Δεν εχω 1187. 1100, 870 (καννη) και V3 εχωΠαυλο ειπες η δικη σου φιλμ η βαφη ειναι? Υπηρχαν καποιες 1187 οι οποιες ειχαν μονιμη βαφη camo αν θυμαμαι καλα
Δεν εχω 1187. 1100, 870 (καννη) και V3 εχωΠαυλο ειπες η δικη σου φιλμ η βαφη ειναι? Υπηρχαν καποιες 1187 οι οποιες ειχαν μονιμη βαφη camo αν θυμαμαι καλα
Ναι για την ν3 καμο που εχεις λεω. Υπηρχαν καποια μοντελα της εταιριας οπως η 1187 που ειχαν μονιμη βαφηΔεν εχω 1187. 1100, 870 (καννη) και V3 εχω
Κι εγώ έχω μια Benelli που με έχει πεθάνει στις εμπλοκέςΑν σας ελεγε καποιος για την σειρα 11- "μια χαρα, τιποτα, απροβληματιστα οπλα..." τι θα του λεγατε?
Α!!!!Κι εγώ έχω μια Benelli που με έχει πεθάνει στις εμπλοκές
Όπλα από ατσάλι κι ξύλο. Όπλα κυρίως για καρτέρι . Με μια χειροποίητη κάνη . Πολύπλοκα . Θέλουν συντήρηση μετά το κυνήγι. Οποίος αγαπά τα όπλα κι τα φροντίζει , κι βέβαια είναι απροβλημάτιστα . Οποίος θέλει ένα όπλο να κάνει το κέφι του κι να το καθαρίσει με 1000 ζόρια στο τέλος της σεζόν ΔΕΝ κάνει . Απλά .Αν σας ελεγε καποιος για την σειρα 11- "μια χαρα, τιποτα, απροβληματιστα οπλα..." τι θα του λεγατε?
Την αγορασα προπερσι μεταχειρισμενη και εχω να πω τα καλυτερα λογια, βγαζει φοβερες τουφεκιες με μονο μειωνεκτημα για πολλους το βαρος της. Εμενα δεν πειραζει καθολου παντωςΗ G3 κυκλοφορει ακομα? Δεν τη βλεπω πουθενα... Τελικα με τον 18,7 πως πηγε η εταιρια στο μοντελο αυτο?
Μη διαθέσιμα όλα Μάριε!
Φίλε έριξα πέρσι 2600 φυσίγγια 28 γρ Ν 7.5 και μάλιστα προπόνησης σε 5 μέρες Ν Αφρική χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Τα δυο επόμενα μοντελα v3 είναι ήδη στα σκαριάΟλα αυτα ειναι προβληματα του συστηματος αεριων στην εξελιξη του. Παντα ομως θα υπαρχει το ψυχολογικο για καποια εμπλοκη ή ζημεια. Το ευχαριστο ειναι πως μεχρι σημερα δεν παρουσιαστηκε κανενα θεμα στο νεο συστημα αεριων της εταιριας, περα απο καποιες αναφορες καποιων για εμπλοκες στα 28γρ κλπ κι αυτα λιγα. Ας ελπισουμε η εταιρια να κρατησει την παραδοση και στα 2 επομενα ν3 μοντελα
Φίλε έριξα πέρσι 2600 φυσίγγια 28 γρ Ν 7.5 και μάλιστα προπόνησης σε 5 μέρες Ν Αφρική χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Τα δυο επόμενα μοντελα v3 είναι ήδη στα σκαριά