Δεν καιει τσαμπα φιλαρακι!ευχαριστω παντως για την ως εδω βοηθεια σου!Τσάμπα καίει η λάμπα....
Δεν καιει τσαμπα φιλαρακι!ευχαριστω παντως για την ως εδω βοηθεια σου!Τσάμπα καίει η λάμπα....
Καλό είναι όταν δεν γνωρίζουμε κάποιον να προσέχουμε λίγο παραπάνω τις εκφράσεις μας. Εύκολα παρεξηγείται κάποιος με αυτό που έγραψες.Τσάμπα καίει η λάμπα....
Αν και δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι ο Βασίλης θα παρεξηγηθεί ...και μάλιστα, εύκολα,.... με μια χιουμοριστική έκφραση, συνοδευόμενη από τα σχετικά emoticons που προσάπτουν την δέουσα ελαφρότητα στην δήλωση, οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις δίκιο.Καλό είναι όταν δεν γνωρίζουμε κάποιον να προσέχουμε λίγο παραπάνω τις εκφράσεις μας. Εύκολα παρεξηγείται κάποιος με αυτό που έγραψες.
Συνονοματε δεν παρεξηγηθηκα οκ αλλα δεν μπορΚαλό είναι όταν δεν γνωρίζουμε κάποιον να προσέχουμε λίγο παραπάνω τις εκφράσεις μας. Εύκολα παρεξηγείται κάποιος με αυτό που έγραψες.
Δεν παρεξηγηθηκα φιλε αλλα συμδωνω κι εγω με τον φιλο μας!ετσι για την ιστορια,λογικο ειναι για να δεις την ευθυτητα της βολης να πρεπει να ριξεις ακομα κ με μονοβολο.Το οπλο τελικα ριχνει σωστα,δουλευει πολυ καλα τα φυσιγγια 3Α οσον αφορα στη συγκεντρωση κ το μονο που απομενει ειναι να ςλεγξω το θεμα διατρηση κ ποσο αυτη μεταβαλκεται στην υπερβολικη υγρασια που εχουμε στο νησι.Και φυσικα να ειμαι πιο προσεκτικος στο σημαδι των κινουμενων στοχων.Αυτα.Αν και δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι ο Βασίλης θα παρεξηγηθεί ...και μάλιστα, εύκολα,.... με μια χιουμοριστική έκφραση, συνοδευόμενη από τα σχετικά emoticons που προσάπτουν την δέουσα ελαφρότητα στην δήλωση, οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις δίκιο.
Χαίρομαι Βασίλη που δεν με παρεξήγησες, άλλοι θα παρεξηγήθηκαν ...Δεν παρεξηγηθηκα φιλε αλλα συμδωνω κι εγω με τον φιλο μας!
Πολύ χαίρομαι επίσης που το όπλο ρίχνει σωστά, όλα καλά λοιπόν.Το οπλο τελικα ριχνει σωστα
"....Προσάπτουν την δέουσα ελαφρότητα ..."Αν και δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι ο Βασίλης θα παρεξηγηθεί ...και μάλιστα, εύκολα,.... με μια χιουμοριστική έκφραση, συνοδευόμενη από τα σχετικά emoticons που προσάπτουν την δέουσα ελαφρότητα στην δήλωση, οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις δίκιο.
Όχι, αν μπορείς, τράβα του μια μετάφραση...."....Προσάπτουν την δέουσα ελαφρότητα ..."
....δεν περιγράφω άλλο!!!!!Όχι, αν μπορείς, τράβα του μια μετάφραση....
Το τεστ στο χαρτόνι μοιάζει να είναι με ανοιχτό τσοκ ή με διασποράς !!! οπότε δεν βγαίνει συμπέρασμα. Το άλλο φαίνεται να φεύγει κάτω και αριστερά οπότε το κοντάκι θέλει φάγωμα στην ράχη και στο πλάι αριστερά με τα λίγα που ξέρω. Αποψή μου : ξανακάνε το τεστ Churchill με full choke και άμεση τουφεκιά στα 20 βήματα και με 5 φυσίγγια . Θα καταλάβεις και μόνος σου τι χρειάζεται, αλλά ανέβασε φωτογραφία του χαρτονιού εδώ για να το δούμε όλοι και να τα πούμε...
σταυροκατσαβιδο βγάζεις το πέλμα σφίγγεις τη βίδα της τζαβετας και είσαι οκ.συνηθως θέλει 13αρι καρυδακιΚαλησπερα ομαδα.Παρατηρησα οτι το κοντακι στην 1187 μου εχει ενα μικρο τζογο.Δηλαδη πιζει λιγο δεξια-αριστερα.Πιθανον αυτο να με κανει να χνω κ την ευθυβολια καμια φορ κατα την επωμιση...πως διορθωνεται;μαλλον υπαρχει βιδα μεσα ε;τη βιδα τη βλεπω απο πισω για να τη σφιξω;πρεπει να βγαλω τη φλατζα δηλ. το λαστιχο του κοντακιου;βλεπω κατι μικρε τρυπουλες...βγαινει απο εκει με κατσαβιδι;
Ευχαριστω ευριπιδη.θα το κανω.απλα πρεπει να βρω πολυ λεπτο σταυροκατσαβιδο.σταυροκατσαβιδο βγάζεις το πέλμα σφίγγεις τη βίδα της τζαβετας και είσαι οκ.συνηθως θέλει 13αρι καρυδακι
Οπως το λεει ο Γιουρι.Καλησπερα ομαδα.Παρατηρησα οτι το κοντακι στην 1187 μου εχει ενα μικρο τζογο.Δηλαδη πιζει λιγο δεξια-αριστερα.Πιθανον αυτο να με κανει να χνω κ την ευθυβολια καμια φορ κατα την επωμιση...πως διορθωνεται;μαλλον υπαρχει βιδα μεσα ε;τη βιδα τη βλεπω απο πισω για να τη σφιξω;πρεπει να βγαλω τη φλατζα δηλ. το λαστιχο του κοντακιου;βλεπω κατι μικρε τρυπουλες...βγαινει απο εκει με κατσαβιδι;
Οπως σου εγραψαν πιο πανω ο Ευριπιδης και ο Γιαννης. Απλα να σου πω οτι αν το πελμα εχει μια μικρη ελαστικοτητα, δεν πρεπει να σε ξεγελουν οι μικρες τρυπες για τις βιδες. Συνηθως οι βιδες ειναι για μεγεθος κοινου σταυροκατσαβιδου μεσαιου μεγεθους και χωραει απο τις τρυπες. Οι τρυπες υποθετω οτι γινονται μικρες για διακριτικοτητα και αποφυγη υγρασιας και σκουπιδιων.Ευχαριστω ευριπιδη.θα το κανω.απλα πρεπει να βρω πολυ λεπτο σταυροκατσαβιδο.
Μπραβο ρε φιλε.ειπες αυτο που περιμενα.να σαι καλα.Οπως σου εγραψαν πιο πανω ο Ευριπιδης και ο Γιαννης. Απλα να σου πω οτι αν το πελμα εχει μια μικρη ελαστικοτητα, δεν πρεπει να σε ξεγελουν οι μικρες τρυπες για τις βιδες. Συνηθως οι βιδες ειναι για μεγεθος κοινου σταυροκατσαβιδου μεσαιου μεγεθους και χωραει απο τις τρυπες. Οι τρυπες υποθετω οτι γινονται μικρες για διακριτικοτητα και αποφυγη υγρασιας και σκουπιδιων.
Το παξιμαδι που θα σφιξεις με το 13αρι καρυδακι, να προσεξεις να μην το παρακανεις με το σφιξιμο...