Νικο βρηκα αυτα τα βιντεο με το λυσε δεσε του οπλου
Τα έχω δει όλα Νικόλα πριν το πάρω . Κι έλεγα ότι είναι πολύπλοκο το 1100 ha haaaΝικο βρηκα αυτα τα βιντεο με το λυσε δεσε του οπλου
το 1100 θα ειναι παιχνιδι μπροστα σε αυτοΤα έχω δει όλα Νικόλα πριν το πάρω . Κι έλεγα ότι είναι πολύπλοκο το 1100 ha haaa
Πρέπει να παραγγείλω ένα κοματι ξύλου για να βάζω τον εξολκεα όπως στο βίντεο .ha haaaτο 1100 θα ειναι παιχνιδι μπροστα σε αυτο
Εγω λεω να το δωσεις καλυτερα...κρατά μονο την καννη.... ΧαχαχαχαχαΠρέπει να παραγγείλω ένα κοματι ξύλου για να βάζω τον εξολκεα όπως στο βίντεο .ha haaa
Για την κάννη εγεινε η αγορά . Τα υπόλοιπα ήταν γνωστά Χαχαχαχα . Έχουν χαζέψει τελικά εκεί στο America. Δεν μπορούν να βγάλουν ένα όπλο της προκοπής μετά το 1187Εγω λεω να το δωσεις καλυτερα...κρατά μονο την καννη.... Χαχαχαχαχα
Γαλλος σχεδιαστης Νικολα μαλλον μαλλον μαστουρα τρελη.badboys.Τελικά σήμερα που καθάριζα την V3 για να μπει στον οπλοβαστο {αυριο δουλευω κι δεν θα πάω κυνήγι }, έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα . Αυτος που σχεδίασε το κλείστρο του όπλου πρέπει , η να Του είχαν πει ότι θα απολυθεί σύντομα , η δεν ήταν Καλά ψυχολογικά εκείνες της μέρες .Δεν εξηγείτε αλλιως. .smashfrak.
Οντως ειναι πολυ μπερδεμα το θεμα η δικια μου 1100 G3 γινεται κομματια σε 5 λεπτα το πολυ και πολυ λεωΓια την κάννη εγεινε η αγορά . Τα υπόλοιπα ήταν γνωστά Χαχαχαχα . Έχουν χαζέψει τελικά εκεί στο America. Δεν μπορούν να βγάλουν ένα όπλο της προκοπής μετά το 1187
Δεν νομίζω να εννοείς την Auto5 ορισμό απλότητας ;;;Psssssssss shit high &watch 1πραγμα....μαλλον περναγε κλιμακτήριο το τρελο αγόρι ...που το εφηύρε αυτος που έδωκε την άδεια παραγωγής τώρα...ποιος να ήταν ο ηλίθιος η ο πανηλίθιος????το απλό ήταν ειναι κ θα είναι ο ορισμός της ευφυΐας...βλεπε Johnny browning!!!
Δύσκολη κ αυτή?με εκπλήσσειςΔεν νομίζω να εννοείς την Auto5 ορισμό απλότητας ;;;
Την Auto 5 . Την παλιά εννοώ . Η νέα Α5 είναι μια χαράΔύσκολη κ αυτή?με εκπλήσσεις
Ε αυτή εφηύρε ο μοζες...1910-11 δεν ειναι αυτή αππππππλη?Την Auto 5 . Την παλιά εννοώ . Η νέα Α5 είναι μια χαρά