Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βαλε καμια φωτο απο αυτην την 835 με κανα καλο φορτωμενο φυςιγγη να δουμε τι κανει.καποτε ημουν ετοιμος για τετεια καννη αλλα δεν υπηρχε σε 76
Αμα μαθω θα σου βγαλω φοτο,τη διαφορα τη καννη στη κατανομη,πολυ καλη καννη,παρε μια Γρηγορη ειναι βαρια γιαυτο και μαλλων δεν τη βγαζει πιο μακρυα,και βαλτην στη Μπενελλι.Οτι δεν ειναι αξιοπιστο αλλα και δυσχρηστο συμφωνο οτι δεν μπορει να το εχεις ως κυριο οπλο.

Βαλε καμια φωτο απο αυτην την 835 με κανα καλο φορτωμενο φυςιγγη να δουμε τι κανει.καποτε ημουν ετοιμος για τετεια καννη αλλα δεν υπηρχε σε 76
δηλαδή φιλε θες να πεις ότι με τα φυσίγγια που ριχνεις εχεις βλητικο πρόβλημα και μειωμενη φονικοτητα ? τι παραπανω πιστευεις θα σου δωσει μια ελαχιστα πιο διευρυμενη κανη ? εχουμε ένα αμαξι ντραγκστερ με 1300 ιππους , με 1320 θα κανει καλυτερο χρονο ??

δηλαδή φιλε θες να πεις ότι με τα φυσίγγια που ριχνεις εχεις βλητικο πρόβλημα και μειωμενη φονικοτητα ? τι παραπανω πιστευεις θα σου δωσει μια ελαχιστα πιο διευρυμενη κανη ? εχουμε ένα αμαξι ντραγκστερ με 1300 ιππους , με 1320 θα κανει καλυτερο χρονο ??
Πριν φτιαξω τη δικια μου Δημητρη μου ειχε μπει το μπουμπουλι στον εγκεφαλο σαν ανησυχο πνευμα που ειμαι...τελικα εφτιαξα τη δικια μου οχι που ειχα κανενα προβλημα πριν αλλα ηθελα να το κανω για μενα και για κανεναν αλλο,ηταν για μενα σαν να αλλαζω ζαντολαστιχα και αναρτηςεις στο αυτοκινητο μου.
Εχω μια επιφυλαξη κατα ποσο μπορουν να κανουν σωστη εμφαξη τα βυσματα που βρισκουμε στο εμποριο σε τοσο πολυ διευρυμενους αυλους.xm.

το θεμα με την ξεβαμενη καννη του φιλου με την V3 που ειμασταν μαζι αφρικη ..το οπλο οπως εχω γραψει εχει κανει 1 ΜΟΝΟ κυνηγι ..αυτο της αφρικης με σχεδον 3000 φυσιγγια και οπως εχω ανεβασει κ φωτο ξεβαψε η καννη σε πολλα σημεια κ κυριως κοντα στην παπια. ο φιλος το πηγε στο Καλκατζακο οπου κ το αγορασε ...και η αντιπροσωπεια του ειπε να το πάει στον κουρκουλο για πραγματογνωμοσύνη οπου και του ειπε του φιλου ότι είναι φυσιολογική φθορά!!!!!!!!! αλλά αν θέλει να του το βάψει! φυσικα ακομη δεν το εχει δεχθει μιας κ θελει αλλαγη καννης που ειναι κ το λογικο σε ολοκαινουργιο οπλο ...σιγα βεβαια μην παρει καννη.
. να του βαψει το οπλο που θα γινει με διχρωμια μετα μιας κ αποκλειεται να πετυχει το ιδιο φιλμ με το εργοστασιο , αρα αλλο χρωμα η καννη αλλο το υπολοιπο οπλο , εστω κ με μικρη διαφορα. Ελλαδαρααααααααααααααααααααααααααααα

Αν όμως ηταν Αμερική η αντιπροσωπεία θα του άλλαζε την καννη αμέσως. Μην σου πω οτι θα του εμενε και η παλιά καβαντζα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝ

Γ αυτό αν ειχα την επιλογη του ενος και μοναδικου οπλου δεν θα πηγενα σε remington. Οι Αγγλοι πριν καποια χρονια κ για δυο συνεχομενα χρονια αντιμετοπισαν προβλιματα οταν η εκει αντιπρωσοπεια έκλεισε. Κανεις δεν μπρουσε να προμηθευτει ανταλλακτικά απο την Αμερικη μια και οι νομοι εκει για την εξαγωγη οπλισμού ειναι πολυ αυστηροι. Ουτε η μαμα εταιρια μπορουσε να κανει κατι. Γ αυτο μονο Ιταλικα! Εστω στην δυσκολη να μπορεις να παρης την καννη και να πας να τους την χωσεις στον κ@@@@ ;)

