Kostas ContraDosi
Moderator
Χρύσανθε....από θηράματα στν κάμπο βρίσκουμε...φέτος όμως,ΜΟΝΟ πυκνό έβλεπε το σκυλί...δωσε στο σκυλι θηραματα και κανε ενα ντουσακι πρεπει να συνηθισεις
Χρύσανθε....από θηράματα στν κάμπο βρίσκουμε...φέτος όμως,ΜΟΝΟ πυκνό έβλεπε το σκυλί...δωσε στο σκυλι θηραματα και κανε ενα ντουσακι πρεπει να συνηθισεις
Τσοκομπλοκο επαφες στο σηκωμα!Τα εχουμε ξαναπει....Ένα πρόσφατο εκπαιδευτικό στα μπεκατσίνια με τη μικρή μαύρη μου αγάπη!!
Εγω τον εβγαλα 6 μηνον στης νεροκοτες/μπεκατσινια/παπια σε δυο.μηνες κυνηγουσε σαν σκυλος 4 χρονον..φερμες ακλονητες για μενα ειναι πολυ καλητερα απο τα αγγληκα σεττερ αυτα ειναι ξεροκεφαλαΌταν με το καλό τη ζευγαρώσω από τν επόμενο Ιανουάριο πρώτα ο θεός,θα σε έχω στα υπόψιν μου.
Πραγματικά αγαπούν απίστευτα το αφεντικό τους κ δένονται "Κόμπο" μαζί τους....κ ναι στεναχοριούνται κ ζηλεύουν,όταν ασχολείσαι με άλλο σκύλο στο σπίτι.
Ευχαριστώ φιλάρα!!Τσοκομπλοκο επαφες στο σηκωμα!Τα εχουμε ξαναπει....
Η σκυλα ειναι εργαλειο και κορμαρα.Καλοτυχη να ειναι!!
Η γνώμη μου είναι πως όποιο σκύλο ρίξεις στο κάθε θήραμα,αυτό θα μάθει να κυνηγάει τέλεια....το μπεκατσίνη ΝΑΙ,είναι ένα δύσκολο θήραμα,πονηρό,έξυπνο,ταχύτατο στο πέταγμα,διακρητική αναθυμίαση ΚΑΙ στο ποδάρωμα επίσης ταχύτατο,που κάνει δύσκολη τη ζωή του σκύλου.Εγω τον εβγαλα 6 μηνον στης νεροκοτες/μπεκατσινια/παπια σε δυο.μηνες κυνηγουσε σαν σκυλος 4 χρονον..φερμες ακλονητες για μενα ειναι πολυ καλητερα απο τα αγγληκα σεττερ αυτα ειναι ξεροκεφαλα
Να ειμαστε καλα του χρονου,θα κατεβω ναΕυχαριστώ φιλάρα!!
Η αλήθεια είναι πως ξαφνιάστεικα ΝΑΙ.
Πρώτα ο θεός ναι!!!Να ειμαστε καλα του χρονου,θα κατεβω να
σου δειξω πως κλαμπανιζουν μπεκατσινια
Μετα τα ξυδια,ουτε το υγρολιβαδο δεν θα βλεπουμε...Ποια μπεκατσινια?Πρώτα ο θεός ναι!!!
Έχω καβάτζα κ ένα υγρολίβαδο, που παλιότερα στο περπατητό μπεκατσινιού έκανα έργα εκεί μέσα...
Έλα εσύ και εδώ θα είμαστε....
Αν είναι για κλαμπάνισμα, και 'γω μέσα.Πρώτα ο θεός ναι!!!
Έχω καβάτζα κ ένα υγρολίβαδο, που παλιότερα στο περπατητό μπεκατσινιού έκανα έργα εκεί μέσα...
Έλα εσύ και εδώ θα είμαστε....
Δν πειράζει ρε....πάμε το απόγευμα κ μετά απογευματινό παπάκι...Μετα τα ξυδια,ουτε το υγρολιβαδο δεν θα βλεπουμε...Ποια μπεκατσινια?
Έλα κ εσύ...γείτονας είσαι κ εσύ στο κάτω κάτω....Αν είναι για κλαμπάνισμα, και 'γω μέσα.
Και που να δεις τι του κανη η νεροκοτα στα καλαμια ....εκει θελει σκυλο να το εχει..το γκορντον ειναι φτιαγμενο για νεραΗ γνώμη μου είναι πως όποιο σκύλο ρίξεις στο κάθε θήραμα,αυτό θα μάθει να κυνηγάει τέλεια....το μπεκατσίνη ΝΑΙ,είναι ένα δύσκολο θήραμα,πονηρό,έξυπνο,ταχύτατο στο πέταγμα,διακρητική αναθυμίαση ΚΑΙ στο ποδάρωμα επίσης ταχύτατο,που κάνει δύσκολη τη ζωή του σκύλου.
Αντε παρατα μας κι εσυ ρε!!Θα έρθω και εγώ να σας προσφέρω:View attachment 23444
Αν κ στα νερά μπαίνει η δικιά μου και μάλιστα με άλμα,σε νερόκοτα δν την έχω δοκιμάσει....Και που να δεις τι του κανη η νεροκοτα στα καλαμια ....εκει θελει σκυλο να το εχει..το γκορντον ειναι φτιαγμενο για νερα
Πριν αποκτήσω Gordon, διάβαζα 1 χρόνο τα χαρακτηριστικά του κ τν τρόπο κυνηγίου του,μέχρι να καταλάβω ΑΝ τελικά μου τεριάζει....πλέον όλα επαληθεύονται ως τώρα.http://aoosgordonsetter.blogspot.com/2010/07/blog-post_23.html?m=0
Το Γκόρντον Σεττερ στα Ελληνικά κυνήγια με σκύλο φερμας. Ο Γιώργος Πέππας που έχει γράψει και το κείμενο έχει μεγάλη εμπειρία πάνω σε αυτά τα σκυλιά.
Μπράβο σας τέλεια συνεργασία και πολύ καλή προσέγγιση από την κουκλάρα σου.Ένα πρόσφατο εκπαιδευτικό στα μπεκατσίνια με τη μικρή μαύρη μου αγάπη!!
Σε ευχαριστώ Γιάννη...Μπράβο σας τέλεια συνεργασία και πολύ καλή προσέγγιση από την κουκλάρα σου.