Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αφού έχεις φράγκα ρε ...και είμαι γαμιστερο το όπλο ...€1400 δωστα που κολλάς....έτσι δεν λέτε όλοι ότι γαμαει και είναι το καλύτερο αυτογεμες του αιώνα.... Ιδού η Ρόδος ...ή μάλλον η Κέρκυρα
Aν ειχα φραγκα θα ασχολ. με παλιοτουφεκα ρε φιλε??θα επερνα ενα κοσμι στα μετρα και στα σταθμα τα δικαμου και θα ειχα τελιωσει.;) Παντος ολλο μπαινο στην σελιδα σου και βλεπω τα κηνηγια με τα παπια στην Ρουμανια . εισαι καλο τουφεκι ρ παλικαρι.

Aν ειχα φραγκα θα ασχολ. με παλιοτουφεκα ρε φιλε??θα επερνα ενα κοσμι στα μετρα και στα σταθμα τα δικαμου και θα ειχα τελιωσει.;) Παντος ολλο μπαινο στην σελιδα σου και βλεπω τα κηνηγια με τα παπια στην Ρουμανια . εισαι καλο τουφεκι ρ παλικαρι.
Βρε το χειρότερο όπλο διάλεξες. Άσε που κάνει κ εμπλοκές. Τι το καλό έχει...άντε να σε δω στο βάλτο με κρύο κ γάντια να το γεμίζεις...ή άντε να περνάνε πουλιά κ να βιάζεσαι να το γεμίσεις...κάτσε Τούρκο!!
Όχι φίλε μου, δεν είμαι καλό τουφέκι... Καλός είναι ο φίλος μου ο "σκοπευτής" εγώ είμαι μέτριος+

Συνάδελφοι καλημέρα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος το κλείστρο σε καραμπίνα 1187 που αγκιστρώνει και μένει πίσω;

Συνάδελφοι καλημέρα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος το κλείστρο σε καραμπίνα 1187 που αγκιστρώνει και μένει πίσω;
τι ακριβως εννοεις? γιατι το κλειστρο της 1187 παντα σχεδον μενει ανοιχτο οταν οπλιζεις η αδειαζεις

Όταν μείνει ανοιχτό που συγκρατείτε ;Στο τελευταίο κυνήγι το όπλο μου έκανε εμπλοκές και μετά το κλείστρο δεν έμενε πίσω. το έλυσα και ταν έβγαλα την σκανδάλη επαισε και το πλαϊνό λαμακι .το πήγα σε οπλουργό το έδεσε το όπλο δεν είδε κάτι και το λαμακι το χτύπησε κάπως να σφηνώσει,μου είπε να το δοκιμάσω ,εχθές πήγα στο σκοπευτήριο και έριξα 15 φυσίγγια διάφορα και 28 γραμμάρια το όπλο δούλεψε κανονικά έχω την απορία τη ήταν για να μην μου το ξαναπαρουσιασει.

Όταν μείνει ανοιχτό που συγκρατείτε ;Στο τελευταίο κυνήγι το όπλο μου έκανε εμπλοκές και μετά το κλείστρο δεν έμενε πίσω. το έλυσα και ταν έβγαλα την σκανδάλη επαισε και το πλαϊνό λαμακι .το πήγα σε οπλουργό το έδεσε το όπλο δεν είδε κάτι και το λαμακι το χτύπησε κάπως να σφηνώσει,μου είπε να το δοκιμάσω ,εχθές πήγα στο σκοπευτήριο και έριξα 15 φυσίγγια διάφορα και 28 γραμμάρια το όπλο δούλεψε κανονικά έχω την απορία τη ήταν για να μην μου το ξαναπαρουσιασει.
Einai to lamaki που απελευθερονει το φησηγγιο απο την αποθηκη χαλαει σε ολλες τις ρεμ. γιατι ειναι πριτσινομενο.δεν ειναι κατι σοβαρο.Φησηκη φθορα της ρεμ..sarcastic.

