Εμ έχει κολλήσει με τα παλιοφαμπαρμια.....χαχαχαχαχαχα;Κρίμα ρε γαμώτο! Αν και ποτέ δεν έχω ρίξει όπλο της πάντα την είχα σε μεγάλη υπόληψη αυτή την εταιρεία. Έχει γράψει ιστορία στον χώρο μας...
Αυτό το τρίο (tribore) μου έχει πάρει τα μυαλάΕμ έχει κολλήσει με τα παλιοφαμπαρμια.....χαχαχαχαχαχα;
Μακαρι να μην την αφησου.ν. Θα διατηρηθεί η ιδια ποιοτητα ομως?Τα λείοκανα όπλα κι τα υπόλοιπα αυτόν ( φυσίγγια ,αξεσουάρ κ.α) , είναι το 10% της Remington. Είναι πολύ μεγάλη εταιρία για να την αφήσουν να πέσει . Απλά θα αλαξει χέρια .
Η Remington είναι από το 1816 και είναι ο παλαιότερη εταιρία όπλων στης ΗΠΑ . Κι βέβαια θα συνεχίσει να υπάρχει . Άλλωστε και η Colt πτώχευσε το 2015 κι συνεχίζει κανονικά .Μακαρι να μην την αφησου.ν. Θα διατηρηθεί η ιδια ποιοτητα ομως?
Μπιμπελο και οι τρεις!
Η μεσαια light contour??
Ε.....Ναι .μια γενική συντήρηση 10 φορές το χρόνο την θέλουν.
Όπλο που δεν θέλει συντήρηση κάτι δεν πάει καλά .Ε.....Ναι .μια γενική συντήρηση 10 φορές το χρόνο την θέλουν.
Ναι.Η μεσαια light contour??
Το χρησιμοποιω για τα σκαφη μου αλλα αν το βαλω στο οπλο, μετα δε θα δουλεψει το comfort system
Και η 1100 έχει και η 1187 . Απλά δεν είναι ορατό . Προστασία μάλλον από την άμεση επαφή με την βάση . Αν κι στην V3 το έχει κι σαν stop των δυο επανατατηκων ελατηρίων που είναι στην βάση δεξιά -αριστερά . Οι βέργες των ελατηρίων σε αυτήν την πλάκα έχουν σταθερό σημείοΤελικα τι ρολο παιζει η φλατζα πλακιδιο αναμεσα στο κοντακι και την βαση της v3? Βλεποντας το απ οτι θυμαμαι ειναι αρκετα παχυ κι ετσι μπορει να ξιθει αυτο αντι κοντακι σε περιπτωση που επιλεξει καποιος την συνθετικη εκδοση.