστα τα τσοκ και η αλλαγη ηταν πολυ θεαματικη με αποτελεσμα ομως η κανη να ειναι περιπου 64 εκατοστα.κατω λοιπον στη φωτο βλεπετε τη γριουλα με την αρχικη κανη και το παλιο διπλο δαχτυλιδι της rem
X5ZXvkg.jpg

τωρα λοιπον ας πουμε για τις αλλαγες που εγιναν.γι αρχη τοποθετηθηκε το καινουργιο μονο δαχτυλιδι και αμεσως αλλαξε προς το καλυτερο η λειτουργεια της γριουλας.το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι αγοραστηκε κανη 76 π.μαγνουμ χωρις ριγα με thin wall colonial chokes η οποια πραγματικα ειναι ολα τα λεφτα.18,55 αυλος κι επειδη ειναι χωρις ριγα βοηθησε πολυ σημαντικα στο καλυτερο ζυγισμα του οπλου.εδω ομως υπηρχε θεμα.στο δαχτυλιδι της κανης υπηρχε μια τρυπα περιπου 1,5 χιλιοστου με αποτελεσμα να ειναι αδυνατο να ριξει η κανη ελαφριες γομωσεις κατω των 36 γραμ.η λυση? εγινε εδω χανια μια προσπαθεια και μεγαλωσε η τρυπα στα 2,5 χιλιοστα κι ενω αρχισε να λειτουργει λιγο παλι η αποδοση δεν ηταν αυτο που περιμενα.σταλθηκε λοιπον ολο τ οπλο στον ανθρωπο τα φτιαχνω ολα με μερακι τον γνωστο δηλαδη γεροντα η μαστρογιαννη τον οποιο θελω να ευχαριστησω παρα πολυ για το εργο του.o μαστρογιαννης λοιπον ανοιξε και δευτερη τρυπα στο δαχτυλιδι 2,5 χιλιοστων πλεον και αφου την δοκιμασε στο πεδιο την εστειλε πισω ετοιμη.τελος ο ιδιος αυτος ανθρωπος μου εφερε το κοντακι στα 36,5 εκατοστα απο 35,5 που ηταν και πραγματικα ειναι σαν να εχω αλλο οπλο.μαστρογιαννη τα ευχαριστω ειναι πολυ λιγα φιλε γι αυτα που εχεις κανει.κατω λοιπον η γριουλα οπως εγινε
aV3J4fZ.jpg

uROkKPp.jpg
Καλες ντουφεκιες με το "νεο σου" εργαλειο,να το ευχαριστηθεις με πολλα θηραματα.:)

λοιπον οπως ειπα και στον φιλο μου τον φουρογατο ηρθε η ωρα να σας παρουσιασω τις αλλαγες που υπεστη η γριουλα 1100.τ οπλο ειχε 76 π.κανη φουλ με 18,3 αυλο αχρωμιωτη η οποια ειχε κοπει απο τον μπαμπα αλλα εκεινη την εποχη που εγινε η επεμβαση εγινε τελειως λαθος και τα τσοκ δεν δουλευαν.να σημειωσω εδω οτι ειχαν τοποθετηθει breda μ εξωτερικο σπειρωμα.οταν ηρθε τ οπλο στα χερια μου ξανακοπηκε η κανηγια να γινουν σωστα τα τσοκ και η αλλαγη ηταν πολυ θεαματικη με αποτελεσμα ομως η κανη να ειναι περιπου 64 εκατοστα.κατω λοιπον στη φωτο βλεπετε τη γριουλα με την αρχικη κανη και το παλιο διπλο δαχτυλιδι της rem
X5ZXvkg.jpg

