Έχουν κάνει την εμφάνιση τους λούτσοι σε πολύ καλά μεγέθη στον Κορινθιακό.
Η πληροφορία είναι από φίλο-αδελφό που πήγε μεσοβδόμαδα.
Η πληροφορία είναι από φίλο-αδελφό που πήγε μεσοβδόμαδα.
Μια γρήγορη βόλτα με τον αδερφό μου σήμερα για κάνα λουτσο και τονοειδή. Μια ωραία παλαμίδα 3,400 μου έκανε το χατίρι να χτυπήσει στο τεχνητό μου. Έδωσε τη μάχη της αλλά όχι πολλά πράγματα αφού της πήρα τον τσαμπουκα από την αρχή. Ο εξοπλισμός μου ήταν καλάμι tenryu masterplan 8-35, μηχανισμός Shimano stradic 3000, τεχνητό bassday log surf.
View attachment 86926
Καλά έχουν μείνει πολύ πίσω όλοι αυτοί αλλά είμαι μεγάλη ψυχή και δεν λέω τπτ. Παντελή μες το μυαλό μου είσαι. Η μισή είναι σε αλατόνερο και η άλλη μισή σε σκέτο νερό να ξεματωσει καλά και να μπει κάρβουνο.Μπράβο Μάνο, βάλτους τα γυαλιά... για να σταματήσουν κάποιες φαρμακόγλωσσες να μιλάνε περί απόχης
Σκίστη στη μέση, πετάλι, και μισή στη σχάρα και μισή λακέρδα!
Πες αληθεια ρεΚαλά έχουν μείνει πολύ πίσω όλοι αυτοί αλλά είμαι μεγάλη ψυχή και δεν λέω τπτ. Παντελή μες το μυαλό μου είσαι. Η μισή είναι σε αλατόνερο και η άλλη μισή σε σκέτο νερό να ξεματωσει καλά και να μπει κάρβουνο.
Εγώ θα την πήγαινα σε στράτζα να την κάνω φαράσι.Καλά έχουν μείνει πολύ πίσω όλοι αυτοί αλλά είμαι μεγάλη ψυχή και δεν λέω τπτ. Παντελή μες το μυαλό μου είσαι. Η μισή είναι σε αλατόνερο και η άλλη μισή σε σκέτο νερό να ξεματωσει καλά και να μπει κάρβουνο.
Γιατί ρε? Τι έχει η παλαμίδα??? Δεν σε αρέσει???Εγώ θα την πήγαινα σε στράτζα να την κάνω φαράσι.
Σαν ψάρεμα μόνο.Καλυτερα πέρκες τηγανητές.Γιατί ρε? Τι έχει η παλαμίδα??? Δεν σε αρέσει???
Την αδικείς…Σαν ψάρεμα μόνο.Καλυτερα πέρκες τηγανητές.
Log surf forevaaaaaaΜια γρήγορη βόλτα με τον αδερφό μου σήμερα για κάνα λουτσο και τονοειδή. Μια ωραία παλαμίδα 3,400 μου έκανε το χατίρι να χτυπήσει στο τεχνητό μου. Έδωσε τη μάχη της αλλά όχι πολλά πράγματα αφού της πήρα τον τσαμπουκα από την αρχή. Ο εξοπλισμός μου ήταν καλάμι tenryu masterplan 8-35, μηχανισμός Shimano stradic 3000, τεχνητό bassday log surf.
View attachment 86926
Καλή είναι αλλά σκουριάζει εύκολαΤην αδικείς…
Η παλαμίδα είναι νοστιμότατη ,το πιο εκλεκτό κρέας απ τα τονοειδη
Ντασκες, καρβουνια, κυνηγοί είναι σαν χόρτα ναι
Καλά μεγάλες περκες και χοντροί χάνοι στο τηγάνι είναι κορυφή! Αλλά και η παλαμίδα καλή είναι. Βασικά ψαρακι φρέσκο και ας είναι και πετρογοβιοι....Σαν ψάρεμα μόνο.Καλυτερα πέρκες τηγανητές.
Είναι λίγο σαν πανοπλία το κορμί ,θυμίζει σταυροφορίεςΚαλή είναι αλλά σκουριάζει εύκολα
Σπαθες και κυνηγοί να μην είναι μόνο και ισχύει ναι ΔημήτρηΚαλά μεγάλες περκες και χοντροί χάνοι στο τηγάνι είναι κορυφή! Αλλά και η παλαμίδα καλή είναι. Βασικά ψαρακι φρέσκο και ας είναι και πετρογοβιοι....
Λακερδα...Μια ωραία παλαμίδα 3,400 μου έκανε το χατίρι...
Σπάθα δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Κυνηγούς έχω πιάσει αρκετούς και όντως δεν αξίζουν και πολλά πράματα....Σπαθες και κυνηγοί να μην είναι μόνο και ισχύει ναι Δημήτρη
Το φρέσκο είναι το πιο νόστιμο
Ακόμα κλαψουριζεις;Πάλι καλά που δεν μου έβγαλε το μάτι ο γιωτάς.
Για μενα ισως το μονο ψαρι αλμυρου νερου που δεν αξιζει μια γευστικα περε μονο σαν ψαρεμαΣπάθα δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Κυνηγούς έχω πιάσει αρκετούς και όντως δεν αξίζουν και πολλά πράματα....