Μάκης
Banned
σωστόςΑλήθεια ,επεξεργασία για δι'ορθωση κειμένου πως κάνουμε ;
'οπως επίσης και 2+ παραθέσεις σε μηνύματα μελών
σωστόςΑλήθεια ,επεξεργασία για δι'ορθωση κειμένου πως κάνουμε ;
γειά σου Αντώνηπαλιοπαιδα... Πολυ χαιρομαι... Να ειστε ολοι καλα... Γερασιμε, Πανουτσο, Δημητρη, Μακη....victory.
Μάκη πας σε οποιοδήποτε μήνυμα θες να κάνεις παράθεση και πατάς απάντηση .Μετά πας στο επόμενο και πατάς πάλι απάντηση.Μπορείς να το κάνεις όσες φορές θές .Ολα αυτά θα γίνονται παράθεση στο μήνυμα σουσωστός
'οπως επίσης και 2+ παραθέσεις σε μηνύματα μελών
ευχαριστώωωωωωΜάκη πας σε οποιοδήποτε μήνυμα θες και πατάς απάντηση .Μετά πας στο επόμενο και πατάς πάλι απάντηση.Μπορείς να το κάνεις όσες φορές θές .Ολα αυτά θα γίνονται παράθεση στο μήνυμα σου
Αλήθεια ,επεξεργασία για δι'ορθωση κειμένου πως κάνουμε ;
ναι λειτουργάει ευχαριστούμε .banana.Για δοκιμάστε να κάνετε επεξεργασία στα μνμ. Νομίζω ότι τώρα θα τα καταφέρετε. Παρακαλώ ενημερώστε μας
ναι λειτουργάει ευχαριστούμε .banana.
Γεία σας και απο εμένα είμαι ο Kounos κατά κόσμον Δημήτρης και είμαι απο τα Λεχαινά Ηλείας.Εύχομαι τα καλύτερα για αυτήν την προσπάθεια και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί παιδιά της παρέας -φίλοι καλοι- είναι οι πρωτοστάτες αυτής της προσπάθειας.Να είσθε πάντα καλά και με γερά πνευμόνια γιατί πιστεύω σίγουρα θα χρειαστούν κάποια στιγμή σε αυτό σας το εγχείρημα. Καλή Αρχή!!!!!!
Γεια σου Δημητρη...Γεία σας και απο εμένα είμαι ο Kounos κατά κόσμον Δημήτρης και είμαι απο τα Λεχαινά Ηλείας.Εύχομαι τα καλύτερα για αυτήν την προσπάθεια και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί παιδιά της παρέας -φίλοι καλοι- είναι οι πρωτοστάτες αυτής της προσπάθειας.Να είσθε πάντα καλά και με γερά πνευμόνια γιατί πιστεύω σίγουρα θα χρειαστούν κάποια στιγμή σε αυτό σας το εγχείρημα. Καλή Αρχή!!!!!!
Καλημέρα Τάκη ....καλά ποσταρίσματα αδερφέ.Καλημέρα και από εμενα,είμαι ο γνωστος brahamos
καλημερα σας ειμαι ο δημητρης 37 χρονων κατοικος αρτεμιδας...φιλος με τα περισοτερα παιδια εδω μεσα...να ευχηθω καλη αρχη γιατι πιστευω οτι αυτο το φορουμ ειναι κατι διαφορετικο γιατι εχει φτιαχτει απο αξιολογα ατομα κ θα προσπαθησουμε ολοι για το καλυτερο κ πιστευω οτι θα εχει σιγουρη επιτυχια...
Eiμαι ο Παυλος, 51 χρονων, καταγωγη απο Κερκυρα, μενω μονιμα στην Ελβετια. Χαιρομαι πολυ που σας βρισκω ολους εδω.
Αλεξης εδω...Απο Αθηνα, 43 χρονων...Με αρκετους απο εδω εχω βρεθει στο βουνο για κυνηγι...Ελπιζω να τα ξαναπουμε απο κοντα και να γνωρισω και τους υπολοιπους. Καλες εξορμησεις!!!!
Γεία σας και απο εμένα είμαι ο Kounos κατά κόσμον Δημήτρης και είμαι απο τα Λεχαινά Ηλείας.Εύχομαι τα καλύτερα για αυτήν την προσπάθεια και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί παιδιά της παρέας -φίλοι καλοι- είναι οι πρωτοστάτες αυτής της προσπάθειας.Να είσθε πάντα καλά και με γερά πνευμόνια γιατί πιστεύω σίγουρα θα χρειαστούν κάποια στιγμή σε αυτό σας το εγχείρημα. Καλή Αρχή!!!!!!
καλημερα σας ειμαι ο δημητρης 37 χρονων κατοικος αρτεμιδας...φιλος με τα περισοτερα παιδια εδω μεσα...να ευχηθω καλη αρχη γιατι πιστευω οτι αυτο το φορουμ ειναι κατι διαφορετικο γιατι εχει φτιαχτει απο αξιολογα ατομα κ θα προσπαθησουμε ολοι για το καλυτερο κ πιστευω οτι θα εχει σιγουρη επιτυχια...
Αλεξης εδω...Απο Αθηνα, 43 χρονων...Με αρκετους απο εδω εχω βρεθει στο βουνο για κυνηγι...Ελπιζω να τα ξαναπουμε απο κοντα και να γνωρισω και τους υπολοιπους. Καλες εξορμησεις!!!!