τωρα λοιπον ας πουμε για τις αλλαγες που εγιναν.γι αρχη τοποθετηθηκε το καινουργιο μονο δαχτυλιδι και αμεσως αλλαξε προς το καλυτερο η λειτουργεια της γριουλας.το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι αγοραστηκε κανη 76 π.μαγνουμ χωρις ριγα με thin wall colonial chokes η οποια πραγματικα ειναι ολα τα λεφτα.18,55 αυλος κι επειδη ειναι χωρις ριγα βοηθησε πολυ σημαντικα στο καλυτερο ζυγισμα του οπλου.εδω ομως υπηρχε θεμα.στο δαχτυλιδι της κανης υπηρχε μια τρυπα περιπου 1,5 χιλιοστου με αποτελεσμα να ειναι αδυνατο να ριξει η κανη ελαφριες γομωσεις κατω των 36 γραμ.η λυση? εγινε εδω χανια μια προσπαθεια και μεγαλωσε η τρυπα στα 2,5 χιλιοστα κι ενω αρχισε να λειτουργει λιγο παλι η αποδοση δεν ηταν αυτο που περιμενα.σταλθηκε λοιπον ολο τ οπλο στον ανθρωπο τα φτιαχνω ολα με μερακι τον γνωστο δηλαδη γεροντα η μαστρογιαννη τον οποιο θελω να ευχαριστησω παρα πολυ για το εργο του.o μαστρογιαννης λοιπον ανοιξε και δευτερη τρυπα στο δαχτυλιδι 2,5 χιλιοστων πλεον και αφου την δοκιμασε στο πεδιο την εστειλε πισω ετοιμη.τελος ο ιδιος αυτος ανθρωπος μου εφερε το κοντακι στα 36,5 εκατοστα απο 35,5 που ηταν και πραγματικα ειναι σαν να εχω αλλο οπλο.μαστρογιαννη τα ευχαριστω ειναι πολυ λιγα φιλε γι αυτα που εχεις κανει.κατω λοιπον η γριουλα οπως εγινε
aV3J4fZ.jpg

uROkKPp.jpg
Ζεστες καννες φιλε ωραια δουλεια ,τα τσοκ στην καννη ο κουρκουλος τα τοποθετησε?

Το μονο δακτυλιδι που το βρικεσ ευρι.....ειναι καλητερο απο το δυπλο
Το είχα πάρει απο τον Διαμαντόπουλο μαζι με 3 λαστιχακια πριν 4-5 χρονια σαν ανταλλακτικό για την 11-87 κανα 60αρι νομιζω.ναι Ηλία πολυ καλυτερο απ το διπλο

Η πλακα είναι οτι το σπειρωμα αυτό είναι ακριβως το ίδιο με του Μπαϊκάλ και τωρα τ απόγευμα εκανα μια δοκιμή και βιδωνουν μια χαρά τα kicks που έχω για τον ρωσσο οποτε θα δοκιμαστούν και αυτα
Ευριπίδη σιγουρέψου καλά ότι βιδωνουν τα τσοκ δίχως να αφήνουν κενό στη πατουρα και σου περάσουν τα αέρια στις βόλτες.

λοιπον θα το πω οσο πιο απλα μπορω.η κανη μαμαει και με τα kicks απανω ακομα περισσοτερο.λογω βροχης πηγα σκοπευτηριο κι εριξα 5 διαφορετικα φυσιγγια απο τα 40 μετρα με το lm kicks και το full το colonial.απλα επειδη εβρεχε αρκετα και ηταν σκοτεινα ο πινακας σουρωνε και δεν μπορουσα να βγαλω φωτο.τα φυσιγγια που εριξα ηταν tordo 30 και 32 8αρια κενταυρος sporting 8αρι lambro sporting 7 1/2 και r12 6αρι.θερμοκρασια 15 βαθμοι με αρκετο νερο.ολα μα ολα τα φυσιγγια και στα 2 τσοκ ζωγραφισαν.τι να πω ρε φιλε.απιστευτα πραματα.ειναι η κανη τα χωνευω ολα και συμφερω.δεν μπορω να το πω αλλιως.ουτε με την 11-87 δεν τα εβλεπα αυτα

Λιγα λεπτα επαφης με την V3 του Παυλου (Milvus) και ειχα την αισθηση οτι κραταω κατι "διαφορετικο" στα χερια μου. Δυνατο τουφεκι,
διαφορετικος μηχανισμος, προκληση...
Μήπως μπορει ο Παυλος να μας γράψει ποσο ζυγίζει το οπλο (συνθετικό ή ξύλα) και ποσο η κανη (μήκος;);

