Ένα πουλάκι μου είπε ότι το σκυλάκι σου @Kostas Winchester SX έδωσε ρέστα πάλι...
Ποιό ρουφιανοπούλι στο είπε;;;Ένα πουλάκι μου είπε ότι το σκυλάκι σου @Kostas Winchester SX έδωσε ρέστα πάλι...
Το γκορντον ειναι τανκς δε καταλαβενει τπτ εμπιριες θελει και θα νε οκ πρεπει να ξερεις φετος που πιανουν οι μπεκατσες να την κατευθηνεις η να την βαλεις διπλα σε εμπειρο για κανα δυο κυνιγια δυο τρις συνενεσης να κανει να βαλει και καμια στο στομα και φυγαμεΠοιό ρουφιανοπούλι στο είπε;;;
Δόξα το θεό είμαι ευχαριστημένος μέχρι αυτό το σημείο που φτάσαμε Βασίλη....τώρα μένει να συνηθίσει λίγο παραπάνω το λόγγο και να γίνει πιο ευέλικτη κι εκεί και να συναντήσουμε πρώτα ο θεός 2-3 μπεκάτσες να πάρουμε γεύση .... ...στις 2 τελευταίες εξόδους που την πήγα στο πυκνό μόνη της έμπαινε σχετικά πιο εύκολα μέσα.....πάντα με την παρότρυνση μου...
Να είστε γερή και οι δυο να χαίρεστε ο ένας την παρέα του άλλου.Σήμερα 22 Ιανουαρίου η κοπελιά μας κλίνη 1 έτους....
Ως τώρα το δέσιμό μου με το συγκεκριμένο σκυλί είναι πολύ δυνατή, ίσως επιδή έχω κάνει το δικό μου αγώνα να το αναθρέψω και να το εκπεδεύσω ολομόναχος και πάντα με τη πολύτιμη βοήθεια και συμβουλή αρκετών μελών του forum και να το κάνω να κυνηγίσει έστω και τόσο αρχάρια...ευελπιστώ σε ένα καλύτερο αύριο....
Θέλει δουλίτσα ακόμη η σκυλίτσα, να αποκτήσει εμπειρίες πάνω στο άγριο θήραμα....
Το πρώτο μας εμβόλιο, μόλις 60 ημερών...
View attachment 8659
View attachment 8660
Η 1η μας φέρμα σε στητό ορτύκι....
View attachment 8662
View attachment 8663
View attachment 8664
Όλα τώρα ξεκινούν....
Οπως ειπαν και τα παιδια πριν να ειστε γεροι και οι δυο φιλε, κουκλα ειναι η ατιμη!!!Σήμερα 22 Ιανουαρίου η κοπελιά μας κλίνη 1 έτους....
Ως τώρα το δέσιμό μου με το συγκεκριμένο σκυλί είναι πολύ δυνατή, ίσως επιδή έχω κάνει το δικό μου αγώνα να το αναθρέψω και να το εκπεδεύσω ολομόναχος και πάντα με τη πολύτιμη βοήθεια και συμβουλή αρκετών μελών του forum και να το κάνω να κυνηγίσει έστω και τόσο αρχάρια...ευελπιστώ σε ένα καλύτερο αύριο....
Θέλει δουλίτσα ακόμη η σκυλίτσα, να αποκτήσει εμπειρίες πάνω στο άγριο θήραμα....
View attachment 8659
View attachment 8660
View attachment 8662
View attachment 8663
View attachment 8664
Όλα τώρα ξεκινούν....
Να είστε γερή και οι δυο να χαίρεστε ο ένας την παρέα του άλλου.
Άξιος και για την προσπαθεια σου να εκπαιδεύσεις και να εκπαιδευτεις.
Άγγελε κ Γιώργο ευχαριστώ πολύ!!!Να στε πάντα καλά και οι δυο!!
Ευχαριστώ Αλέξη....δίχως τις ευχές σου, μπεκάτσες δν θα σήκωνα.....Οπως ειπαν και τα παιδια πριν να ειστε γεροι και οι δυο φιλε, κουκλα ειναι η ατιμη!!!
Ευχαριστώ Αλέξη.Να την χαιρεσαι Κωστη και μην αγχωνεσαι.
Δωσε της χρονο και θα δεις.Καλοτυχη!
Ορθια φερμα πολυ μου αρεσειΣήμερα 22 Ιανουαρίου η κοπελιά μας κλίνη 1 έτους....
View attachment 8659
View attachment 8660
View attachment 8662
View attachment 8663
View attachment 8664
Όλα τώρα ξεκινούν....
Γερή και καλότυχη φίλε και πολλές εμπειρίες εύχομαι!Σήμερα 22 Ιανουαρίου η κοπελιά μας κλίνη 1 έτους....
View attachment 8659
View attachment 8660
View attachment 8662
View attachment 8663
View attachment 8664
Όλα τώρα ξεκινούν....
Μια χαρα θα ειναι για του χρονου η Ρια θα δεσει κ σωματικα...Σήμερα 22 Ιανουαρίου η κοπελιά μας κλίνη 1 έτους....
View attachment 8659
View attachment 8660
View attachment 8662
View attachment 8663
View attachment 8664
Όλα τώρα ξεκινούν....
Ετσι συνεχισε μια χαρα μπραβο σουΝα είστε γερή και οι δυο να χαίρεστε ο ένας την παρέα του άλλου.
Άξιος και για την προσπαθεια σου να εκπαιδεύσεις και να εκπαιδευτεις.
Δηλαδή....να τρώει η Ρία και τ'αφεντικού να μη δίνει....;;;Το κατιτις βρε αδελφε 3 κιλα φιλετο μοσχαρακι....1,5κιλο κιμα στηθος κοτοπουλο Πινδος.
Οταν θα ντερλικονς τις μπεκατσες απ τσι φερμες τις Ριας θα ειναι καλά τοτε?ααααααααα??