Με ta paternmaster ta anaconda σε σησφηξη. Short. Mid.kai Long είσαι καλιμενος για ολλες τις αποστάσεις. Από φυσηγγια θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τα percosso di cacia τηs Ιταλικής Nobel sport σε νο.6 και 5 αν στα δουλεύει δεν θες κάτι άλλο.Όσοι φίλοι έχετε κάνει τις δικές σας δοκιμές ή έχετε ιδιαίτερη εμπειρία απο κυνήγια με Remington, κάντε και τις προτάσεις σας για Τσόκ (κατασκευαστή και σύσφιξη, εστω και αν δεν υπάρχουν στην Ελλαδα) και φυσίγγια για φασα και υδρόβια.
Θα βοηθήσουν πολύ.
Φιλε μου εχω το anaconda long range το UFO και το KiCKS LF εχω κανει με ολα παρα πολλες δοκιμες αλλα εχω μονιμα πλεον πανω το kicks, σαν τσοκ ειναι λιγο δυσκολο γιατι δεν συγχωρει σκοπευτικα λαθη αλλα κραταει κεντρα παρα πολυ μακρια. Και τα 3 παντως δουλευουν παρα πολυ καλα στο οπλο μου remi 1100 g3, για φασσα δοκιμασε percorso που ειπε ο skyfall επισης τα super caccia long dinstance 6/4 και superkill fassa 5/6 40gr. Ποια remington εχεις?Όσοι φίλοι έχετε κάνει τις δικές σας δοκιμές ή έχετε ιδιαίτερη εμπειρία απο κυνήγια με Remington, κάντε και τις προτάσεις σας για Τσόκ (κατασκευαστή και σύσφιξη, εστω και αν δεν υπάρχουν στην Ελλαδα) και φυσίγγια για φασα και υδρόβια.
Θα βοηθήσουν πολύ.
Απο μαμά τσοκ όταν είχα την 11-87 είχα μόνιμα απάνω το 3 αστρα και ήμουν πλήρως Καλυμενος στο 80% των κυνηγιων μου.σε ψηλωμενα πιυλια είχα βρει φτηνό ενα lf briley black oxide που όχι μονο γάντι της είχε ταιριάξει αλλα και κάτι παραπανω.απο φυσίγγια δεν διαλεγει.χωνεύει τα παντα.για Φάσσα κι εγω percorso ψηφιζω.και τώρα φτιάχνεται και το κανόνι η 1100 να ξαναβγεί στην κυκλοφορια.μια φορά εκανα το λάθος κι έδωσα rem.ποτέ ξαναΌσοι φίλοι έχετε κάνει τις δικές σας δοκιμές ή έχετε ιδιαίτερη εμπειρία απο κυνήγια με Remington, κάντε και τις προτάσεις σας για Τσόκ (κατασκευαστή και σύσφιξη, εστω και αν δεν υπάρχουν στην Ελλαδα) και φυσίγγια για φασα και υδρόβια.
Θα βοηθήσουν πολύ.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις απαντήσεις σας.Φιλε μου εχω το anaconda long range το UFO και το KiCKS LF εχω κανει με ολα παρα πολλες δοκιμες αλλα εχω μονιμα πλεον πανω το kicks, σαν τσοκ ειναι λιγο δυσκολο γιατι δεν συγχωρει σκοπευτικα λαθη αλλα κραταει κεντρα παρα πολυ μακρια. Και τα 3 παντως δουλευουν παρα πολυ καλα στο οπλο μου remi 1100 g3, για φασσα δοκιμασε percorso που ειπε ο skyfall επισης τα super caccia long dinstance 6/4 και superkill fassa 5/6 40gr. Ποια remington εχεις?
Κατασκευάζονται Ηλία και πουλιούνται μέχρι και σημερα1100 και ξερω ψωμι...αθανατεσ κανεσ που δεν κατασκευάζονται πλέον
Ενα κουτακι τετοια....μμμμ πολυ θα το ηθελα. Σπυρο απ εξω φανταζομαι τα εφερες.TRIPLE CROWN χάρτινα σε Νο6 30 γρ,
Πρέπει να την έχει ο ΔιαμαντοπουλοςΕγω παντως μια 76αρα απο την 870 αν την βρω την περνω και με κλειστα ματια.........
Εγώ, μου το χάρισε ένας σκοπευτής που κυνηγάει μόνο Ρεμινγκτον. Αν έχεις συνηθίσει τις πολύ σφιχτές τουφεκιές δεν θα έχεις πρόβλημα και θα σκοτώνεις σε πολύ μακρινές αποστάσεις. Δεν συγχωρεί το παραμικρό σκοπευτικο λαθοςΈχει Κάποιος φίλος δοκιμάσει το super full της Remington?
