Όπλο που να ρίχνει μόνο 3’ ίντσες φυσίγγια , πρώτη φορά ακούω . Κι δεν μου κάθεται να είναι σωστό . Δηλαδή έχει Θαλάμη 76 χιλ κι δεν ρίχνει τα 70 ????
αυτη η κανη που εβαλε ο γιαννης την πηρα εγω.ειχε μικρη τρυπα και τ απλα δεν τα εριχνε.δεν ειναι θεμα οπλου ειναι θεμα κανης.μεγαλωσαμε τη μια τρυπα και ανοιξε ο γεροντας και δευτερη και τωρα τα δουλευει ολα.η αλλη κανη που εχω η απλη τα ριχνει ολα μεχρι τα 40Όπλο που να ρίχνει μόνο 3’ ίντσες φυσίγγια , πρώτη φορά ακούω . Κι δεν μου κάθεται να είναι σωστό . Δηλαδή έχει Θαλάμη 76 χιλ κι δεν ρίχνει τα 70 ????
Τι να πω ..... δεν κατέχω .αυτη η κανη που εβαλε ο γιαννης την πηρα εγω.ειχε μικρη τρυπα και τ απλα δεν τα εριχνε.δεν ειναι θεμα οπλου ειναι θεμα κανης.μεγαλωσαμε τη μια τρυπα και ανοιξε ο γεροντας και δευτερη και τωρα τα δουλευει ολα.η αλλη κανη που εχω η απλη τα ριχνει ολα μεχρι τα 40
Το πιστόνι είναι γύρω από την αποθήκη ( κοιτά μην κόλλησε μέσα στο μαστό της κανης ) . Οι τρύπες είναι ορατές από το μαστό .Καλημέρα πρέπει να λυθεί το πιστόνι για να δω την τρύπα? Νομίζω μία έχει..
δες παραπανω τη φωτο.αυτη η κανη ειναι δικια μου.μεγαλωσαμε τη μια τρυπα και ανοιξαμε και δευτερη στο ιδιο μεγεθοςΤώρα τι κάνουμε?
Γιατι να την βαλεις βιτρινα??Ωχ κατάλαβα θα την βάλω στην βιτρίνα μου φαίνεται....
Ευχαριστώ κύριε Γιάννη.
Κάντο μας Λιανα .xm.Τελικά σήμερα που καθάριζα την V3 για να μπει στον οπλοβαστο {αυριο δουλευω κι δεν θα πάω κυνήγι }, έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα . Αυτος που σχεδίασε το κλείστρο του όπλου πρέπει , η να Του είχαν πει ότι θα απολυθεί σύντομα , η δεν ήταν Καλά ψυχολογικά εκείνες της μέρες .Δεν εξηγείτε αλλιως. .smashfrak.
Αυτος που σχεδίασε το κλείστρο του όπλου πρέπει , η να Του είχαν πει ότι θα απολυθεί σύντομα , η δεν ήταν Καλά ψυχολογικά εκείνες της μέρες
Έλα ρε μη κάνς έτς! Μπορει να ναι σοβαρο
Φίλε καλές οι περιγραφές σου και βοηθάνε. Βάλε καμία φώτο οταν μπορείς... Που να ξαναλυνεις τωρα...Τι να πω.... δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο το έκαναν τόσο πολύπλοκο . Αν το βγάλεις από την βάση, για να το ξαναβάλεις πρέπει να καθισεις να σκέφτεις . Μπαίνει παντοντας το κάτω μέρος βέβαια όχι κανονικά , κι κάθεται μουλάρωμενο .ουτε μπρος ούτε πίσω ούτε μπορεις να βάλεις το μοχλό όπλισης . Πρέπει να βάλεις τον μοχλό λιγάκι χωρίς να κουμπώσει ,να τραβάς πίσω κι με το άλλο χέρι να σπρώχνεις το άνω του τμήμα μπροστά . Μετα από κανα 10 άρια προσπάθειες θ το καφαρεις. Τώρα αφου το βγάλεις αν δεν προσέξεις σου πέφτουν οι δυο Πιρακια που το ένα κρατάει τον επικρουστηρα κι το άλλο τον εξώστηρα {που κι αυτος είναι σαν επικρουστηρας }. Μετα πριν το βάλω στην βάση μου έπεσε ένα αγκιστρο που έχει από αριστερά (δεν έχω καταλάβει τη δουλειά κάνει ) .για να λύσεις την κεφαλή πρέπει να βγάλεις τον εξωλκεα .asking.. Δεν το έβγαλα γιατί λέω θα μπλέξω .... τα ξανά μάζεψα ολα .... αν κι τα δεν μου άρεσαν καθόλου οι εφαρμογές σε πειρους κι το αποθήκευσα . Του χρόνου με βλεπω να ξανά βγάζω πάλι σε κυκλοφορεία 1187 &1100.