To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιάννης και Κώστας,Ιτέα,συγχαρητήρια για τη σελίδα ,ευχαριστούμε για την αποδοχή,καλό κυνήγι σε όλους...
Γιάννη φτιάξε έναν λογαριασμό και άσε τον ήδη υπάρχων στον Κώστα .sarcastic.

Καλωσορίσατε πάντως και οι δυο σας :)

Ειμαι ο μαριος και ειμαι νεο μελος. Ειμαι 24 και κατοικω στην θεσνικη. Κυνηγαω απο πολυ μικρος και περπαταω πολυυυυυυυυυυ! Κυνηγαω στα βουνα της φλωρινας και στις λιμνες της περιοχης
ευχαριστω φιλαρακια μου για το καλωσορισμα ...!!!...εγινα μελος και σε αλλα φορουμ κατα καιρους ...αλλα τετοιο καλωσορισμα δεν ξαναδα !! με κανατε και ενιωσα ομορφα!!
Φιλε μου evripidis302 ...εχω ηδη 2 οπλα στην κατοχη μου ...απλα δεν κυνηγησα ποτε μεχρι σημερα ..!!
Αντε να δουμε !!!....ρε ..λες να ηθελα να γινω κυνηγος ...και να μην το ξερω ????? (αναρωτιέμαι.xm.)
Μαριε και Κώστα καλώς ήρθατε στη παρέα μας.

Καλως σας βρήκα κι εγω... Είμαι ο Γιώργος και μένω στην Αττική. Κυνηγάω με ένα Αγγλικό Σπρίνγκερ Σπάνιελ. Μέχρι πρότινος κυνηγούσα μόνο τσιχλοκότσυφα και φάσα (περιστασιακά). Ελπίζω από φέτος να προστεθούν κι αλλα είδη θηράματων στο γιλέκο..shake hands.

Καλως σας βρήκα κι εγω... Είμαι ο Γιώργος και μένω στην Αττική. Κυνηγάω με ένα Αγγλικό Σπρίνγκερ Σπάνιελ. Μέχρι πρότινος κυνηγούσα μόνο τσιχλοκότσυφα και φάσα (περιστασιακά). Ελπίζω από φέτος να προστεθούν κι αλλα είδη θηράματων στο γιλέκο..shake hands.
Καλώς όρισες Γιώργο στην παρέα..well done.

Καλώς ήρθες Γιώργο και χαιρόμαστε που σε έχουμε στην παρέα μας :)

Kαλως ηρθες Γιωργο

Status
Not open for further replies.
Back