Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συνάδελφε χώρις παρεξήγηση είσαι σίγουρος πως φταίει το φυσίγγιο που δεν βλέπεις τα σκοτωματα που θες?
Ηλια δεν παρεξηγω.Ισως φταιει κ το ματι μου αλλα παντα;επθσης αυτο που γραφω ισχυει κ για ακινητους στοχους.Σε ευχαριστω.

Συνονόματε μήπως δεν σου κάθεται καλά το όπλο και δεν παίρνεις "γεμάτα" τα θηράματα;
Δεν γίνεται να μην έχεις βρει έστω ένα φυσίγγι που να σκοτώνει αξιοπρεπέστατα την τσίχλα και το τρυγόνι...
Βασιλη ευχαριστω.Ισως φταιει και αυτο.Δεν το εχω ψαξει.

Μαλλον δεν εισαι κεντρο ποτε για να πεσει ξερο το πουλι, πρεπει να δεις που ριχνει το οπλο κατα τη γνωμη μου γιατι δυσκολο το βλεπω να ειναι μονο θεμα φυσιγγιων
Σωστο!ετσι λεω κι εγω....το απογευμα θα κανω δοκιμες.

Το απογευμα θα κανω δοκιμες σε χαρτονι.Ευχαριστω πολυ.
Ωραία, βάλε φουλ τσοκ και τουφεκα με τα μάτια ανοικτά, αυθόρμητα, ένα σημάδι στο χαρτόνι που θα φτιάξεις με μαρκαδόρο. Μέτρα 20 βήματα και βάλε φώτο !

Τα πουλια που παιρνω δεν καταβαλλονται αμεσως.Με ολους τους καιρους,ολη τη σεζον,δεν εχω δει τη τουφεκια που σε φυσιολογικες αποστασεις θα τριψει το πουλι,θα το σκοτωσει αμεσως κ χωρις αιματα,θα το παει καποιους ποντους πισω ας πουμε....
το τσοκ που χρσιμοποιείς είναι το μαμά;;;;;
κάποια τσοκ σε 11-87 ήταν έκεντρα και φαινόταν στο βίδωμα
αν συμβαίνουν αυτά θα σου πρότεινα στις δοκιμές να έβαζες και κάποιο εξωεργοστασιακό τσοκ η κάποιο μαμά που βιδώνει ακριβώς :)

το τσοκ που χρσιμοποιείς είναι το μαμά;;;;;
κάποια τσοκ σε 11-87 ήταν έκεντρα και φαινόταν στο βίδωμα
αν συμβαίνουν αυτά θα σου πρότεινα στις δοκιμές να έβαζες και κάποιο εξωεργοστασιακό τσοκ η κάποιο μαμά που βιδώνει ακριβώς :)
Μαμα ειναι αυτα που εχω και βιδωνουν ακριβως φιλε Μακη.

Ηλια δεν παρεξηγω.Ισως φταιει κ το ματι μου αλλα παντα;επθσης αυτο που γραφω ισχυει κ για ακινητους στοχους.Σε ευχαριστω.
Δεν λέω για τα μάτια σου φίλε,προς θεού μιλάω καθαρά για τα μέτρα!εφόσον δεν πέφτει ξερο ούτε το καθιστούν...δες που ρίχνει το όπλο σου!δεν γίνεται να έχεις θέμαε όσο φυσίγγια έχεις ρίξει!

20180902_184241.jpg

20180902_182906.jpg

Last edited by a moderator:
Το πιο σφιχτό τσοκ που έχεις είναι το τριάρι??
Για μένα ξανακάνε τη δοκιμή με το στόχο στα 15μ, ο οποίος θα είναι τοποθετημένος στο ύψος των ματιών σου. Σε χαρτί 1χ1. Με ό,τι πιο σφιχτό έχεις σαν τσοκ και ένα απλό φυσίγγι 7αρι 30-32γρ. Εστίαση και με τα δύο μάτια, επώμιση και αμέσως πάτημα της σκανδάλης.
Στην πρώτη φωτό με το 3Α φαίνεται να είναι λίγο πάνω η τουφεκιά, αν και αραιή!
Στη δεύτερη με το S4 φαίνεται να είναι κάτω!

Επισης αν μπορειτε πειτε μου....τι ακριβως σημαινει η light contour????
Γεια σου Βλάσση.
Η Remington κυκλοφόρησε την 11-87 το 1987 με βαρύτερες κάννες.
Το 1992 και για το μοντέλο Premier (ξύλα πολύ καλής ποιότητας και πολύ γυαλιστερά) έβγαλε ελαφρότερες κάνες που τις ονόμασε Light Countour για τις οποίες λέει πως ειναι κατάλληλες για φυσίγγια magnum 76 χιλ. (3") αλλα απαγορεύει κάθε επέμβαση για περαιτέρω "ελάφρυνση".
Είμαι και εγω κάτοχος του ιδίου όπλου (βάρος 3,670 κιλά) εχω κάνει όλα τα κυνήγια και ειναι απόλαυση στα καρτέρια. Πιστεύω θα το ευχαριστηθείς.
Στην διάθεση σου και με μήνυμα.

Βλασση ειναι πολυ ανοιχτες οι τουφεκιες σου για να βγαλει καποιος συμπερασμα που ριχνει το οπλο, με το φουλ τσοκ ριξε η αν δεν εχεις ριξε απο πιο κοντα να ειναι συγκεντρωμενη η τουφεκια και βρες χαρτονι 1×1

Status
Not open for further replies.
Back