Παιδιά επιστροφή από σκοπευτήριο...με το φίλο που είχαμε πάει μαζι Αφρική. Το όπλο είναι από service ...εμπλοκές δεν έκανε ...έχει κυνηγήσει μια ΜΟΝΟ βδομάδα. Δεστε χάλια στη μπογιά... No comments ...ποιότητα remi.

Απαράδεκτο!!! Οπως ειναι πίσω να σου το φτιάξουν μαζι με οτι αλλα θέματα εχεις. Στην Αμερικη εχει εφορου ζωη εγγύηση και γενικος την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση λέτε να το αλλάξω;εχθές δεν μου έκανε εμπλοκές είναι το λαμακι που όταν βγάζεις την σκανδάλη παίρνανε οι πίροι;Επίσης ήθελα να ρωτήσω όταν την αδειάζεις την καραμπίνα αδειάζει από κάτω από την αποθήκη πατώντας το λαμακι ; η΄' φέρνεις το κλείστρο συνεχεία μπρος πίσω.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση λέτε να το αλλάξω;εχθές δεν μου έκανε εμπλοκές είναι το λαμακι που όταν βγάζεις την σκανδάλη παίρνανε οι πίροι;Επίσης ήθελα να ρωτήσω όταν την αδειάζεις την καραμπίνα αδειάζει από κάτω από την αποθήκη πατώντας το λαμακι ; η΄' φέρνεις το κλείστρο συνεχεία μπρος πίσω.
Οχι δεν χρ. να το αλαξεις. δεν εχει ανανγκη.τα αδιαζεις η με τον ενα ημε τον αλλον τροπο.;) ουτος η αλλος το κραταει ο πιρος τησς σκανδαλης.

Εβγαλα το μεσαιο στοχαστρο της versa ειναι 2.5 mm και θελω να βαλω ακέφαλη για την υγρασία. Γνωριζει καποιος καποιο διαδικτυακό μαγαζί. Εχω φαει τον τόπο .hair.

Καλησπερα. Μολις ειδα απο κοντα και επομιση την ρεμ ν3. Καλο ζυγισμα,υλικα αυτο που περιμενα και δειχνει στιβαρο. Ο μηχανισμο κλειστρο απλο μαλακο σαν αδρανειας... Ο μηχανισμος του βεβαια ειναι το ζητουμενο. Εχει και διδθμο στοχαστρο

Φιλοι καλημερα. Χθες για πρωτη φορα ειδα απο κοντα μια ρεμι 1148 με πολυτσοκ. Ειναι οπλο ελατηριου οπως οι auto 5. Η συγκεκριμενη που ειδα ειχε πολυτσοκ επανω. Ξερει κανεις τιποτα για το οπλο αυτο? Αν ηταν εισαγωγης τα παλια τα χρονια που λεμε η αν κυκλοφορησε γενικα? Πειτε γενικα τι ξερετε

Φιλοι καλημερα. Χθες για πρωτη φορα ειδα απο κοντα μια ρεμι 1148 με πολυτσοκ. Ειναι οπλο ελατηριου οπως οι auto 5. Η συγκεκριμενη που ειδα ειχε πολυτσοκ επανω. Ξερει κανεις τιποτα για το οπλο αυτο? Αν ηταν εισαγωγης τα παλια τα χρονια που λεμε η αν κυκλοφορησε γενικα? Πειτε γενικα τι ξερετε

H ομοιοτητα με την Α5 καθολου τυχαια. Εχουν τον ιδιο σχεδιαστη τον John Browning. Κυκλοφορησε για περιπου δυο δεκαετιες Αμερικη μετα το δευτερο παγκοσμιο πολεμο και αποτελεσε τη βαση του μεταγενεστερου 1100. Δεν ξερω κανεναν στην Ελλαδα που να κυνηγησε αυτο το οπλο, ισως το εφεραν μεταναστεσ απο Αμερικη.

Είναι πολύ καλό όπλο με εξαιρετική τουφέκια,εισαγόταν Ελλάδα,η συγκεκριμένη που είδες είναι εξ Αμερικής λόγω του πολυτσοκ!!!!;)

Status
Not open for further replies.
Back