Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω λεω να το δωσεις καλυτερα...κρατά μονο την καννη.... Χαχαχαχαχα
Για την κάννη εγεινε η αγορά . Τα υπόλοιπα ήταν γνωστά Χαχαχαχα . Έχουν χαζέψει τελικά εκεί στο America. Δεν μπορούν να βγάλουν ένα όπλο της προκοπής μετά το 1187

Τελικά σήμερα που καθάριζα την V3 για να μπει στον οπλοβαστο {αυριο δουλευω κι δεν θα πάω κυνήγι }, έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα . Αυτος που σχεδίασε το κλείστρο του όπλου πρέπει , η να Του είχαν πει ότι θα απολυθεί σύντομα , η δεν ήταν Καλά ψυχολογικά εκείνες της μέρες .Δεν εξηγείτε αλλιως. .hair..smashfrak..fiurius.
Γαλλος σχεδιαστης Νικολα μαλλον μαλλον μαστουρα τρελη.badboys..drunk.

Για την κάννη εγεινε η αγορά . Τα υπόλοιπα ήταν γνωστά Χαχαχαχα . Έχουν χαζέψει τελικά εκεί στο America. Δεν μπορούν να βγάλουν ένα όπλο της προκοπής μετά το 1187
Οντως ειναι πολυ μπερδεμα το θεμα η δικια μου 1100 G3 γινεται κομματια σε 5 λεπτα το πολυ και πολυ λεω

Psssssssss shit high &watch 1πραγμα....μαλλον περναγε κλιμακτήριο το τρελο αγόρι ...που το εφηύρε αυτος που έδωκε την άδεια παραγωγής τώρα...ποιος να ήταν ο ηλίθιος η ο πανηλίθιος????το απλό ήταν ειναι κ θα είναι ο ορισμός της ευφυΐας...βλεπε Johnny browning!!!

Psssssssss shit high &watch 1πραγμα....μαλλον περναγε κλιμακτήριο το τρελο αγόρι ...που το εφηύρε αυτος που έδωκε την άδεια παραγωγής τώρα...ποιος να ήταν ο ηλίθιος η ο πανηλίθιος????το απλό ήταν ειναι κ θα είναι ο ορισμός της ευφυΐας...βλεπε Johnny browning!!!
Δεν νομίζω να εννοείς την Auto5 ορισμό απλότητας ;;; .ha ha.

Status
Not open for further replies.
Back