Saint Etienne Robust 222

Το δικό μου το πήγα στον Λιάκο και το έκανε σαν καινούργιο και στα μέταλλα και στα ξύλα.
Το πιο πιθανό (όχι απαραίτητο) είναι τα τσοκ να είναι 3-1. Είδα στη φωτογραφία ότι η μία κάννη γράφει "choke", όπως γράφει και η δική μου. Λογικά η άλλη στην αντίστοιχη θέση γράφει "demi choke", οπότε τότε σίγουρα είναι 3-1.
Έχω ρίξει κατ' επανάλψη 32γρ χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα λακτίσματος αλλά έχω αλλάξει το πέλμα από βακελίτη στο κλασικό για απορρόφηση κραδασμών, επιτυγχάνοντας και τα απαραίτητα επιπλέον χιλιοστά στο μήκος του κοντακιού, που είναι κοντό.
Τα αναφερόμενα σε στενούς κώνους δεν τα συμμερίζεται ο Χατζιώτης, αν δείτε προσεκτικά το βίντεο, στο οποίο μιλά εκτενώς για τα Robust..
Κοντούς κώνους ,στενούς αυλούς μάλλον θέλεις να πεις.Ασχετως τι αναφέρει ο κάθε άνθρωπος τα γαλλικά γιατί είχα μπιστούσαν λιγάκι περισσότερο από τα υπόλοιπα όπλα ,verney caron ,robust μιλάω για παλιά μοντέλα.Ισως όμως προοριζόταν και για 28 γρ κατά κόρον .

εχω και εγω ενα 222 robust, και λο'γω του κω'νου του δεν μπορω να δουλέψω φυσι'γκια πανω απο 0,67mm γιατι και κλωτσάει και επισης τα σκορπαει τα σκάγια, και σκεφτομαι να το παω σε ενα οπλουργό να επέμβει στον κώνο προσαρμογής αλλα δεν ξέρω θα διορθωθεί το προβλημα τησ τουφεκίας του;
Να το πας θα γίνει άλλο όπλο

Κοντούς κώνους ,στενούς αυλούς μάλλον θέλεις να πεις
Σωστά, έχεις δίκιο. Ο Χατζιώτης είπε ότι τους μέτρησε εκτενώς και δεν διαπίστωσε κάτι ειδικό στα Robust σε σχέση με τα άλλα όπλα.

Σωστά, έχεις δίκιο. Ο Χατζιώτης είπε ότι τους μέτρησε εκτενώς και δεν διαπίστωσε κάτι ειδικό στα Robust σε σχέση με τα άλλα όπλα.
Ακριβώς δεν έχει σχέση ο κώνος. Μια χαρά είναι o κώνος και μην τον πειράξετε γιατί πιθανότατα να χαλάσετε κάτι παρα να βελτιώσετε. Ο λόγος που κλωτσάνε τα robust είναι άλλος και έχει να κάνει με την κωνική θαλάμη που διαθέτουν ώστε να αγόραζαν και τα αντίστοιχα φυσίγγια από την robust για να μην κλωτσάνε. Ο κ.Χατζιώτης το αναλύει πολύ καλά στο video του.

Ακριβώς δεν έχει σχέση ο κώνος. Μια χαρά είναι o κώνος και μην τον πειράξετε γιατί πιθανότατα να χαλάσετε κάτι παρα να βελτιώσετε. Ο λόγος που κλωτσάνε τα robust είναι άλλος και έχει να κάνει με την κωνική θαλάμη που διαθέτουν ώστε να αγόραζαν και τα αντίστοιχα φυσίγγια από την robust για να μην κλωτσάνε. Ο κ.Χατζιώτης το αναλύει πολύ καλά στο video του.
Αν φτιαχτει η θαλαμη, τοτε σιγουρα πρεπει να φτιαχτει και ο κωνος, γιατι θα γινει εντονο ''σκαλοπατι''.

Back