θα κοιταξω στο μαγαζι τωρα το απογευμα και εαν εχψ θα σου πωΕβγαλα το μεσαιο στοχαστρο της versa ειναι 2.5 mm και θελω να βαλω ακέφαλη για την υγρασία. Γνωριζει καποιος καποιο διαδικτυακό μαγαζί. Εχω φαει τον τόπο
έχει ένας φίλος μια,από Αμερική είχε έρθει και ανταλλάχθηκε από τον πατέρα του με οικοδομική εργασίαΦιλοι καλημερα. Χθες για πρωτη φορα ειδα απο κοντα μια ρεμι 1148 με πολυτσοκ. Ειναι οπλο ελατηριου οπως οι auto 5. Η συγκεκριμενη που ειδα ειχε πολυτσοκ επανω. Ξερει κανεις τιποτα για το οπλο αυτο? Αν ηταν εισαγωγης τα παλια τα χρονια που λεμε η αν κυκλοφορησε γενικα? Πειτε γενικα τι ξερετε
Geiati nte kai kala na valei manisia? Giati den pas se enan oplourgo na sou prosarmosei?θα κοιταξω στο μαγαζι τωρα το απογευμα και εαν εχψ θα σου πω
εχω τελικα βιδακτα μου ειχε δωσει ο οπλουργος μου 3.4 για αυτην την δουλεια .το θεμα ειναι πως θα συναντηθουμε για σου δωσωΕβγαλα το μεσαιο στοχαστρο της versa ειναι 2.5 mm και θελω να βαλω ακέφαλη για την υγρασία. Γνωριζει καποιος καποιο διαδικτυακό μαγαζί. Εχω φαει τον τόπο
Γιατι δεν ξερουν της συγκεντρωσεις των συσφιξεων,και δεν ξερουν πως λειτουργουν η κατανομες,τι περνω τι πρεπει να παρω,απο εκει ξεκινας,απειρες φορες εχουν γινει αναφορες σε αυτα τα θεματα.Εχω αμφιβολια κανω κατι γιαυτο,αλλα δεν κανουν τιποτα .Και αυτο φαινεται οταν χρονια αργοτερα γραφουν της ιδιες ανακριβιες.2 aggelies. Mia 1100 me 65 kani kai tsokakia kai mia 1100 70 kani stathero *** apli thalami. Giati lene orismenoi oti autes me stathera tsokarismata uperteroun?
Οταν λοιπων αυτη η σχεση δεν ειναι σωστη μια ντεμι καννη απλα δεν βγαζη ντεμι τουφεκια,και σου χαλαει και τη κατανομη,και αυτο ειναι ολο,και κακη σχεση μεταξυ αυλου -τσοκ δεν ειναι φαινομενο μονο των εναλλασομενων τσοκ.Αυτη η σχεση πρεπει να ειναι σε μια γεωμετρια ανεκτη,δεν χρειαζεται η σουπερ ακριβεια μεταξυ τους οπως λαθος καποιος εγραψε πριν καιρο,ο οποιος δεν ασχολητεαι με την οπλουργεια.Εχω δει δουλεια σε τσοκ, απιστευτα συμμετρικη ,σε σχεση με τη καννη,το αποτελεσμα απο ενα διαγραμμα 10 βολων , δεν ηταν καλυτερο απο μια αλλη με οχι τοσο καλη δουλεια αλλα αποδεκτη.Πιστευω εχει να καννη με τη σχεση αυλου τσοκ.
Με μακρυ κωννο /και στεννο αυλο στο χοντρο σκαι θα χασεις.Στα σπουργιτο-φυσσιγκα εισαι καλυτερος.Δεν βαζω ποτε 4αστερια στα οπλα μου...και δεν πιστευω η rem να κοντραρη τη beneli μου
Ακομα και στα χοντρα δεν θα χασω.ναι σαραντο το εχουμε τσεκαρη σε τρεις benelli κατωτερη σα ντουφεκια η 11-87 παντα οι benelli εβγαζαν καλυτερη ντουφεκια στο χαρτι...ομως η ρεμιγκον εβγαζε σε πολυ καλη κατασταση τα σκαγια και τα σκοτωματα της ηταν παρα πολυ καλα,δηλαδη αυτο που μας ενδιαφερει εμας.Με μακρυ κωννο /και στεννο αυλο στο χοντρο σκαι θα χασεις.Στα σπουργιτο-φυσσιγκα εισαι καλυτερος.
