To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλώς ήρθες Αντωνη από την Αθάνατη Μεγαλονησο .welcome.
Ή Πεθερά μου είναι από τα Σπηλιά στο όρος τροοδος
Τι χαιρεσε ρε τρελαμενε?
Έχεις δει το δασος εκει?
Σημαίνει οτι δεν χανει το δρόμο νε τιποτα.οπου κ αν την αφήσεις σπιτι θα γυρισει.yelling..sarcastic.
Σε πειραζω φίλε μου καλε.sarcastic.

Αντώνη αυτή την εποχή υπάρχει κυνήγι στην Κύπρο;
Ο

Όχι φίλε. Το θερινό κυνήγι ξεκινάει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου για φάσσα-τριγώνι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Ακολούθως αρχές Νοεμβρίου ξεκινά το κυνήγι λαγού, πέρδικας φραγκολίνας μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Τέλος Γενάρη και Φλεβάρη έχουμε το κυνήγι τσίχλας-φάσσας.

Καλώς ήρθες Αντωνη από την Αθάνατη Μεγαλονησο .welcome.
Ή Πεθερά μου είναι από τα Σπηλιά στο όρος τροοδος

Χαιρετώ φίλε και ελπίζω η πεθερά να μην έχει την πατροπαράδοτη μουρμούρα της Κύπριας πεθεράς!.sarcastic.

Παιδιά χαιρετώ την παρέα από την όμορφη αδελφή Κύπρο.
Με μια σύντομη περιήγηση στην σελίδα βρίσκω πως γίνεται καταπληκτική δουλειά. Επίσης το φόρουμ είναι πολύ ζωντανό αφού με το που ζήτησα μια συμβουλή, αρκετά παιδιά απάντησαν με μεγάλη προθυμία και τα ευχαριστώ. Νομίζω είναι πολύ όμορφο να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, τις εκφράζουμε τις απορίες μας, να δίνουμε τις συμβουλές μας και πάνω από όλα να μαθαίνουμε για την κοινή μας αρρώστια που ονομάζεται ΚΥΝΗΓΙ.
Όσο για μένα, είμαι από την όμορφη Λάρνακα της Κύπρου και το κυνήγι είναι η μεγάλη μου αγάπη (όπως και όλων μας) από μικρό παιδί που συντρόφευα τον πατέρα μου στα κυνηγοτόπια του νησιού. Για μένα το κυνήγι δεν είναι η κάρπωση αλλά ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο θήραμα, στη φύση και στον συνάδελφο κυνηγό.
Καλώς ήρθες Αντώνη και καλή διαμονή στην παρέα μας.

Με μια σύντομη περιήγηση στην σελίδα βρίσκω πως γίνεται καταπληκτική δουλειά. Επίσης το φόρουμ είναι πολύ ζωντανό αφού με το που ζήτησα μια συμβουλή, αρκετά παιδιά απάντησαν με μεγάλη προθυμία και τα ευχαριστώ. Νομίζω είναι πολύ όμορφο να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, τις εκφράζουμε τις απορίες μας, να δίνουμε τις συμβουλές μας και πάνω από όλα να μαθαίνουμε για την κοινή μας αρρώστια που ονομάζεται ΚΥΝΗΓΙ.
Όσο για μένα, είμαι από την όμορφη Λάρνακα της Κύπρου και το κυνήγι είναι η μεγάλη μου αγάπη (όπως και όλων μας) από μικρό παιδί που συντρόφευα τον πατέρα μου στα κυνηγοτόπια του νησιού. Για μένα το κυνήγι δεν είναι η κάρπωση αλλά ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο θήραμα, στη φύση και στον συνάδελφο κυνηγό.
.welcome.

καλώς ήρθες κ απο μένα Αντώνη
καλή διαμονή και καλή μελέτη . .welcome.

Status
Not open for further replies.
Back