Παυλο βαλε τα γαλοπουλοτσοκακια σου εσυ στην Εσθονια να δουμε βιντεο .... αν κ εκει στα 20 μετρα καθιστες τις βαρανε ,,,σε βλεπω να το γυριζεις σε Spreader μετα χεχεΕγώ, μου το χάρισε ένας σκοπευτής που κυνηγάει μόνο Ρεμινγκτον. Αν έχεις συνηθίσει τις πολύ σφιχτές τουφεκιές δεν θα έχεις πρόβλημα και θα σκοτώνεις σε πολύ μακρινές αποστάσεις. Δεν συγχωρεί το παραμικρό σκοπευτικο λαθος
Φιλε διαβάζω σε αμερικανικά φόρουμ κ οι απόψεις διίστανται όσον αφορά την συγκέντρωση και την δουλειά για την οποία έχει κατασκευαστεί. Εσύ με τι νούμερο σκαγιων και γραμμάρια το χεις δοκιμάσει?Εγώ, μου το χάρισε ένας σκοπευτής που κυνηγάει μόνο Ρεμινγκτον. Αν έχεις συνηθίσει τις πολύ σφιχτές τουφεκιές δεν θα έχεις πρόβλημα και θα σκοτώνεις σε πολύ μακρινές αποστάσεις. Δεν συγχωρεί το παραμικρό σκοπευτικο λαθος
Toλι δεν είναι για ατσάλινα αυτά αλλοιώς θα τα έβαζα για την αλητεία που λένεΠαυλο βαλε τα γαλοπουλοτσοκακια σου εσυ στην Εσθονια να δουμε βιντεο .... αν κ εκει στα 20 μετρα καθιστες τις βαρανε ,,,σε βλεπω να το γυριζεις σε Spreader μετα χεχε
34 γρ F2 Classic N5Φιλε διαβάζω σε αμερικανικά φόρουμ κ οι απόψεις διίστανται όσον αφορά την συγκέντρωση και την δουλειά για την οποία έχει κατασκευαστεί. Εσύ με τι νούμερο σκαγιων και γραμμάρια το χεις δοκιμάσει?
Μπράβο Ευριπίδη και μπράβο και στον Γιάννη για την βοήθεια τουλοιπον οπως ειπα και στον φιλο μου τον φουρογατο ηρθε η ωρα να σας παρουσιασω τις αλλαγες που υπεστη η γριουλα 1100.τ οπλο ειχε 76 π.κανη φουλ με 18,3 αυλο αχρωμιωτη η οποια ειχε κοπει απο τον μπαμπα αλλα εκεινη την εποχη που εγινε η επεμβαση εγινε τελειως λαθος και τα τσοκ δεν δουλευαν.να σημειωσω εδω οτι ειχαν τοποθετηθει breda μ εξωτερικο σπειρωμα.οταν ηρθε τ οπλο στα χερια μου ξανακοπηκε η κανηγια να γινουν σωστα τα τσοκ και η αλλαγη ηταν πολυ θεαματικη με αποτελεσμα ομως η κανη να ειναι περιπου 64 εκατοστα.κατω λοιπον στη φωτο βλεπετε τη γριουλα με την αρχικη κανη και το παλιο διπλο δαχτυλιδι της rem
τωρα λοιπον ας πουμε για τις αλλαγες που εγιναν.γι αρχη τοποθετηθηκε το καινουργιο μονο δαχτυλιδι και αμεσως αλλαξε προς το καλυτερο η λειτουργεια της γριουλας.το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι αγοραστηκε κανη 76 π.μαγνουμ χωρις ριγα με thin wall colonial chokes η οποια πραγματικα ειναι ολα τα λεφτα.18,55 αυλος κι επειδη ειναι χωρις ριγα βοηθησε πολυ σημαντικα στο καλυτερο ζυγισμα του οπλου.εδω ομως υπηρχε θεμα.στο δαχτυλιδι της κανης υπηρχε μια τρυπα περιπου 1,5 χιλιοστου με αποτελεσμα να ειναι αδυνατο να ριξει η κανη ελαφριες γομωσεις κατω των 36 γραμ.η λυση? εγινε εδω χανια μια προσπαθεια και μεγαλωσε η τρυπα στα 2,5 χιλιοστα κι ενω αρχισε να λειτουργει λιγο παλι η αποδοση δεν ηταν αυτο που περιμενα.σταλθηκε λοιπον ολο τ οπλο στον ανθρωπο τα φτιαχνω ολα με μερακι τον γνωστο δηλαδη γεροντα η μαστρογιαννη τον οποιο θελω να ευχαριστησω παρα πολυ για το εργο του.o μαστρογιαννης λοιπον ανοιξε και δευτερη τρυπα στο δαχτυλιδι 2,5 χιλιοστων πλεον και αφου την δοκιμασε στο πεδιο την εστειλε πισω ετοιμη.τελος ο ιδιος αυτος ανθρωπος μου εφερε το κοντακι στα 36,5 εκατοστα απο 35,5 που ηταν και πραγματικα ειναι σαν να εχω αλλο οπλο.μαστρογιαννη τα ευχαριστω ειναι πολυ λιγα φιλε γι αυτα που εχεις κανει.κατω λοιπον η γριουλα οπως εγινε