Δεν εντιλεγω... Το οπλο το χω δει απο κοντα!
Η Mossberg κάποτε έφτιαχνε κάνες στο Μεξικό έφτιαχνε και για μοντέλα της remington ως ποιό οικονομικές αλλά πάντα με την επωνυμία της Mossberg.Δεν ξερω βεβαια απο που προερχονται οι φημες περι παραγωγης εκτος ΗΠΑ. Κατι ειχα ακουσει απο καποιον οπλουργο για Μεξικο
Στους ψαγμένους αρέσει παρά πολύ το συγκεκριμένο. Οι υπόλοιποι δεν θέλουν ούτε να το βλέπουν, ότι δηλαδή και με όλα τα μοντελα Ρεμί στην Ελλάδα. Στην Αμερική πούλησε 100000 όπλα την πρώτη χρόνια στην αγορά.Γενικα τι λεει? Σαν οπλο προχωραει γενικα? Ριναι για λιγο ψαγμενο κοινο...
Είναι η ίδια με 1100 light contour με περίπου 6 εκ κωνοΗ καννη της v3 είναι η ίδια με την 1187 light contour η standard contour? Και ο ο κωνος προσαρμογής επιμικυμενος?
Φιλε milvus έχεις διαπιστώσει καμμία διαφορά στις Remington προ επιμηκυμενος κώνου και Μετά? Εγώ έχω 2 1187 μια με μεγάλο Κώνο κ μια με μια με μικρό και στέλνουν τα ίδια σκάγια σε κατανομη.η light contour της 1100 έχει διαφορά με την light contour της 1187?Είναι η ίδια με 1100 light contour με περίπου 6 εκ κωνο
Είναι η ίδια με 1100 light contour με περίπου 6 εκ κωνο
Οταν λες μικρο κωνο ποσο δηλαδη?Φιλε milvus έχεις διαπιστώσει καμμία διαφορά στις Remington προ επιμηκυμενος κώνου και Μετά? Εγώ έχω 2 1187 μια με μεγάλο Κώνο κ μια με μια με μικρό και στέλνουν τα ίδια σκάγια σε κατανομη.η light contour της 1100 έχει διαφορά με την light contour της 1187?
Προληπτικα η εταιρια εξαρχης προχωρήσε στην κατασκευη τετοιας ξυληνης παπιας με κεραμικα ενθετα? Στα συνθετικα εχει ερθει τπτ απο εξωτερικό για ραγισματα κλπ?Θα σου προτεινα να αγορασεις την ξυλινη κατευθειαν τοτε. Για να μην σπαει η παπια απο την μεγαλη πιεση των αεριων που βγαινουν ακριβως πανω απο τη θαλαμη, η ρεμι εκανε εκτροπη των αεριων για το ξυλινο. Αν αγορασεις πλαστικο και βαλεις εσυ τα ξυλα εχω καποιους ενδοιασμους εκτος αν ο μαστορας σου ειναι γατονι και κανει καμμια καλη πατεντα
Προληπτικα η εταιρια εξαρχης προχωρήσε στην κατασκευη τετοιας ξυληνης παπιας με κεραμικα ενθετα? Στα συνθετικα εχει ερθει τπτ απο εξωτερικό για ραγισματα κλπ?
Eχω μια 1100 παλιας κοπης με κοντο σχετικα κωνο και μια 870 συγχρονη με επιμυκημενο. Καλυτερη τουφεκια η δευτερηΦιλε milvus έχεις διαπιστώσει καμμία διαφορά στις Remington προ επιμηκυμενος κώνου και Μετά? Εγώ έχω 2 1187 μια με μεγάλο Κώνο κ μια με μια με μικρό και στέλνουν τα ίδια σκάγια σε κατανομη.η light contour της 1100 έχει διαφορά με την light contour της 1187?
Πρώτη εταιρία που εφάρμοσε το Light contour στην κάνη ήταν η Winchester στο μοντέλο SX1. Τώρα μόνο η Remi νομίζω . Την απάντηση θα στην δώσει αν ταιριάζει απόλυτα ένα γνωστό οπλουργείο κι τηλεφωνικά .Γνωρίζει κάνεις αν σε Rem 11-87 premier (κατασκευής 2004) με κάνη light contour (Θαλάμη 3" ή 76 mm) ταιριάζει απόλυτα μια κάνη 11-87 slug?
Απο οτι εχω διαβάσει για το οπλο η κάνη light countour προσφέρθηκε αργότερα (αρκετά μετά το 1987) για καλύτερο ζύγισμα.
Δεν βρήκα πουθενά οτι το οπλο εχει "ελαφρύνει" ή κάτι που να το περιορίζει.
Αν το εχει κανείς ή ξέρει σίγουρα θα εκτιμούσα την απάντηση του.
Δεν ξέρω . Το θέμα είναι , κι να είναι καμία νέα έκδοση αν θα την φέρει η εδώ αντιπροσωπεία .https://www.remington.com/shotguns/autoloading/v3-field-sport/v3-field-sport-walnut
Ειναι καποια διαφορετικη εκδοση απο την κλασικη ξυλινη?
Η κλασσικη ξύλινη έκδοση της v3 ειναιhttps://www.remington.com/shotguns/autoloading/v3-field-sport/v3-field-sport-walnut
Ειναι καποια διαφορετικη εκδοση απο την κλασικη ξυλινη?