Ολα καλα Λευτερη, ολα καλα, προσπαθουμε πολυ γι' αυτο, σε ευχαριστω πολυ.τώρα κατάλαβα ποιος είστε ,όλα καλά κύριε Σταυρο ;
Ολα καλα Λευτερη, ολα καλα, προσπαθουμε πολυ γι' αυτο, σε ευχαριστω πολυ.τώρα κατάλαβα ποιος είστε ,όλα καλά κύριε Σταυρο ;
NαιΠαυλο πανεμορφο. Κεραμεικη βαφη πηγες τλκ?
Ειναι μια ιδιαιτερη σχεση που εχει καποιος με τα οπλα αυτο. Γουστα... Παντως φιλε ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ειναι πολλοι αυτοι που περα απο τις δυο μεγαλες ιταλικες εταιριες κατακρινουν και δεν δεχονται τιποτα αλλο. Το συμπερασμα μου ειναι πως εαν δεν δουν, δεν κυνηγησουν με τετοια οπλα, το "τουφεκια απο αλλον πλανητη" δεν τους πειθει... Βενελλι σκυλι δεν παθαινει τιποτα κλπ. Σαν τι να παθει δηλαδη? Ποιος λεει οτι δεν θελει καθαρισμα!? Καμια εταιρια για τα οπλα της. Η μονη που εμαθα πως αβαφερεται στι καθαρισμα μετα απο καποιες χιλιαδες τουφεκιες ειναι η ρεμι.Εγώ δεν μιλάω για τα παιδιά του φόρουμ μιλάω γενικά !
Παυλάρα να τα χαίρεσαι! Τι kinky σχέδια επέλεξες ρε φίλε; Πρέπει να πάμε στην Αγγλία σε αυτές τις τεράστιες κυνηγετικές μπανιέρες που λέγαμε γεμάτες υδρόβια
συλλεκτικό το χεις κάνει!!
συλλεκτικό το χεις κάνει!!
Wegu νομίζω βάζει ο ΓιαννηςΠανέμορφα ξύλα μπράβο. Ποιο πέλμα είναι αυτό Παύλο?
Τι κοντακαρα είναι αυτή ρε φιλε!
Πανεμορφα ειναι τα ατιμα
!! ????!!!!Γιαυτο σου λεω...παρε remi να σωθης με δαυτα που εχεις μπλεξει...!!!
Στο ΛιακοΠαυλο για βαφη που το στειλες?