Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΚαλημΚαλ σε όλους αν και διαβάζω καθημερινά σχεδόν όλα τα άρθρα δεν έχω γράψει παρα ελαχιστες φορές. Ειχα κλειδωθεί κιόλας .... Τέλος πάντων.
Υα ήθελα νανπαρακαλεσω όποιο από τα παιδιά έχει διάθεση να μου πει σχετικα με με μια rem 1100 την οποια μου χάρισε ένας φίλος του πατέρα μου.
Ειναι magnum και γνωστός οπλουργός μου ειπε οότ ριχνςρ μόνο φυσίγγια μαγνουμ ....!
Ισχύει? Η αλήθεια είναι οτι μου κάνει εμπλοκές με τα τσιχλοφυσιγκα.... ΤιΤκανω?
Ευχαριστώ πολύ

ΚαλημΚαλ σε όλους αν και διαβάζω καθημερινά σχεδόν όλα τα άρθρα δεν έχω γράψει παρα ελαχιστες φορές. Ειχα κλειδωθεί κιόλας .... Τέλος πάντων.
Υα ήθελα νανπαρακαλεσω όποιο από τα παιδιά έχει διάθεση να μου πει σχετικα με με μια rem 1100 την οποια μου χάρισε ένας φίλος του πατέρα μου.
Ειναι magnum και γνωστός οπλουργός μου ειπε οότ ριχνςρ μόνο φυσίγγια μαγνουμ ....!
Ευχαριστώ πολύ
Το δαχτυλιδι της κανης πόσες τρύπες εχει και που

Ευχαριστώ πολύ

Να ρίχνει μόνο φυσιγγια μαγκνμουμ αποκλείεται. Μάλλον σου είπε ότι η θαλαμη της είναι μαγκνουμ

Να ρίχνει μόνο φυσιγγια μαγκνμουμ αποκλείεται. Μάλλον σου είπε ότι η θαλαμη της είναι μαγκνουμ
Μη το λες.αυτες οι κανες εχουν συνήθως μικρη τρύπα για να δουλεύουν γομωσεις απο 40-42 γραμμάρια και πανω.ενδέχεται ακομα και με 34-36 να κανουν εμπλοκες

Ευχαριστώ πολύ
Γειά σου Άγγελε, να είναι μόνο για 3" λίγο παράξενο?λογικά θα γράφει πάνω στην καννη for 2 3/4 or 3" shells αργότερα που θα το κοιτάξεις θα μας πεις. Τωρα αφου το λέει οπλουργος κατι θα ξέρει, αυτό για το μόνο 3" το έχω ακούσει από παλιούς κυνηγούς πολλές φορές είτε θέλοντας να δώσουν έμφαση ότι το όπλο τους ρίχνει βαριές γομωσεις είτε γιατί έκαναν λάθος στην τοποθέτηση των ροδελων (άλλο όπλο browning 2000) . Με την 1100 είχα εμπλοκές με φυσίγγια χαμηλών γομωσεων από 30 και κάτω, και εμπλοκές πάλι σε κάλυκες με οχταρι παφυλα.

Κάνε ένα καλό καθαρισμα αλλαξε και τα λαστιχακια.

Όπως λεει ο Κονσταντίνος θέλει φυσίγγι που ο κάλυκας εχει αρκετό μέταλλο και γενικά να έχει πιέσεις .

Με τα λαμπρο τα ασπρα εριχνα πολλα κουτιά χωρις εμπλοκή

Μια μέρα έβαλα express 32 που τότε βγαινανε με πολυ μικρο μέταλλο και με τρελανε στις εμπλοκες

Τα 3in remi εχουν μια τρυπα διαφυγης αεριων Τα 2/3,4 εχουν 2,και ριχνουν ανετα 28γρ το καλοκαιρι.Και απο 30 και πανω τον χειμωνα,αν ειναι σωστα συντρηρημενα και λαδωμενα.
Οσο και να την καθαρισεις,οτι και να της αλαξεις ποτε δεν θα ριξεις κατω απο 34γρ. χωρις εμπλοκη.
Το μονο που σε σωζει ειναι,να κανεις τρυπα ακριβως διπλα απο την αλη,στις ιδιες μοιρες και στο ιδιο παχος.
Η πας σε οπλουργο η σε μηχανουργο.Εκτος αν εχεις βαση σταθερου τρυπανιου με μοιρες και την γνωση να το κανεις μονος σου.

Το πιο πανω επιδιωκουμε...
Οπως τα ειπε ο Βασιλης,ακριβως!
Με την δευτερη τρυπα,δουλευε ραπτομηχανη!:)
Παρα πολυ λογικο γιατι η δικη μου 100 G3 εχει δυο τρυπες διαφυγης αεριων και εχω ριξει πολλα 28αρια χωρις κανενα προβλημα

Status
Not open for further replies.
Back