Ναι!Ο Χαράλαμπος;
Καλος ανθρωπος!!
Ναι!Ο Χαράλαμπος;
Σε ευχαριστω Alexπολύ ωραιο μπραβο
Απλά έχει της βελτιώσεις που έχει η 1187 . Πχ μπροστά στην αποθήκη δεν έχει δαχτυλίδι σφηνωτο αλλά το περιστρεφόμενο πλαστικό της 1187, το έλασμα στο μαστό της κάνης πριν τοποθετηθεί ο ξυστος , το ενωμενο δαχτυλίδι στην αποθήκη ( αλλά όχι την ανοξείδωτη αποθήκη της 1187). Αυτά σε μια γρήγορη ματιά .Παμε μια παρουσιαση της 1100 G3 για τον Μαριο που το ζητησε, τωρα τι διαφορες εχει απο την 1100 εσεις θα μου πειτε.
Αυτα ειναι ολα τα εξαρτηματα που βγαζω οταν την καθαριζω, σκανδαλη βγαζω σπανια
Παντως Νικολα απο μαλακια μου την Τεταρτη εχασα το λαστιχακι που εχει το ορινγκ δηλαδη και το οπλο για δυο μερες δουλεψε χωρις εμπλοκη με 36 και 38 γρ. Εβαλα αλλο τωρα και ειναι κομπλε το εργαλειο, παντως δουλευει αψοψα ακομα και τα 28 γρ που εχω ριξει χωρις εμπλοκες.Απλά έχει της βελτιώσεις που έχει η 1187 . Πχ μπροστά στην αποθήκη δεν έχει δαχτυλίδι σφηνωτο αλλά το περιστρεφόμενο πλαστικό της 1187, το έλασμα στο μαστό της κάνης πριν τοποθετηθεί ο ξυστος , το ενωμενο δαχτυλίδι στην αποθήκη ( αλλά όχι την ανοξείδωτη αποθήκη της 1187). Αυτά σε μια γρήγορη ματιά .
Χωρίς λαστιχακι δεν μου έχει τύχει να ρίξω . Κάθε σεζόν το αντικαθιστω βέβαια . Αν κι πάντα έχω στην θήκη ένα για καβανζα. η αντιπροσωπεία τα έχει πολύ ακριβά . Τα περνώ σε σετ από ebay σε πολύ χαμηλή τιμήΠαντως Νικολα απο μαλακια μου την Τεταρτη εχασα το λαστιχακι που εχει το ορινγκ δηλαδη και το οπλο για δυο μερες δουλεψε χωρις εμπλοκη με 36 και 38 γρ. Εβαλα αλλο τωρα και ειναι κομπλε το εργαλειο, παντως δουλευει αψοψα ακομα και τα 28 γρ που εχω ριξει χωρις εμπλοκες.
Εγω εφτιαξα ενα μονος μου φιλε και ειναι μια χαρα, αλλα αν θες στειλε μου το λινκ απο ebay να παραγγειλω κι εγω μην εχω κανενα θεμα με το αυτοσχεδιο...εκοψα λαστιχακι και το κολλησα με λογκο στιγμης αλλα κραταει για την ωραΧωρίς λαστιχακι δεν μου έχει τύχει να ρίξω . Κάθε σεζόν το αντικαθιστω βέβαια . Αν κι πάντα έχω στην θήκη ένα για καβανζα. η αντιπροσωπεία τα έχει πολύ ακριβά . Τα περνώ σε σετ από ebay σε πολύ χαμηλή τιμή
Ναι Παυλο μιλαμε ερωτας και ειναι πολυ απλο οπλο στο μηχανισμοέργαλος Άλεξ !
Να θυμηθώ αύριο που θ α πάω σπίτι .Εγω εφτιαξα ενα μονος μου φιλε και ειναι μια χαρα, αλλα αν θες στειλε μου το λινκ απο ebay να παραγγειλω κι εγω μην εχω κανενα θεμα με το αυτοσχεδιο...εκοψα λαστιχακι και το κολλησα με λογκο στιγμης αλλα κραταει για την ωρα
Ναι οποτε μπορεις φιλεΝα θυμηθώ αύριο που θ α πάω σπίτι .
Δεν υπάρχει κάτι πιο οικονομικό να αντιστοιχεί. Είχα διαβάσει παλαιότερα πως ορισμένοι βάζουν τα απλά συλικονηςΧωρίς λαστιχακι δεν μου έχει τύχει να ρίξω . Κάθε σεζόν το αντικαθιστω βέβαια . Αν κι πάντα έχω στην θήκη ένα για καβανζα. η αντιπροσωπεία τα έχει πολύ ακριβά . Τα περνώ σε σετ από ebay σε πολύ χαμηλή τιμή