Shore jigging

Θήκη πλάνων πήρα πρόσφατα μια savage gear 10 θέσεων εξαιρετική ,αν θυμάμαι καλα 16-17€ κάτι τέτοιο
Μαζεύει σε 3 πτυχές και σκράτσ για κλείσιμο, σκληρή απ έξω και με δυχτάκι μέσα οι θήκες, όπου οι slim μπαίνουν και 2-2
Τίμια πολύ για τα λεφτά της

Βρε σεις, θα αφήσετε την θεωρεία και την ...πολυλογία και θα ανεβάσετε καμιά φωτογραφία???
Από ότι ψάρεμα κι ας είναι!!!
Εχω πάθει σύνδρομο στέρησης.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ?????

Για να συνέλθουμε λιγο βάζω εγώ. Αγορασμένα από φίλο παραγαδιάρη περυσι το καλοκαίρι.
Λαπίνα (700 γρ.) και λούπος (σαλούβαρδος 1600)1682341586631.png

Όπως τα λες ακριβώς, μόνο θεωρία είμαστε καιρό τώρα. Εγώ προσωπικά τέτοια αψαρία έχω να ζήσω χρόνια. 2-3 φορές την εβδομάδα πάω ,νυχτερινά,πρωινά,μεσημεριανά σε σημεία που παίρνουμε ψάρια και δεν έχουμε πάρει ούτε χτύπημα. Απ τον φεβρουάριο στο μηδέν όλα, δεν ξέρω εσείς οι υπόλοιποι τι κάνετε αλλά εδώ αττικοβοιωτία είναι χάλια η κατάσταση. Θα ξαναγυρίσω στα κοκκάλια μου, μου φαίνεται να γελάσει το χειλάκι μου

κατσε να μπει ο μάις
Βρε σεις, θα αφήσετε την θεωρεία και την ...πολυλογία και θα ανεβάσετε καμιά φωτογραφία???
Από ότι ψάρεμα κι ας είναι!!!
Εχω πάθει σύνδρομο στέρησης.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ?????

Για να συνέλθουμε λιγο βάζω εγώ. Αγορασμένα από φίλο παραγαδιάρη περυσι το καλοκαίρι.
Λαπίνα (700 γρ.) και λούπος (σαλούβαρδος 1600)View attachment 71075

Εγώ εκεί που πάω έχουν πέσει περα από λουτσοι και ντασκες Καλές σε μέγεθος αλλά έχει πολύ γυαλί .centro_76 σου είχα πει που ψαρεύω νομίζω χαχαχα
Ε τότε θέλω ξεμάτιασμα, θα πάω στην Αγ Μαρίνα για ένα ευχέλαιο χαχαχα

Δύο εξόδους τώρα το Πάσχα, στα μέρη μου, άκαρπες.
Είχε άμπωτη και έχω παρατηρήσει πως σε παρόμοιες συνθήκες δεν έκανα τίποτα.
Έτσι ασχολήθηκα περισσοτερο σε κάνα μαύρο. Μια μικρή στηρα που απελευθερώθηκε.

Ναι το καταλαβα,απο βαρκα.
Απλα να μας εκανες μια περιγραφη.
Δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο θεμα.
Θα σας γράψω για εξοπλισμό αύριο Θοδωρή ...
Αυτό που χρειάζεται το ψάρεμα είναι πολλές ώρες στην θάλασσα.
Τα άλλα είναι εύκολα.

Θα σας γράψω για εξοπλισμό αύριο Θοδωρή ...
Αυτό που χρειάζεται το ψάρεμα είναι πολλές ώρες στην θάλασσα.
Τα άλλα είναι εύκολα.
Ναι αυτο εννοειται.
Ολη τη συλλογη της daiwa να εχεις,αν δεν πας στη θαλασσα και απλα την χαζευεις στο σπιτι,δεν γινεται δουλεια!
Απλα για την κουβεντα

Back