Όλα τα αερίων θέλουν παραπάνω καθαρισμό σε σχέση με τα αδράνειας...αν είχα φράγκα...ενα ποζεδακι θα χτύπαγα ...δυο κανες δυο τσοκαρισματα....απο τοτε που γίναν τριαρες ...ποιος ο λόγος για ημιαυτόματα???
Τεσσερα καθαρισματα..δυο κανες δυο τσοκαρισματα....
Ελα νταξει σωστα λεει ο φιλος. Δεν ειναι μονο το ενα + αλλα ολοκληρη φιλοσοφια και κουλτουρα στο κυνηγι το δικαννο.Τεσσερα καθαρισματα..
Δεν ξέρω με αέρα κόντρα ......ισως έχω θέμα .ισως όχι . Περίμενε να βρω καιρό νότιο_!,,,Οποτε...με αέρα...φατσα θα έχεις θέμα με την καπνα...εύχομαι βεβαια να μην ...anyway καλοτουφεκο να είναι!
Πολύ σωστά . Εγώ παντα στο τέλος στο B 25 με καταλήγω .Όλα τα αερίων θέλουν παραπάνω καθαρισμό σε σχέση με τα αδράνειας...αν είχα φράγκα...ενα ποζεδακι θα χτύπαγα ...δυο κανες δυο τσοκαρισματα....απο τοτε που γίναν τριαρες ...ποιος ο λόγος για ημιαυτόματα???
Nίκο έχεις Browning b25,αν έχεις τι βαθμίδας είναι;sorry για το ofΠολύ σωστά . Εγώ παντα στο τέλος στο B 25 με καταλήγω .
FOtis έχω . 76 πόντους 1-2 σταθερό . Με φαρδιά ρίγα πάνω . Μόνοσκάνδαλο .Nίκο έχεις Browning b25,αν έχεις τι βαθμίδας είναι;sorry για το of
Απ ότι κατάλαβα ο Φώτης ρωτάει τι βαθμίδας είναι,b1 b2????Ναι
FOtis έχω . 76 πόντους 1-2 σταθερό . Με φαρδιά ρίγα πάνω . Μόνοσκάνδαλο .
1969 κατασκευή . Β25 Α1 .μεχρι εκεί ξέρω !Απ ότι κατάλαβα ο Φώτης ρωτάει τι βαθμίδας είναι,b1 b2????
Περίεργο. Η versa max παρότι έχει το ίδιο σύστημα αερίων ποτέ δεν έχω δει καπνό η αέρια να με ενοχλήσουν! Είσως η ποιο μακριά βάση 3,5 να κάνει την διαφορά. Όπως κ να έχει περιμένουμε reviwe κ φωτό. ΚαλορίζικηΚι επανέρχομαι , το όπλο έχει πολύ καλή ντουφέκια . Με ένα Seminole που έβαλα 4* από την 1187 που είχα , έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος . Καμία εμπλοκή , κανένα γρεζι η κάτι που να με ενόχλησε . Τωρα από το θέμα μουτζούρες , βγάζει στην βάση της αποθήκης λίγο θα έλεγα , κι αρκετό καπνό στην αρχή της πάπιας εκεί που έχει της τρύπες διαφυγής αερίων . Στο κυνήγι δεν με ενόχλησε η καπνά . Βγάζει όμως καπνό . Το μόνο που θέλει συνήθεια ( εγώ το Κατάλαβα αμέσως ) είναι το ‘νεκρό ‘ Πόυ έχει η σκανδάλη μέχρι να τραβήξεις . Όπως τα ραβδωτα η πιστόλια . Δεν είχα άλλο όπλο κυνηγετικό με κενό σε σκανδάλη κι κάπως θέλει συνήθεια .
Σωστός!!!ήθελα να πω Α1 η Α2.Εσενα είναι Α1 με μαύρη βάση!!!πανέμορφο όπλο,να το χαιρεσαι!!!1969 κατασκευή . Β25 Α1 .μεχρι εκεί ξέρω !
Ευχαριστώ Takis . Είναι με μαύρη βάση ναι . Κι αν θυμάμαι καλά με 12 χιλ πλάτος ρίγα . Τέλος κυνήγιου θα πάω να φτιάξω κοντάκι στα μέτρα μου .Σωστός!!!ήθελα να πω Α1 η Α2.Εσενα είναι Α1 με μαύρη βάση!!!πανέμορφο όπλο,να το χαιρεσαι!!!
Περίεργο. Η versa max παρότι έχει το ίδιο σύστημα αερίων ποτέ δεν έχω δει καπνό η αέρια να με ενοχλήσουν! Είσως η ποιο μακριά βάση 3,5 να κάνει την διαφορά. Όπως κ να έχει περιμένουμε reviwe κ φωτό. Καλορίζικη[/QUOTE Αν καταφέρω να ανεβάσω φωτό θα το κάνω .
Με πολλά.....χιλιόμετρα και συχνό καθαρισμό!Πως στρωνουμε μια αχρωμιωτη κα
Όπως είπαν κι τα παιδιά ποιο πριν ,η κάνη θέλει πολύ συχνά καθάρισμα ( στην αρχή κάθε φορά που γυρνάμε από κυνήγι ) κι μετά από 2-3 χρόνια αρκεί μια 1-2 φορές την εβδομάδα .Αυτο το είχα διαβάσει σε ένα αμερικανικό άρθρο παλιά . Αν κι εγώ πάντα καθαρίζω ακόμα κάθε μέρα την 1187 ακόμα κι μετά από 20 χρ ha haaaΜε πολλά.....χιλιόμετρα και συχνό καθαρισμό!