Πάντα τέτοια.....
Άντε μάθε σε κανένα σκουλίκι μπάνιο ρε...Πάντα τέτοια.....
Άντε και το επόμενο σε gif σου εύχομαι
Ολυμπιονίκες τα έχω κάνειΆντε μάθε σε κανένα σκουλίκι μπάνιο ρε...
Αττική εκεί που ξέρω ότι παίζουν μαζεύει πολύ κόσμο και για τα δικά μου γούστα δεν αξίζει.Βρε σατανάδες, έχει γεμίσει ο τόπος γοφάρια εδω και κάνα μήνα.....ανεβάστε κάνα ψάρι να δούμε κι εμείς
Εγώ πάντως στο spinning έχω να πάρω ψάρι απ το καλοκαίρι
Εχθές απ το πρωί μέχρι το μεσημέρι ,πήγα σε 4 τα σημεία που ξέρω ,ξεκινώντας από Ωρωπό και φτάνοντας μέχρι τον φάρο Αυλιδας.Αττική εκεί που ξέρω ότι παίζουν μαζεύει πολύ κόσμο και για τα δικά μου γούστα δεν αξίζει.
Κάτσε βρε Σπύρο είναι νωρίς ακόμα και ο καιρός κρύος. Αν και δεν είμαι αισιόδοξος ούτε εγώ. Όλο το χειμώνα έχουν βγει πάρα πολλά κιλά κοκκαλια και σαφριδια το βράδυ στην περιοχή της Χαλκίδας. Μικρά ψάρια που δεν αξίζει να τα κρατάς αλλά οι γνωστοί «επαγγελματίες» ψαράδες για να διαφημίσουν προϊόντα ανεβάζουν βίντεο με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν πολλοί πάνω εκεί. Κάθε φορά που ένας τέτοιος ανέβαζε βίντεο έβρισκα 10 άτομα να ψαρεύουν τις επόμενες μέρες. Τεσπα. Ελπίζω να είναι καλή χρονιά φέτος γτ πέρυσι ήταν η χειρότερη από τότε που ξεκίνησα να ψαρεύω κοκκαλια.Εχθές απ το πρωί μέχρι το μεσημέρι ,πήγα σε 4 τα σημεία που ξέρω ,ξεκινώντας από Ωρωπό και φτάνοντας μέχρι τον φάρο Αυλιδας.
3 άτομα ,ο γιος LRF, εγώ και ο φίλος spinning, δεν είδαμε αλλά και δεν πήραμε λεπι. Ούτε κοκκαλια λέμε δεν υπήρχαν …..δυστυχώς φαίνεται πως πάμε προς ολοταχώς για την περσινή παπάρα
Θα τα χτύπησε προπέλα τα ψάρια γι'αυτόΕχθές απ το πρωί μέχρι το μεσημέρι ,πήγα σε 4 τα σημεία που ξέρω ,ξεκινώντας από Ωρωπό και φτάνοντας μέχρι τον φάρο Αυλιδας.
3 άτομα ,ο γιος LRF, εγώ και ο φίλος spinning, δεν είδαμε αλλά και δεν πήραμε λεπι. Ούτε κοκκαλια λέμε δεν υπήρχαν …..δυστυχώς φαίνεται πως πάμε προς ολοταχώς για την περσινή παπάρα
Η Χαλκίδα έχει καει δυστυχώς...Κάτσε βρε Σπύρο είναι νωρίς ακόμα και ο καιρός κρύος. Αν και δεν είμαι αισιόδοξος ούτε εγώ. Όλο το χειμώνα έχουν βγει πάρα πολλά κιλά κοκκαλια και σαφριδια το βράδυ στην περιοχή της Χαλκίδας. Μικρά ψάρια που δεν αξίζει να τα κρατάς αλλά οι γνωστοί «επαγγελματίες» ψαράδες για να διαφημίσουν προϊόντα ανεβάζουν βίντεο με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν πολλοί πάνω εκεί. Κάθε φορά που ένας τέτοιος ανέβαζε βίντεο έβρισκα 10 άτομα να ψαρεύουν τις επόμενες μέρες. Τεσπα. Ελπίζω να είναι καλή χρονιά φέτος γτ πέρυσι ήταν η χειρότερη από τότε που ξεκίνησα να ψαρεύω κοκκαλια.
Και πιο έξω δεν έχει τίποτα. Όπως και πέρσι δεν είχε τίποτα.Η Χαλκίδα έχει καει δυστυχώς...
Θέλει ψάξιμο τριγύρω και πιο έξω από την περιοχη