Ενδιαφερον οπλο για την εποχη μας. Κριμα που δεν εχει φλατζες.
Σπανια δεν θα έρθει με την μια . 9 στους 10 θα τους έρθει κι δεν χρειάζεται Φλατζες. Εκτός αν εισα αρκετα ψηλος πανω από 1,85 αλλα κι τότε υπάρχουν λύσεις . Εγώ πάντως αν βρω ένα σετ ξυλα θα τα πάρω κι να βγάλω τα πλαστικά που είναι πολύ φτηνιάρικα σε ποιότητα .Ενδιαφερον οπλο για την εποχη μας. Κριμα που δεν εχει φλατζες.
Tο κοντακι της V3 ειναι κουφιοΗ κατασκευή μιας φλάντζας δεν νομίζω ότι είναι μια δύσκολη διαδικασία, αυτό που είναι δύσκολο αν δεν σε αφήνει το εσωτερικό του κοντακίου, είναι η κατασκευή της λεγόμενης πίσω φλάντζας-πλάκα η οποία θα εφαρμόσει την δύναμη κατά το σφίξιμο στην μεριά που θα έχει το λιγότερο πάχος η μπροστά φλάντζα για να γίνει σωστή η εφαρμογή και ουσιαστικά να "γυρίσει" το κοντάκι. Η δύναμη που ασκεί μόνο η βίδα της τζαβέτας στο κέντρο δεν αρκεί για κάτι τέτοιο. Πρέπει να "μεταφέρουμε " και να μοιράσουμε ισόποσα την δύναμη στην μεριά που θέλουμε να στρέψουμε.
Σπανια δεν θα έρθει με την μια . 9 στους 10 θα τους έρθει κι δεν χρειάζεται Φλατζες. Εκτός αν εισα αρκετα ψηλος πανω από 1,85 αλλα κι τότε υπάρχουν λύσεις . Εγώ πάντως αν βρω ένα σετ ξυλα θα τα πάρω κι να βγάλω τα πλαστικά που είναι πολύ φτηνιάρικα σε ποιότητα .
Ειναι ισως η μοναδικη που βλεπω οοοοοολη την αριστερη μερια του οπλου!Σπανια δεν θα έρθει με την μια . 9 στους 10 θα τους έρθει κι δεν χρειάζεται Φλατζες. Εκτός αν εισα αρκετα ψηλος πανω από 1,85 αλλα κι τότε υπάρχουν λύσεις . Εγώ πάντως αν βρω ένα σετ ξυλα θα τα πάρω κι να βγάλω τα πλαστικά που είναι πολύ φτηνιάρικα σε ποιότητα .
Ανάμεσα από την βάση με το κοντάκι έχει μια πλάκα είδη .Η κατασκευή μιας φλάντζας δεν νομίζω ότι είναι μια δύσκολη διαδικασία, αυτό που είναι δύσκολο αν δεν σε αφήνει το εσωτερικό του κοντακίου, είναι η κατασκευή της λεγόμενης πίσω φλάντζας-πλάκα η οποία θα εφαρμόσει την δύναμη κατά το σφίξιμο στην μεριά που θα έχει το λιγότερο πάχος η μπροστά φλάντζα για να γίνει σωστή η εφαρμογή και ουσιαστικά να "γυρίσει" το κοντάκι. Η δύναμη που ασκεί μόνο η βίδα της τζαβέτας στο κέντρο δεν αρκεί για κάτι τέτοιο. Πρέπει να "μεταφέρουμε " και να μοιράσουμε ισόποσα την δύναμη στην μεριά που θέλουμε να στρέψουμε.
Την έχω είδη πάρει από τα Χριστούγεννα .Θα σου προτεινα να αγορασεις την ξυλινη κατευθειαν τοτε. Για να μην σπαει η παπια απο την μεγαλη πιεση των αεριων που βγαινουν ακριβως πανω απο τη θαλαμη, η ρεμι εκανε εκτροπη των αεριων για το ξυλινο. Αν αγορασεις πλαστικο και βαλεις εσυ τα ξυλα εχω καποιους ενδοιασμους εκτος αν ο μαστορας σου ειναι γατονι και κανει καμμια καλη πατεντα
Σε ειχα ρωτησει κι εγω τον ρολο της και ειχες γραψει απαντηση παραπανω γιατι ειχα σκεφτει εαν αυτη η πλακα μπορει να δοσει κληση με ξυσιμο.Ανάμεσα από την βάση με το κοντάκι έχει μια πλάκα είδη .
Σε αυτό το όπλο όλα τα λεφτά είναι η κάνη της . Τέτοιες κατανομές είχα δει μόνο με την SX3 αφού είχα κάνει κώνο κι πορτινγκ . Τώρα το κλείστρο ... πολύπλοκο πολύ . Θέλει λίγο να του πάρεις τον αέρα .Ωραιο οπλο κι επισης κριμα που δεν βγαζει και με 76 καννη. Αυτο το κλειστρο της με ειχε ξετρελανει (γουστα).
Ε δε νομιζω να θελει καθε τρεις και λιγο λυσε δεσε... Οπως και να χει ομως δεν αφηνεις ποτε το οπλο ακαθαριστο.Σε αυτό το όπλο όλα τα λεφτά είναι η κάνη της . Τέτοιες κατανομές είχα δει μόνο με την SX3 αφού είχα κάνει κώνο κι πορτινγκ . Τώρα το κλείστρο ... πολύπλοκο πολύ . Θέλει λίγο να του πάρεις τον αέρα .
Δεν υπάρχει παραγωγή Remington εκτός US . Είναι θέμα νόμου εκεί ( νόμος της γερουσίας ). Μην πιστεύεις κουβέντες του καφενείου . Παρεπιπτόντως , έχεις Miroku?Δεν ξερω βεβαια απο που προερχονται οι φημες περι παραγωγης εκτος ΗΠΑ. Κατι ειχα ακουσει απο καποιον οπλουργο για Μεξικο
Μακαρι..Δεν υπάρχει παραγωγή Remington εκτός US . Είναι θέμα νόμου εκεί ( νόμος της γερουσίας ). Μην πιστεύεις κουβέντες του καφενείου . Παρεπιπτόντως , έχεις Miroku?
Αυτή είναι η καλύτερη κάννη στην ιστορία της Ρεμί, ελάχιστα πάνω βλητικα από τη θρυλική 870 και ένα κομματάκι πάνω από 1100. Στο λέω εγώ που κυνηγάω και με τα 3 συστήματά Ελλάδα και εξωτερικό.Σε αυτό το όπλο όλα τα λεφτά είναι η κάνη της . Τέτοιες κατανομές είχα δει μόνο με την SX3 αφού είχα κάνει κώνο κι πορτινγκ . Τώρα το κλείστρο ... πολύπλοκο πολύ . Θέλει λίγο να του πάρεις τον αέρα .
Ιlion NYΔεν υπάρχει παραγωγή Remington εκτός US . Είναι θέμα νόμου εκεί ( νόμος της γερουσίας ). Μην πιστεύεις κουβέντες του καφενείου . Παρεπιπτόντως , έχεις Miroku?