Θα πω την άποψη μου για τον φιλο μου τον Ηλία και ξεκαθαρίσω οτι ειναι η προσωπική μου αποψη.λοιπον ηλια θα σου μιλήσω για την 11-87 και όχι για 1100.τ όπλο ειναι όλο ατσάλι με 18,55 αυλό και αχρωμιωτη κανη.την είχα 3 χρόνια χωρίς εμπλοκές και χωρίς τιποτα.ειναι μπελαλιδικο τουφέκι αν αναλιγιστεις τα λαστιχακια και το καθάρισμα αλλά τέτοια τουφεκια δεν θα δεις απο κανενα αλλο όπλο σειρας.ενα αλλο αρνητικό αν κανεις περπατητο ειναι το βαρος του τ οποιο ειναι περιπου στα 3650.όμως ειναι αεροβόλο και δεν διαλέγει φυσιγγια.δεν μπορω να σου πω για την v3 γιατι δεν την έχω ρίξει καθολου.εκεί αρμόδιος ν απαντήσει ειναι ο milvus και η παρέα του

Θα πω την άποψη μου για τον φιλο μου τον Ηλία και ξεκαθαρίσω οτι ειναι η προσωπική μου αποψη.λοιπον ηλια θα σου μιλήσω για την 11-87 και όχι για 1100.τ όπλο ειναι όλο ατσάλι με 18,55 αυλό και αχρωμιωτη κανη.την είχα 3 χρόνια χωρίς εμπλοκές και χωρίς τιποτα.ειναι μπελαλιδικο τουφέκι αν αναλιγιστεις τα λαστιχακια και το καθάρισμα αλλά τέτοια τουφεκια δεν θα δεις απο κανενα αλλο όπλο σειρας.ενα αλλο αρνητικό αν κανεις περπατητο ειναι το βαρος του τ οποιο ειναι περιπου στα 3650.όμως ειναι αεροβόλο και δεν διαλέγει φυσιγγια.δεν μπορω να σου πω για την v3 γιατι δεν την έχω ρίξει καθολου.εκεί αρμόδιος ν απαντήσει ειναι ο milvus και η παρέα του
Έχω ακούσει για την εξαιρετική απόδοση της κάννης των rem...το βάρος μου είναι πραγματικά αδιάφορο...αν εξαιρέσεις ελάχιστες εξορμήσεις μου για μπεκάτσα...δεν κάνω περπατητο κυνήγι....όσο για το καθάρισμα έχω εξοικείωση με μπελαλιδικα όπλα γιατί ασχολούμαι με ραβδωτα τυφέκια και οπλοπολυβόλα....αλλά και να αλλάξω την γριά μου.. δεν ξέρω...δεν μου πολυπαει η καρδιά!

Λοιπον εχουμε και λεμε

1100 3800 γρ
V3 3300 gr
Βenelli Crio με καννη 870 light contour 71 εκ 3180 γρ
Βenelli Crio με 66 εκ καννη, 3000 γρ για συγκριση

Η V3 ειναι οντως διαφορετικη σε μηχανισμο αποτι ξεραμε μεχρι τωρα. Για μενα ο καλυτερος μηχανισμος σε οπλο αεριων στον πλανητη αυτη τη στιγμη, ο ριγμενοσ καλυκας πεταγεται 5 με 6 μετρα μακρια, εχω ηδη 4500 τουφεκιες στο δικο μου απο 28 γρ μεχρι 46 γρ που εχω τουφεκισει χωρις το παραμικρο προβλημα. Καθαρισμα θελουν τα πιστονια καθε 2000 με 2500 τουφεκιες, η καννη της V3 ειναι η 1100 με 6 εκ κωνο μαμα. Με αυτο το οπλο εχω δυο ταξιδια στο εξωτερικο στη Ν Αφρικη για τρυγονια (28 gr) και στην Εσθονια για χηνες (36 με 46 γρ).

Και η δικη μου 1100 G3 3600 ειναι αλλα κυνηγαω τα παντα χωρις θεμα απο λαγο μεχρι μπεκατσα και μιλαμε για πολυ περπατημα τωρα οχι αστεια, αλλα με αποζημειωνει με τις τουφεκιες που βγαζει
Ωραίο όπλο η g3 Alex και μάλιστα σπανίζει σαν μεταχειρισμένη!!;)

Status
Not open for further replies.
Back