Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα ήρθε η V3 . Εχει όντος μια φλατζα στο κοντάκι . Έρχεται αμέσως στο μάτι όπως οι σειρές 1100&1187.Στο χάρτινο κουτί έχει 3 τσοκ , κλειδί , μειωτηρα , κλειδαριά κι δυο αυτοκολητα της remi. Θα κάνω καμία βλητικη δοκιμή από έβδομαδα
Αντε φιλε να την χαρεις! Κανε καμια αναλυτικη οαρασουσιαση με φωτος

Σήμερα ήρθε η V3 . Εχει όντος μια φλατζα στο κοντάκι . Έρχεται αμέσως στο μάτι όπως οι σειρές 1100&1187.Στο χάρτινο κουτί έχει 3 τσοκ , κλειδί , μειωτηρα , κλειδαριά κι δυο αυτοκολητα της remi. Θα κάνω καμία βλητικη δοκιμή από έβδομαδα
Καλοτούφεκη! Πιστεύω άριστη επιλογή!!!

Καλορίζικη!
Καλές τουφεκιές!

Καλοριζικη και ειμαι σιγουρος οτι θα την ευχαριστηθεις

Καλοριζυκι καλοντουφεκη Νικολα αναμενουμαι παρουσιαση

Καλοριζυκι καλοντουφεκη Νικολα αναμενουμαι παρουσιαση
Ψάχνω να βρω μια δροσερή παρουσιάστρια να την κρατάει κι εγώ να σχολιάζω . Όπως Αμερική . ha haaa.ha ha ha..ha ha ha.!!!!!με την πρώτη ευκαιρία Νικόλα μικρέ .

Ψάχνω να βρω μια δροσερή παρουσιάστρια να την κρατάει κι εγώ να σχολιάζω . Όπως Αμερική . ha haaa.ha ha ha..ha ha ha.!!!!!με την πρώτη ευκαιρία Νικόλα μικρέ .

Μην τα κανεις αυτα εδω μεσα....εχουμε πολλους ερωτιαρηδες......
Καλοριζικη φιλε........

Καλοριζικη Νικολα Ρεμινγκτονακια!:)
Ακόμα σε χάρτινο κουτί δίνονται η ρεμ?
Για τα χρήματα,την ποιότητα κ το "όνομα" περίμενα κάτι διαφορετικό..
Σε χαρτόνι όντος . Κι ούτε ένα πράσινο σηματάκι R πουθενά .... ούτε καν στην λαβή όπως η Versa. Έλλειψη φαντασίας ; Τσιγκουνιά ; Τι να πω ...

Kαλοριζικη-καλότουφεκη Νικόλα! 18,5 άυλο έχει? γράφει πάνω τίποτα γιατί στα ιταλικά δεν γράφουν τίποτα πια..
Όχι . 18.55 έχει όμως όπως έχω διαβάσει .κι χωρίς αριθμό η κάνη όπως τα παλιά remi . Ποτέ δεν έλεγαν άυλο στη remi

Σε χαρτόνι όντος . Κι ούτε ένα πράσινο σηματάκι R πουθενά .... ούτε καν στην λαβή όπως η Versa. Έλλειψη φαντασίας ; Τσιγκουνιά ; Τι να πω ...

Tσιγκουνια για τον απλουστατο λογο οτι το οπλο ειχε ταβανι στην τιμη και επρεπε να κοψουν πραγματα. Το οπλο που κυκλοφορει τωρα ειναι το βασικο μοντελο που προοριζεται για το 80% της αμερικανικης αγορας η οποια εχει ενα χιλιαρικο δολλαρια ταβανι στην καραμπινα. Τα επομενα μοντελα V3 που θα κυκλοφορησουν θα εχουν ολα τα καλουδια και τιμη 1700 στην Αμερικη για τους λιγους μερακληδες

Status
Not open for further replies.
Back