Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Tι θες να πεις?Δεν καταλβα τι εννοεις?
καλημερα σαραντο δεν μπορω να διανοηθω πως γινεται να βαλεις κανη αλλης μαρκας στο οπλο σου μηπως ειναι επικυνδηνο αλλα μετα διαβασα παλαιοτερες αναρτησεις στο παρεμβασεις και ψυλοκαταλαβα τι γινεται με αυτες τις επεμβασης

Συνηθος γινεται πανω στη πλατφορμα των Μπενελλι,και παντρευεις καννες που ετσι και αλλιως ειναι για βαριες γομωσεις,που εχουν τελος παντων τη καλυτερη βλητικη συμπεριφορα που γινεται να εχει μια καννη.Σε συνδιασμο με αυτη την αριστη πλατφορμα ποιοτικη και αξιοπιστη πλατφορμα.

Καλησπερα. Εχουμε κανενα νεο για τη V3?
σαν τι νέο;;;;;
οι γνώμες διίστανται .xm.
προσωπικά μου αρέσει πού όσες φορές την έπιασα επώμισα
θα ήθελα να την κυνηγήσω αλλά μέχρι τώρα δεν την έχει κάποιος κολλητός :)

σαν τι νέο;;;;;
οι γνώμες διίστανται .xm.
προσωπικά μου αρέσει πού όσες φορές την έπιασα επώμισα
θα ήθελα να την κυνηγήσω αλλά μέχρι τώρα δεν την έχει κάποιος κολλητός :)
Αν τη ερηξε κανει ςστο σκοπευτηριο λεω να πει εντυπωσεις. Εγω θυμαμαι οτι ξεβιδωνα... Ξεβιδωνα... Ξεβιδωνα...

Nταξει. Πλεον ξερουμε και εχουμε πει για τον μηχανισμο της αλλα πιστευω θα ειναι καλη επιλογη για οποιον την θελει. Η βλητικη αποδοση ομως? Και που ειναι φτιαγμενη?

Nταξει. Πλεον ξερουμε και εχουμε πει για τον μηχανισμο της αλλα πιστευω θα ειναι καλη επιλογη για οποιον την θελει. Η βλητικη αποδοση ομως? Και που ειναι φτιαγμενη?
βλητική απόδοση;;;; remington είναι ;)
που φιάχτηκε;;;; Αμερική λέω εγώ απ ότι διαβάζω

H βλητικη αποδοση της V3 ειναι για να τραβας τα αυτια σου και να τσιμπιεσαι γιαυτο που βλεπεις φιλε. Εχω ριξει 4000 τουφεκιες και εκτος απο μενα την εχει ριξει και ο skyfall απο δω μεσα καθως επισης και ο κολλητος μου στο κυνηγι.
Εχω ανεβασει και κατι βιντεακια απο κυνηγι στη Ν. Αφρικη για δειγμα με τσοκ anaconda mid range και φυσιγγια 28 γρ Ν 7.5 αν ενδοιαφερεσαι.

Status
Not open for further replies.
Back