Ρε διαχειριση,μαζεψτε τον...
Ποση παπάτζα να αντεξει πια ο κοσμος....
Εμένα να μαζέψουν η εσένα που ψάχνεσαι από το απόγευμα? Αφού δεν είσαι ψαράς τι μου απαντάς εδώ?Ρε διαχειριση,μαζεψτε τον...
Ενταξει ΝΙΚΟΣΣΣ,οτι πεις...Εμένα να μαζέψουν η εσένα που ψάχνεσαι από το απόγευμα? Αφού δεν είσαι ψαράς τι μου απαντάς εδώ?
Mην αργήσεις? Προφυλακτικά μην ξεχάσεις!Έρχομαι...πάω περίπτερο.
Και χωρίς γλουτένη.
View attachment 69785
Αυτές τις σιλικόνες τις έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Δουλεύουν ή τσάμπα θα σκάσουμε πάλι τα 15 ευρα;
View attachment 69785
Αυτές τις σιλικόνες τις έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Δουλεύουν ή τσάμπα θα σκάσουμε πάλι τα 15 ευρα;
καλημερα ..View attachment 69785
θα επερνα το γυλο μακραν το καλυτερο χρωμα για συναγριδεςΕιδικά το σκουμπράκι τα σπάει σε χρώμα και φτάνει η εποχή που κατακλύζεις την ακτογραμμή σε μεγάλα κοπάδια σε αυτό το μέγεθος.
Απρίλιο Μάιο όταν ψαρεύω κοκκάλια , πολλές φορές πέφτουν κι αυτά σαν τρελά στα πλανάκια.
View attachment 69807
Ναι βέβαια, γύλος το καλύτερο της. Αλλά και το σκουμπράκι που παραπέμπει και σε κολιό νομίζω θα κάνει δουλειά σε τονοειδήθα επερνα το γυλο μακραν το καλυτερο χρωμα για συναγριδες
οταν ξερω οτι πεζουν τονοιδοι ποτε δεν βαζω σηλικονες ...Ναι βέβαια, γύλος το καλύτερο της. Αλλά και το σκουμπράκι που παραπέμπει και σε κολιό νομίζω θα κάνει δουλειά σε τονοειδή
Γενικά ο κανόνας λέει δολώματα και χρώματα που κρατάει και έχει η περιοχή.
Δυστυχώς έχουν παραξενέψει κι αυτά και αρκετές φορές δεν τρώνε ούτε σε τεχνητά αλλά ούτε σε μέταλλα, ε εκεί είναι μονόδρομος η σιλικόνη μήπως και ξεγελάσεις κανένα, σε αυτή την περίπτωση μόνο τις χρησιμοποιώ.οταν ξερω οτι πεζουν τονοιδοι ποτε δεν βαζω σηλικονες ...
και αυτο που ειπες για τα ψαρια που πεζουν στην περιοχη σου εμεις εδω κατω δεν εχουμαι σκουμπρια ουτε κοκαλια
τα ραγκλου ειναι απο τα συλικονακια οπου δουλεβουν παντου και παντα κατι σα τις bmΥπηρξα και μανιωδης ψαρας,,,,, και απο την στερια και απο σκαφος,,,,
Εχω δοκιμασει ''τον αδη με τα λειψανα '' και στην θαλασσα...
Αυτο που εμαθα ειναι οτι καθε τοπος εχει τις ιδιαιτεροτητες του..
ΠΧ .Αλλα ''εργαλεια'' δουλευουν στο Ιονιο πελαγος...και αλλα στο Αιγαιο ...χωρις να διεκδικω το αλαθητο.
Παντα παιζει μεγαλο ρολο ο βυθος που ψαρευεις...
Περα απο αυτο...ειναι ο τροπος που ο καθε ενας ψαρευει...και βεβαια τα εργαλεια του...
Σε ολα τα πραγματα η λεπτομερεια κανει την διαφορα για μενα..
Επισεις υπαρχουν εργαλεια που δουλευουν αριστα με καλαμι απο την στερια...και σε ψαρεμα απο το σκαφος
τα ιδια εργαλεια ειναι φολα !!
ΠΧ...αυτα τα σιλικονουχα που εφτιαχνα εγω...εννοω τους εβαζα κεφαλι και σαλαγκια ηταν μαυρος χαρος
για τους λουτσους απο την στερια....