Τωρα μιλας σωστα,τη κατανομη τη φτιαχνεις δεν ξερω σε τη κατασταση ειναι το οπλο που δοκιμασες απο γεωμετρια,απο τη δικια μου που την εχω διωρθοσει δεν υπαρχη περιπτωση να ριξει καλυτερα.Τωρα στο βασικο ζητουμενο,διατρηση,ο στενος αυλος οτι και να του κανεις ειναι στεννος αυλος,χαμηλες ταχυτητες λιγοτερα τα γρηγορα σκαγια,και γιαυτο και στην οριακη τουφεκια μειονεκτη .Εγω δεν στηριζω ομως το δεν σκοτωνει,χωρις να το ξερω 20 χρονια κυνηγισα και τους δυο αυλους χωρις να εχω καμμια υποψια που παιζει τεραστιο ρολο!Ποτε δεν καταλαβα διαφορα,και παιζει τεραστιο ρολο να μην εισαι υποψιαζμενος!Αυτο ομως που ειδες ειναι αληθεια και ετσι ειναι σωστα γραφης.Ακομα και στα χοντρα δεν θα χασω.ναι σαραντο το εχουμε τσεκαρη σε τρεις benelli κατωτερη σα ντουφεκια η 11-87 παντα οι benelli εβγαζαν καλυτερη ντουφεκια στο χαρτι...ομως η ρεμιγκον εβγαζε σε πολυ καλη κατασταση τα σκαγια και τα σκοτωματα της ηταν παρα πολυ καλα,δηλαδη αυτο που μας ενδιαφερει εμας.
Και για να σε προλαβω Ναι δεν μετρησαμε απολυτα νουμερα συγκετρωσης γιατι δεν πολυενδιαφερουν εμας,αλλα πραγματα ποιο σημαντηκα κοιταμε
Τωρα μιλας σωστα,τη κατανομη τη φτιαχνεις δεν ξερω σε τη κατασταση ειναι το οπλο που δοκιμασες απο γεωμετρια,απο τη δικια μου που την εχω διωρθοσει δεν υπαρχη περιπτωση να ριξει καλυτερα.Τωρα στο βασικο ζητουμενο,διατρηση,ο στενος αυλος οτι και να του κανεις ειναι στεννος αυλος,χαμηλες ταχυτητες λιγοτερα τα γρηγορα σκαγια,και γιαυτο και στην οριακη τουφεκια μειονεκτη .Εγω δεν στηριζω ομως το δεν σκοτωνει,χωρις να το ξερω 20 χρονια κυνηγισα και τους δυο αυλους χωρις να εχω καμμια υποψια που παιζει τεραστιο ρολο!Ποτε δεν καταλαβα διαφορα,και παιζει τεραστιο ρολο να μην εισαι υποψιαζμενος!Αυτο ομως που ειδες ειναι αληθεια και ετσι ειναι σωστα γραφης.[/QUOT
Η ρεμ πιστεψε με σε πολλλλλλλυ κατασταση...πλεον μαζι με τον sky δεν εχουμε οπλο που δεν το εχουμε γαργαλησει
Βαλε καμια φωτο απο αυτην την 835 με κανα καλο φορτωμενο φυςιγγη να δουμε τι κανει.καποτε ημουν ετοιμος για τετεια καννη αλλα δεν υπηρχε σε 76Δεν καταλαβα αυτο που λες,οπλο κατωτερο σε συγκεντρωση-κατανομη εχει προβλημα,η αχρωμειωτες λογο ελειψεις χρωμιου διωρθονονται ευκολα και φτηνα,απο τη δικια μου εμπειρια.Συν οτι στις μεγαλες πιεσεις η αχρωμειωτη σωζει τελος παντων οτι μπορει να σωθει,Τωρα οσο για γεωμετριες και καλη τουφεκια την 835 κατα την δικη μου εμπειρια δεν τη πιανει καμμια καννη αν κατσεις και μετρησεις διατρηση-συγκεντωση-κατανομη,και οσο πιο πολυ τη φορτωνεις τοσο πιο πολυ κανει τη διαφορα,ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!
Γνωμη μου που τετεια οπλα δεν πρεπει να ειναι βασικα μας οπλα,ειδικα με την ιδιοτητα της ρεμ να βγαζει απειρες ζημιες.αν παθει κατι ανταλακτικα ποτ θα βρεις;και μην ακουσω απο κανεναν τη να παθει....Ρωτησα για την 1148. Ειναι πολυ πολυ φτηνη και σε σε πολυ καλη κατασταση. Μονο που το πολυτσοκ αλλαζει συσφιξη μετα απο καθε τουφεκια. Νομιζω αυτο διορθωνεται