Εχω μια επιφυλαξη κατα ποσο μπορουν να κανουν σωστη εμφαξη τα βυσματα που βρισκουμε στο εμποριο σε τοσο πολυ διευρυμενους αυλους.xm.
Το πως δεν ξερω ,παντος σε διατρηση-συγκεντρωση-κατανομη δεν παρουσιαζουν προβλημα το αντιθετο,αλλα το στοιχιημα ηταν να σωση τη τουφεκια απο πιεσεις και δεν μπορεσε,απλα οπως και καθε βελτιωση κανει κατι το επιπλεων.Εγω δεν στηριζω σουπερ ντρουπερ βελτιωσεις επειδη θα παρεις ενα καλυτερο μεσο ορο και μερικα σκαγια επιπλεων πιο γρηγορα!Καλυτερη σε αριθμους ειναι,πρακτικα δεν στηριζω καμμια καννη.Να για να περνει τους αριθμους υπερ της,κατι τετοιο.

Το πως δεν ξερω ,παντος σε διατρηση-συγκεντρωση-κατανομη δεν παρουσιαζουν προβλημα το αντιθετο,αλλα το στοιχιημα ηταν να σωση τη τουφεκια απο πιεσεις και δεν μπορεσε,απλα οπως και καθε βελτιωση κανει κατι το επιπλεων.Εγω δεν στηριζω σουπερ ντρουπερ βελτιωσεις επειδη θα παρεις ενα καλυτερο μεσο ορο και μερικα σκαγια επιπλεων πιο γρηγορα!Καλυτερη σε αριθμους ειναι,πρακτικα δεν στηριζω καμμια καννη.Να για να περνει τους αριθμους υπερ της,κατι τετοιο.
Σαραντο ειμαι ο τελειως λαθος ανθρωπος να μιλησεις για αριθμους.....εγω αν δεν δω πως βγαινουν τα σκαγια και αν δεν ντουφεκισω ειμαι χειροτερος απο τον απιστο Θωμα.

Σαραντο ειμαι ο τελειως λαθος ανθρωπος να μιλησεις για αριθμους.....εγω αν δεν δω πως βγαινουν τα σκαγια και αν δεν ντουφεκισω ειμαι χειροτερος απο τον απιστο Θωμα.
Καλα κανεις, τα σκαγια σου θα βγουν σωστα,γιαυτο και ριχνει τα σκαγια με κοντο spread στο χαρτοπολτο,τριβες μηδεν.

Και ο Τολης που με ερωτουσε για τη Ρεμι βλητικα του ειπα να μη τη παρει για αυτα που προσφερει,στο οπλο του με 18,4 αυλο και κωννο εισαι κομπλε,πολυ εχουν επιρρεαστει απο τη καπως καλυτερη τουφεκια που προσφερουν τα 18,5+ αυλοι,παρα για τη πρακτικη τους αξια.

Παντος η ουσια ειναι οτι αν παρουμε καποιες τηχ. γωμοσσεις και δωκ. σε καννη ρεμ. και κανη μπενελλι η βερεττα η ρεμ. θα βγαλει τα σκαγια καλιτερα .Δεν μιλαω για δωκ. φησηγγια .

Παντος η ουσια ειναι οτι αν παρουμε καποιες τηχ. γωμοσσεις και δωκ. σε καννη ρεμ. και κανη μπενελλι η βερεττα η ρεμ. θα βγαλει τα σκαγια καλιτερα .Δεν μιλαω για δωκ. φησηγγια .
Δεν διαφωνο για το αποτελεσμα,η χρωμιωση στις φορτωμενες γομοσεις τινει να μην τα καταφερνει τοσο καλα στις κατανομες αλλα τι στιγμη που κανεις το ιδιο πραγμα για να κρατησεις τα σκαγια σου μαζι πρακτικα δεν εχει και καμμια ιδιατερη αξια.Ακομα και η ΣΧ3 εχασε απο τη Ρεμι στο μεσο ορο.Σωστα ειναι αυτα που γραφης.

Δεν διαφωνο για το αποτελεσμα,η χρωμιωση στις φορτωμενες γομοσεις τινει να μην τα καταφερνει τοσο καλα στις κατανομες αλλα τι στιγμη που κανεις το ιδιο πραγμα για να κρατησεις τα σκαγια σου μαζι πρακτικα δεν εχει και καμμια ιδιατερη αξια.Ακομα και η ΣΧ3 εχασε απο τη Ρεμι στο μεσο ορο.Σωστα ειναι αυτα που γραφης.
Ναι ΣΑΜ απλα τα ψιλοκοσκινιζω αυτα γιατι ριχνω πολη ΒΒπου και το ενα σκαγιο μετραει.

Status
Not open for further replies.
Back