Στεφανε καλώς ηρθες <<Ωρε>> εκει κάτω Περιβολι , Λευκίμμη εχω κυνηγήσει κίχλες.Νοτια φιλαρακι
Να καλοσωρισω (και επίσημα ) το Στέφανο στη παρεα μας. Είσαι στο σωστό μέρος για θεραπεία........Καλησπέρα σε ολους ειμαι απο Κέρκυρα γνωστός με κανα δυο τρελαμενους απο το φορουμ και ειπα και εγω να μπω στην παρεα σας
Καλησπερα σε ολους.
Ειμαι (ελπιζω οτι θα γινω απο φετος τον Αυγουστο) νεος κυνηγος.
Ειμαι απο Ξάνθη και εχω στην κατοχη μου ενα Baikal MP43, 1* και 3*.
Καλώς Ήρθες και καλοτούφεκο! Μήπως σε λένε και Κώστα;
Καλως σας βρηκα! Ναι Κωστα με λενε, Απο Ξανθη.Καλώς Ήρθες και καλοτούφεκο! Μήπως σε λένε και Κώστα;
Α ρε Χρήστο αμέσως να καταλάβει το παιδί ότι έχουμε έξυπνα παλικάρια εδώ μέσα. Καλώς ηρθες φίλε μου στην παρέα μας!!
Χρηστο, εγραψα στο Θεμα:Όχι ρε φίλε! Ο Κώστας είναι συνάδελφός μου και δουλεύαμε μαζί μέχρι το 2010 αν θυμάμαι καλά όπου και μετά πήρε μετάθεση στην Ξάνθη καθότι Ξανθιώτης... Θα αρκεστώ να πω ότι είναι άριστος χαρακτήρας και χάρηκα πολύ όταν μου έστειλε μήνυμα πριν από λίγες μέρες και μου έλεγε για την την κατοχή όπλου και την απόφασή του να γίνει κυνηγός. Όπως συμφωνήσαμε τον Αύγουστο θα βρεθούμε για να μπει στο κλίμα και του πρότεινα να μπει και στο φόρουμ για να τον βοηθήσουμε όλοι για ό,τι χρειαστεί.
Όχι ρε φίλε! Ο Κώστας είναι συνάδελφός μου και δουλεύαμε μαζί μέχρι το 2010 αν θυμάμαι καλά όπου και μετά πήρε μετάθεση στην Ξάνθη καθότι Ξανθιώτης... Θα αρκεστώ να πω ότι είναι άριστος χαρακτήρας και χάρηκα πολύ όταν μου έστειλε μήνυμα πριν από λίγες μέρες και μου έλεγε για την την κατοχή όπλου και την απόφασή του να γίνει κυνηγός. Όπως συμφωνήσαμε τον Αύγουστο θα βρεθούμε για να μπει στο κλίμα και του πρότεινα να μπει και στο φόρουμ για να τον βοηθήσουμε όλοι για ό,τι χρειαστεί.
Καλησπερα σε ολους.
μα δεν μπορω να καταλαβω σε ποιους αναφερεσαιΜπράβο ρε Χρήστο καλά έκανες. χρειαζόμαστε μερικά καλά παιδιά γτ έχουμε γεμίσει με αλητάμπουρες
Καλως ηρθες ΣυνονοματεΚαλησπερα σε ολους.
Καλως ηρθες στην παρεα μας Κωστα καλοτουφεκο και καλοριζικο το οπλο σουΚαλησπερα σε ολους.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας συνονοματε.