skyfall
Banned
Μεχρι και τα ΒΒ μετραει Δημητρη.ΕΙδικα αν το υλικο για να τα στηλης εκει πανο ειναι λιγω παραφορτομενοΣκαι στα πολύ χοντρα και στα ατσαλια ελαχιστα μετραει η κανη φιλε
Μεχρι και τα ΒΒ μετραει Δημητρη.ΕΙδικα αν το υλικο για να τα στηλης εκει πανο ειναι λιγω παραφορτομενοΣκαι στα πολύ χοντρα και στα ατσαλια ελαχιστα μετραει η κανη φιλε
καλημερα σαραντο δεν μπορω να διανοηθω πως γινεται να βαλεις κανη αλλης μαρκας στο οπλο σου μηπως ειναι επικυνδηνο αλλα μετα διαβασα παλαιοτερες αναρτησεις στο παρεμβασεις και ψυλοκαταλαβα τι γινεται με αυτες τις επεμβασηςTι θες να πεις?Δεν καταλβα τι εννοεις?
Σκαι ο Βενετατος με Prima sv ριχνει ΒΒ ??Μεχρι και τα ΒΒ μετραει Δημητρη.ΕΙδικα αν το υλικο για να τα στηλης εκει πανο ειναι λιγω παραφορτομενο
Σκαι ο Βενετατος με Prima sv ριχνει ΒΒ ??
Εγω δεν Ασχολουμε με τετεια νουμερα σκαγιων....
Οχι Μητσο εγω τα ριχνω τα ΒΒσε 3,5 με ςΡ2Σκαι ο Βενετατος με Prima sv ριχνει ΒΒ ??
σαν τι νέο;;;;;Καλησπερα. Εχουμε κανενα νεο για τη V3?
Αν τη ερηξε κανει ςστο σκοπευτηριο λεω να πει εντυπωσεις. Εγω θυμαμαι οτι ξεβιδωνα... Ξεβιδωνα... Ξεβιδωνα...σαν τι νέο;;;;;
οι γνώμες διίστανται .xm.
προσωπικά μου αρέσει πού όσες φορές την έπιασα επώμισα
θα ήθελα να την κυνηγήσω αλλά μέχρι τώρα δεν την έχει κάποιος κολλητός
που ξεβίδωνες;;;Αν τη ερηξε κανει ςστο σκοπευτηριο λεω να πει εντυπωσεις. Εγω θυμαμαι οτι ξεβιδωνα... Ξεβιδωνα... Ξεβιδωνα...
Την παπια... Ειχα υδρωσειπου ξεβίδωνες;;;
στην v3;;;;που σε μαγαζί;;;;Την παπια... Ειχα υδρωσει
βλητική απόδοση;;;; remington είναιNταξει. Πλεον ξερουμε και εχουμε πει για τον μηχανισμο της αλλα πιστευω θα ειναι καλη επιλογη για οποιον την θελει. Η βλητικη αποδοση ομως? Και που ειναι φτιαγμενη?
Nταξει. Πλεον ξερουμε και εχουμε πει για τον μηχανισμο της αλλα πιστευω θα ειναι καλη επιλογη για οποιον την θελει. Η βλητικη αποδοση ομως? Και που ειναι φτιαγμενη?
Καλημέρα
Εχει κανείς εμπειρία απο αλλαγή των ξύλων με πλαστικά μέρη στην 11-87 premier???
Την παπια... Ειχα υδρωσει