Σε συρτη αναθεμα και αν επιασα εναν λουτσο !!
View attachment 69809
Το ψαρεμα και εργαλεια εχουν αρχη.....τελος δεν υπαρχει...
Και οπως προειπα εχω χιλιαδες ωρες ψαρεματος ( με το ωρομετρο της μηχανης του σκαφους ) σε
συρτη...και οχι μονο..
Απο εργαλεια...τον ''αδη με τα λειψανα''....χωρις αυτο να σημαινει οτι ειμαι ο καλυτεροτερος ψαρας !!
View attachment 69810
Αυτο ειναι ενα μικρο δειγμα των εργαλειων μου .
Αλλωστε εαν δεν παινεσουμε το σπιτι μας....θα πεσει να μας πλακωσει...
Εχω πολυ ωραιες αναμνησεις απο το ψαρεμα....και ευτυχως εζησα και ψαρεψα τις εποχες που ειχε πολλα
ψαρια...!!!!
Τωρα τα παντα εχουν αλλαξει δυστυχως ....προς το χειροτερο...
τα ραγκλου ειναι απο τα συλικονακια οπου δουλεβουν παντου και παντα κατι σα τις bm
Πες βρε Νικο, οι ιστορίες παντα εχουν ενδιαφέρον. Αν εχεις και καμια φωτο βαλε να χαζεψουμε.Και επειδη ετυχε και ψαρεψα καποια χρονια στην Ερυθρα θαλασσα....εαν σου πω εμπειριες και ψαριές
θα με θεωρησεις ΜΕΓΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑ!!!
Μπάρμπα Νίκο,στείλε σεταπ για συναγρίδες,μέχρι τα -40 απ'την άκρη του καλαμιού.Δεν τρώνε τπτ εκεί οι ρουφιανες,κι οι θάλασσες αρχίζουν και βαθαίνουν για εμάς...Υπηρξα και μανιωδης ψαρας,,,,, και απο την στερια και απο σκαφος,,,,
Εχω δοκιμασει ''τον αδη με τα λειψανα '' και στην θαλασσα...
Αυτο που εμαθα ειναι οτι καθε τοπος εχει τις ιδιαιτεροτητες του..
ΠΧ .Αλλα ''εργαλεια'' δουλευουν στο Ιονιο πελαγος...και αλλα στο Αιγαιο ...χωρις να διεκδικω το αλαθητο.
Παντα παιζει μεγαλο ρολο ο βυθος που ψαρευεις...
Περα απο αυτο...ειναι ο τροπος που ο καθε ενας ψαρευει...και βεβαια τα εργαλεια του...
Σε ολα τα πραγματα η λεπτομερεια κανει την διαφορα για μενα..
Επισεις υπαρχουν εργαλεια που δουλευουν αριστα με καλαμι απο την στερια...και σε ψαρεμα απο το σκαφος
τα ιδια εργαλεια ειναι φολα !!
ΠΧ...αυτα τα σιλικονουχα που εφτιαχνα εγω...εννοω τους εβαζα κεφαλι και σαλαγκια ηταν μαυρος χαρος
για τους λουτσους απο την στερια....
Σε συρτη αναθεμα και αν επιασα εναν λουτσο !!
View attachment 69809
Το ψαρεμα και εργαλεια εχουν αρχη.....τελος δεν υπαρχει...
Και οπως προειπα εχω χιλιαδες ωρες ψαρεματος ( με το ωρομετρο της μηχανης του σκαφους ) σε
συρτη...και οχι μονο..
Απο εργαλεια...τον ''αδη με τα λειψανα''....χωρις αυτο να σημαινει οτι ειμαι ο καλυτεροτερος ψαρας !!
View attachment 69810
Αυτο ειναι ενα μικρο δειγμα των εργαλειων μου .
Αλλωστε εαν δεν παινεσουμε το σπιτι μας....θα πεσει να μας πλακωσει...
Εχω πολυ ωραιες αναμνησεις απο το ψαρεμα....και ευτυχως εζησα και ψαρεψα τις εποχες που ειχε πολλα
ψαρια...!!!!
Τωρα τα παντα εχουν αλλαξει δυστυχως ....προς το χειροτερο...