Γιάννης και Κώστας,Ιτέα,συγχαρητήρια για τη σελίδα ,ευχαριστούμε για την αποδοχή,καλό κυνήγι σε όλους...
Γιάννη φτιάξε έναν λογαριασμό και άσε τον ήδη υπάρχων στον ΚώσταΓιάννης και Κώστας,Ιτέα,συγχαρητήρια για τη σελίδα ,ευχαριστούμε για την αποδοχή,καλό κυνήγι σε όλους...
Ειμαι ο μαριος και ειμαι νεο μελος. Ειμαι 24 και κατοικω στην θεσνικη. Κυνηγαω απο πολυ μικρος και περπαταω πολυυυυυυυυυυ! Κυνηγαω στα βουνα της φλωρινας και στις λιμνες της περιοχης
Μαριε και Κώστα καλώς ήρθατε στη παρέα μας.ευχαριστω φιλαρακια μου για το καλωσορισμα ...!!!...εγινα μελος και σε αλλα φορουμ κατα καιρους ...αλλα τετοιο καλωσορισμα δεν ξαναδα !! με κανατε και ενιωσα ομορφα!!
Φιλε μου evripidis302 ...εχω ηδη 2 οπλα στην κατοχη μου ...απλα δεν κυνηγησα ποτε μεχρι σημερα ..!!
Αντε να δουμε !!!....ρε ..λες να ηθελα να γινω κυνηγος ...και να μην το ξερω ????? (αναρωτιέμαι.xm.)
Παναγιώτη καλώς ήρθες στη παρέα μας.Καλησπέρα και από εμένα. Παναγιώτης από Αχαρνές. Καλά κυνήγια να έχουμε.
Καλώς ήρθες Χρήστο.Καλησπερα ειμαι ο Χρηστος.Κυνηγαω 3 χρονια σε Εβρο κ Λεσβο.Πολυ καρτερι με BERETTA κ λιγες φερμες με SETTER.
Καλώς όρισες Γιώργο στην παρέα.Καλως σας βρήκα κι εγω... Είμαι ο Γιώργος και μένω στην Αττική. Κυνηγάω με ένα Αγγλικό Σπρίνγκερ Σπάνιελ. Μέχρι πρότινος κυνηγούσα μόνο τσιχλοκότσυφα και φάσα (περιστασιακά). Ελπίζω από φέτος να προστεθούν κι αλλα είδη θηράματων στο γιλέκο.
Και εσείς μας τιμάτε με την συμμετοχή σας. Καλωσήρθατε!Γιάννης και Κώστας,Ιτέα,συγχαρητήρια για τη σελίδα ,ευχαριστούμε για την αποδοχή,καλό κυνήγι σε όλους...
Καλώς ήρθες Γιώργο και χαιρόμαστε που σε έχουμε στην παρέα μαςΚαλως σας βρήκα κι εγω... Είμαι ο Γιώργος και μένω στην Αττική. Κυνηγάω με ένα Αγγλικό Σπρίνγκερ Σπάνιελ. Μέχρι πρότινος κυνηγούσα μόνο τσιχλοκότσυφα και φάσα (περιστασιακά). Ελπίζω από φέτος να προστεθούν κι αλλα είδη θηράματων στο γιλέκο.
Κι εγώ που ήρθα! καλές συζητησεις να εχουμε!Καλώς ήρθες Γιώργο και χαιρόμαστε που σε έχουμε στην παρέα μας
Kαλως ηρθες ΓιωργοΚαλως σας βρήκα κι εγω... Είμαι ο Γιώργος και μένω στην Αττική. Κυνηγάω με ένα Αγγλικό Σπρίνγκερ Σπάνιελ. Μέχρι πρότινος κυνηγούσα μόνο τσιχλοκότσυφα και φάσα (περιστασιακά). Ελπίζω από φέτος να προστεθούν κι αλλα είδη θηράματων στο γιλέκο.
Ευχαριστω captain!Καλώς ήρθες Γιώργη